تاریخ: ۱۴:۱۰ :: ۱۳۹۷/۰۹/۰۷

هادی تیزهوش تابان رئیس اتاق بازرگانی گیلان و رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه، از سوی رئیس جمهوری روسیه نشان دوستی و تجاری گرفت.

به گزارش اقتصاد شمال ،هرساله این نشان از سوی ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه به یک نفر در دنیا که در تجارت با این کشور می کوشد، اعطا می شود و در ۲۷ نوامبر ۲۰۱۸ مصادف با ششم آذرماه جاری نیز این نشان به هادی تیزهوش تابان رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه و رئیس اتاق بازرگانی گیلان اعطا شد.
 روابط عمومی اتاق بازرگانی گیلان  با بیان این خبر  گفت : روسیه از تجارت با جمهوری اسلامی ایران استقبال می کند و به دنبال گسترش دامنه فعالیت های اقتصادی با ایران است.
لوان جاگاریان با اشاره به اینکه رئیس اتاق بازرگانی گیلان تلاش کرده پنجره جدیدی را در روابط ایران و روسیه بگشاید، افزود: تمام تلاش ما این است که شرکت های ایرانی و روسی برای تبادل اطلاعات با یکدیگر تلاش مضاعفی داشته باشند هرچند که اکنون ایران تحت تحریم است اما روسیه تمام توان و حمایت خود را از شرکت ها خواهد داشت.
جاگاریان با تاکید بر اینکه نمایندگی شرکت های روسی در ایران آمادگی حمایت و کمک به شرکت های ایرانی برای تبادل افکار و افزایش سطح ارتباطات اقتصادی با یکدیگر را دارند، تصریح کرد: حتی در زمینه تسهیل روادید برای فعالان اقتصادی اقداماتی در دست انجام است تا فعالان اقتصادی ایرانی بتوانند به راحتی با شرکت های روسی در ارتباط باشند.
جاگاریان با تاکید بر اینکه تیزهوش و همکارانش در ایران تلاش داشته اند تا سطح همکاری های جمهوری اسلامی ایران و استان های روسیه روز به روز گسترش یابد، افزود: از آقای جلالی فر که در زمینه بخش خصوصی هم تلاش فراوانی برای حضور بخش خصوصی دو طرف ایرانی و روسی داشته اند، تشکر می‌کنم.

** برای گسترش فعالیت‌های اقتصادی با روسیه، پنجره تازه‌ای باز کردم
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه نیز در این مراسم با قدردانی از نگاه مثبت دولت روسیه برای گسترش همکاری های تجاری ، اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران طی سال های اخیر گام های مثبتی را برای توسعه روابط اقتصادی برداشته و برای توسعه این روابط با توجه به وضعیت فعلی جمهوری اسلامی ایران برای فعالیت های اقتصادی با روسیه پنجره جدیدی را باز کرده است.
هادی تیزهوش تابان با تاکید بر اینکه روسیه برای جمهوری اسلامی ایران یک کشور بسیار با اهمیت به لحاظ جغرافیایی و داشتن مرز مشترک دریایی و نیز روابط تجاری، اقتصادی و سیاسی محسوب می شود، افزود: طی سال های اخیر هر دو کشور گام های مثبتی را در بخش های متعددی به سوی یکدیگر برداشتند و این گام های مثبت موجب شده تا روابط اقتصادی و تجاری بهتری روز به روز بین تجار و فعالان اقتصادی دو کشور ایجاد شود.
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه با بیان این مطلب که تجارت بین ایران و روسیه می تواند یک فرصت طلایی را برای اقتصاد دو کشور خلق کند خاطر نشان کرد : پتانسیل های موجود و ارزشمند دو کشور و آمادگی تجار و فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران ایرانی و روسی می تواند آینده درخشانی را در عرصه توسعه فعالیت های اقتصادی در ایران و روسیه ایجاد کند.

** بخش خصوصی ایران محدودیتی برای توسعه همکاری های اقتصادی با روسیه ندارد
معاون امور بین الملل اتاق بازرگانی ایران هم در این مراسم به عدم محدودیت همکاری های اقتصادی با فعالان اقتصادی روسیه اشاره کرد و با بیان این مطلب که علاقمند به توسعه سطح همکاری های اقتصادی با فعالان اقتصادی روسیه هستیم گفت : بخش اعظمی از نیازهای مواد غذایی و کالاهای مورد نیاز روسیه در جمهوری اسلامی ایران وجود دارد و اکنون که در روسیه واردات می شود، این قابلیت و توانایی از سوی تولیدکنندگان ایرانی هست .
محمدرضا کرباسی همچنین به مساعدت لازم اتاق مشترک ایران و روسیه به فعالان اقتصادی ایرانی برای تجارت با روسیه اشاره کرد و ادامه داد : روسیه یکی از کشورهای بسیار پهناور و بزرگ و دارای صنایع بزرگ است و اتاق مشترک ایران و روسیه آمادگی دارد از فعالان اقتصادی ایرانی برای تجارت در این کشور حمایت کند.

** ایران توان بالایی در تامین مواد غذایی و سایر کالاهای روسیه دارد 
مشاور اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه در روابط با روسیه نیز با بیان اینکه نشان عالی دولتی و همکاری تجاری که از سوی پوتین اعطا شده، می تواند با ایجاد روابط و همکاری بیشتر دو کشور، امریکا را از تحریم های زورگویانه خسته کند، گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای توان بالایی در تامین مواد غذایی است و سطح روابط دو کشور طی سال های اخیر موجب شده تا این دو کشور روابط خود را با یکدیگر نزدیک کنند.
سید جلیل جلالی فر یادآور شد: روسیه سالانه یک میلیارد و ۷۷۰ میلیون دلار کل مبادله تجاری با ایران دارد که از این رقم صادرات ما به روسیه ۳۹۲ میلیون دلار و مابقی واردات از روسیه است.
نماینده و مشاور منطقه ویژه اقتصادی لوتوس روسیه در ایران، از استان های روسیه به عنوان استان های قدرتمند اقتصادی ، صنعتی و کشاورزی نام برد و یادآور شد: مجموع واردات روسیه در سال ۲۰۱۶ بالغ بر ۲۲۷ میلیارد دلار بود که از این رقم ۳۶ میلیارد دلار مواد غذایی از کل دنیا واردات داشت که سهم جمهوری اسلامی ایران در صادرات مواد غذایی به روسیه ۲۱۴ میلیون دلار بود بنابراین فرصت بسیار ارزشمندی برای فعالان صنعت غذا جهت حضور در بازار روسیه است.
جلالی فر کیفیت مواد غذایی ایران برای حضور در بازار عمده فروشی روسیه را یک فرصت ارزشمند برای تجار، بازرگانان و تولیدکنندگان ایرانی دانست و خاطرنشان کرد: روسیه استان های قدرتمندی همچون منطقه کریمه دارد که این استان با داشتن زیبایی های توریستی و به جهت توسعه ای که در آن درحال انجام است و نیز شهرهایی مثل کازان، ساراتف و … کشوری است که می تواند فرصت های خوبی را برای تجار و تولیدکنندگان ما فراهم کند.
در این مراسم که هیاتی اقتصادی متشکل از مدیران شرکت های تجاری و بازرگانی از شهرهای نیژنی نو گورود و ساراتف حضور داشتند، با شرکت های طرف ایرانی مذاکره کردند.

print

پاسخی بگذارید