نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملیات فیبرنوری با اعتبار ۲۲۰ میلیارد تومانی در بخش لاریجان، گفت: ۵۰ درصد صنعت مازندران در آمل مستقر است و مسؤولان باید نگاه ویژه به صنعتیترین شهر استان داشته باشند.
به گزارش اقتصاد گستر شمال به نقل از خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، رضا حاجیپور صبح امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان، با اشاره به اینکه کشورمان روزهای بسیار سختی را تجربه میکند و اجانب استکباری سنگینترین تحریم اقتصادی و فشارهای ظالمانه را برم مردم روا داشتند، اظهار کرد: با دشواریهای اقتصادی و تحریم هماکنون کشورمان بر روی ریل پیشرفت و ترقی گام بر میدارد و در همه حوزهها سرآمد است.
وی با اعلام اینکه آمل شهرستان صنعتی و کشاورزی است و حدود ۵۰ درصد صنعت مازندران در این شهرستان مستقر است، افزود: از دولتمردان، وزیر صمت و دیگر مسؤولان انتظار داریم توجه ویژه به این شهرستان داشته باشند زیرا بزرگترین شهرک صنعتی مازندران در این شهرستان مستقر بوده و در حوزه تولید، صنعت، صادرات، اشتغال و رفع بیکاری حرفهای فراوان برای گفتن دارد.
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه آمل تنها شهرستان در شمال ایران بوده که دارای اقتصاد کشاورزی و صنعتی است، تصریح کرد: هم اکنون در حوزه خدماترسانی، برق و مالیات به صنعتگران دچار مشکل هستیم و این موارد گریبانگیر تولیدکنندگان شده است پس انتظار داریم زمینه برای ایجاد اشتقال و تولید با حمایت تولیدکنندگان تسهیل یابد.
حاجیپور با بیان اینکه در شهرستان آمل بیکاری نداریم ولی برخی افراد تحصیل کرده به دنبال صندلی و میز برای کار میگردند که این امکان با توجه به کوچک شدن دولت سخت است، خاطرنشان کرد: هم اکنون فضای کار برای همه جویندگان شغل در حوزه های صنعتی، تولید و کشاورزی برای جذب فراهم است.
وی با تأکید بر پیشرفتهای حوزه بهداشت و درمان، بیان کرد: هم اکنون پس از ۴۳ سال در آمل دانشکده پزشکی دانشجو پذیرفته است و در این شرایط سخت اقتصادی دانشجویان پزشکی در آمل ترم چهارم را سپری کردند که نشان از امید و توانمندی بالای جوانان کشور دارد.
*انجام آنژیوگرافی و عمل قلب باز دولتی در آمل
سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه پس از گذشت ۴۳ سال از پیروزی انقلاب برای نخستین بار جراحی قلب باز و آنژیوگرافی قلب با تعرفه دولتی در آمل برای استفاده بیماران مهیا شده است البته روزگاری در این شهرستان یک دستگاه سی تی اسکن برای بهره گیری بیماران داشتیم ولی هم اکنون بیشتر بیمارستانهای دولتی و خصوصی به این دستگاه مجهز هستند.
وی با اشاره به مستقر شدن یک دستگاه ام آر آی جدید در یکی از بیمارستان های دولتی آمل، خاطرنشان کرد: با نصب این دستگاه در آینده نزدیک با تعرفه دولتی مردم از آن بهره میگیرند.
سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اعلام بهرهمندی بیمارستان ها از دستگاه های سانترال اکسیژن ساز که در گذشته در هچ بیمارستانی مستقر نبود، ادامه داد: در گذشته دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین در یک ساختمان مخروبه به صورت متروکه جنب دانشکده علامه حسن زاده آملی رها شده بود ولی پس از چهار سال تلاش به بهرهبرداری رسید و دانشجویان مستعد و باهوش از سراسر کشور را در خود جای داده است.
حاجیپور با اشاره به ساخت پل روگذر هزار سنگر آمل به مدت ۱۶ ماه، خاطرنشان کرد: این پل روزهای زیادی به حال خود رها شده بود ولی امروزه زیر بار ترافیک رفته است هرچند زیرگذر آن دارای مشکلاتی است که انتظار داریم همه مسؤولان استانی و شهرستان در حوزه ترافیک به سرعت ورود کنند زیرا کسبههای دور میدان هزار سنگر گلایه فراوان دارند.
وی با بیان اینکه وظیفه نماینده مجلس قانون گذاری، نظارت بر قانون و مطالبهگری است، ادامه داد: همانند پل هزار سنگر آمل را میتوان به پل پارک وی در تهران با فضای بسیار کوچکتر، پل کریم خان و پل سید خندان اشاره کرد؛ هرچند فضای زیرگذر پل هزار سنگر را این پلها ندارند ولی طراحی آن به گونهای است که شاهد چالش فراوان برای همشهریان دور میدان هستند.
*لزوم بازنگری برای رفع مشکلات ترافیکی پل هزار سنگر آمل
حاجیپور متذکر شد: هماکنون وضعیت بار ترافیک پل هزار سنگر حتی بدتر از گذشته شده است که نیازمند دقت بیشتر برای استفاده از همه فضاها تا با بررسی مجدد نواقص موجود رفع شود.
وی با اشاره به اینکه آمل در حوزه ورزش با وجود چهرههای شاخص و مدال آور در میادین بینالمللی، جهانی، المپیک و آسیایی سرآمد است، یادآور شد: استادیوم ورزشی شهید چمران پس ۱۶ سال بلاتکلیفی و رها شدن هماکنون به عنوان مکان مناسب برای تمرین ورزشکاران افتتاح شده و عملیات ساخت و تجهیز سالن ورزشی صخره نوری که دومین سالن ورزشی تخصصی مجهز صخره بعد از استادیوم آزادی در ایران است پس از چندین سال بلاتکلیفی هم اکنون با تجهیز کارگاه و فعالیت پیمانکار روند رو به جلو دارد.
حاجیپور با اشاره به عملیات فیبرنوری با اعتبار ۲۲۰ میلیارد تومانی از مرکز شهر آمل و انتقال آن به بخش لاریجان، گفت: عملیات گازرسانی به بخش لاریجان به عنوان بخش کوهستانی و صعبالعبور در حال انجام است که لولهگذاریها از مسیر فیروزکوه تهران به دشت مشاء انجام شده و حتی مشعل گاز نیز از سال گذشته در روستاهای گزنگ و آبگرم روشن شد.