رئیس اداره شیلات آستارا از تولید ۵۵۰ کیلوگرم خاویار فیل ماهی از ابتدای امسال تاکنون در این شهرستان خبر داد.
به گزارش اقتصاد شمال ،صادق خاصی پور روز یکشنبه گفت: بعد از انتقال ماهی های خاویاری آستارا به مرکز فرآوری ماهیان خاویاری بندر انزلی، خاویار آنها استحصال می شود و تا پایان سال جاری، تولید خاویار از فیل ماهی های پرورش یافته به یکهزار کیلوگرم خواهد رسید.
وی افزود: پس از گذشت حدود هشت سال از آغاز کار مزارع پرورش ماهیان خاویاری آستارا، نخستین تخم گیری ماهی ها از سال گذشته آغاز شد و سطح مفید مزارع پرورش ماهیان خاویاری ۶ هزار و ۴۰۰ متر مربع است و فیل ماهی، بیشتر از گونه های دیگر پرورش داده می شود.
وی بیان کرد: سال گذشته ۸۸ تن گوشت ماهیان خاویاری در مزارع آستارا تولید شد و پیش بینی می شود تولید گوشت خاویار تا پایان سال جاری به ۱۴۰ تن افزایش یاید.
تخم ماهیان خاویاری از مغذی ترین و گرانترین غذاهای جهان است و دریای خزر به عنوان بزرگترین منبع ماهیان خاویاری، بیش از ۹۰ درصد خاویار جهان را تأمین میکند.
آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان واقع شده و علاوه بر ۱۸ و نیم کیلومتر ساحل دریای خزر برای صید ماهی، دارای دو مزرعه پرورش ماهیان خاویاری است.
منبع:ایرنا