تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

توسعه اقتصاد روستایی از رویا تا واقعیت یکی از شروط اعطای سهام به جاماندگان سهام عدالت مشخص شد اسکناس‌ جدید با ابعاد کوچک به بازار می آید! سلام بندر امیرآباد به نوروز ۱۹ خرداد؛ آخرین مهلت برای ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خانه‌ای مدرن در دل جنگل‌ قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۳ مهر ۱۴۰۲ تصادف مرگبار خودرو کارخانه کمپوست بندرانزلی قیمت سکه و طلا در بازار آزاد مازندران سهم یارانه نقدی از درآمد خانوار شهری و روستایی ۱۰۰ میلیارد تومان دیگر برای سیل زدگان مراسم تشییع پیکر آیت‌الله مؤمن چه زمانی برگزار می شود؟ ثبت رکورد تولید ۱۲ میلیون اصله نهال تا دو سال آینده بازار پرتقال همچنان در رکود خسارت ۵۰ میلیارد تومانی سیل در صومعه‌سرا جزئیات اعطای کارت‌های اعتباری در شعب بانک‌ها کمبود کالا در گیلان به طور کامل مرتفع می شود این آمار را جدی بگیرید ورود توده هوای سرد به شهر‌های شمالی از ۲۷ مهرماه تغییرات قیمت سکه و دلار در بازار خانوارهای مازندرانی از کالابرگ استفاده می کنند میزان افزایش ضریب حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۰ تعیین شد

کد شما در این بخش
1

موقوفه خواری موقوف شد/برخورد قاطع دستگاه قضایی با موقوفه خواران

  • کد خبر : 25940
  • 15 تیر 1398 - 16:52
موقوفه خواری موقوف شد/برخورد قاطع  دستگاه قضایی با موقوفه خواران

رئیس کل دادگستری مازندران از برخورد سریع و قاطع دستگاه قضایی مازندران با متعدیان به موقوفات استان خبر داد.

به گزارش اقتصاد شمال به نقل از  روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران ، حجت الاسلام والمسلمین اکبری در جلسه شورای اداری اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران، با تبریک دهه کرامت اظهار کرد: سنت حسنه وقف خیرات و برکات زیادی دارد و همه ما به عنوان امانت داران موقوفات، وظیفه داریم تمام مساعی خود را برای حفظ موقوفات بکار گرفته و بر تعداد موقوفات بیفزاییم.
این مقام قضایی در ادامه با اشاره به نگاه ایجابی و مقابله ای دستگاه قضایی استان به موضوع وقف، افزود: در راستای نگرش ایجابی دادگستری مازندران به موقوفات، از وقف، موقوفه، واقف و متولیان خاص و عام وقف در استان حمایت حقوقی و قضایی می شود.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری در ادامه تصریح کرد: متعدیان و متجاوزین به وقف و موقوفات با واکنش سریع، دقیق و قاطع دستگاه قضایی مواجه شده و قطعاً این برخورد قضایی و قانونی کم هزینه نخواهد بود.
رئیس کل دادگستری مازندران همچنین بر رسیدگی تخصصی به پرونده های مرتبط با وقف در دادگستری استان تاکید کرد و گفت: برای رسیدگی به پرونده های موقوفات، شعب ویژه اختصاص خواهد یافت تا این پرونده ها با توجه به اهمیت، با دقت و سرعت رسیدگی شود.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری با بیان اینکه اطاله دادرسی به ویژه در پرونده های موقوفات باید کاهش یابد، اجرای سریع و دقیق احکام صادره را مورد توجه قرار داد و افزود: مزه عدالت با اجرای احکام چشیده شده و تحقق این مهم اثر بازدارندگی خواهد داشت.
این مقام قضایی با اشاره به این مطلب که ۸۸ درصد اوراق قضایی در استان به صورت الکترونیک ابلاغ می شود، اظهار کرد: لازم است ادارات اوقاف استان با ایجاد حساب کاربری مسیر ارسال اوراق قضایی را تسهیل کنند.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری همچنین بر رعایت منویات واقفین و توجه به قانون از سوی متولیان وقف در استان تاکید و خاطرنشان کرد: با موقوفه خواری در استان به شدت مقابله می شود.
لازم به ذکر است در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین حیدری ،مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران و مسئولین ادارات اوقاف شهرستان های استان، نظرات خود را در خصوص موارد مطرح شده در جلسه ارائه دادند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=25940
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.