تاریخ: ۲۲:۳۰ :: ۱۳۹۷/۱۲/۰۲

استاندار مازندران با انتقاد از نبود حتی یک کشتی مسافربری و اسکله مناسب برای این منظور در استان ، گفت که ظرفیت دریایی مازندران با ساخت 131 اسکله فعال می شود.

به گزارش اقتصاد شمال، روابط عمومی استانداری مازندران ، احمد حسین زادگان در جلسه بررسی روند اجرای طرح های راه و شهرسازی استان، افزود: مازندران 400 کیلومتر از سواحل دریای خزر را در اختیار دارد اما متاسفانه یک کشتی مسافربری و اسکله مناسب در استان وجود ندارد.
وی گفت : در حال برنامه ریزی هستیم 131 اسکله در استان ایجاد کنیم تا بتوانیم با کمک سازمان بنادر از این ظرفیت ها در مسیر بهره گیری از توانمندی ساحل استفاده کنیم.
بر اساس آمارهای رسمی ، مازندران سالانه میزبان بیش از 50 میلیون نفر شب گردشگر و مسافر است که بیشتر آنها به منظور بهره گیری از طبیعت زیبا و دریا به این استان سفر می کنند.
همچنین از 22 شهرستان مازندران 15 شهرستان در خط ساحلی واقع هستند.

** ضرورت نگاه متفاوت به مازندران
استاندار مازندران با اشاره به گردشگر پذیری استان در طول سال ، گفت : مازندران می بایست متفاوت دیده شود و با ارائه راهکارهای درست و منطقی و اختصاص اعتبارات لازم جهت اجرا و عملیاتی کردن پروژه های راه، زمینه برای ارایه خدمات ملی در محورهای مواصلاتی استان فراهم شود. ‎
وی افزود : مازندران به خاطر گردشگر پذیر بودن و برخورداری از دریا دچار آسیب ها و محدودیت های خاص است ضمن این که استان استراتژیک در بخش کشاورزی محسوب می شود و به همان میزان باید در حوزه های دیگر نیز توسعه پیدا کند.
حسین زادگان با اعلام این که بودجه استان را بر اساس جمعیت آن اختصاص می دهند ، تاکید کرد: این در حالی است که نیاز و ظرفیت مازندران با توجه به ارایه خدمات ملی، اعتباری بیش از این می طلبد.
وی به کمبودهای زیرساختی در استان اشاره کرد و اظهار داشت : در بخش برق در ایام تابستان دچار مشکلاتی می شویم به طوری که 100 مگاوات کسری برق داریم و در بحث راه هم 10 درصدد تردد در مازندران اتفاق می افتد.
حسین زادگان افزود : اگر قطعه اول آزاد راه تهران شمال راه اندازی شود بخش قابل توجهی از مشکلات تردد مرتفع می شود و این مهم می تواند زمینه ساز توسعه گردشگری و صنعت باشد.
نماینده عالی دولت در مازندران گفت : مازندران از ظرفیت های مهمی در حوزه گردشگری کشاورزی برخوردار است اما طی سالیان اخیر در حوزه راه و پسماند به مشکلات و ظرفیت های این استان توجهی نشده است.
وی همچنین از این که اعتبارات لازم به مازندران جهت پیش گیری و جبران خسارت های حاصل از حوادث طبیعی اختصاص داده نمی شود، انتقاد کرد.
بر اساس این گزارش ف جلسه بررسی روند اجرای پروژه های راه و شهرسازی مازندران با حضور محمد رضارضایی و محمد دامادی، رئیس و عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، خادمی، معاون وزیر و مدیر عامل شرکت توسعه و ساخت راه های کشور، راستاد، معاون وزیر راه و شهرسازی، نظری، مدیر کل راه و شهرسازی استان و مدیران این حوزه برگزار شد.
مازندران حدود 11 هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد.
براساس آمار در 10 ماهه سال جاری حدود 400 میلیون تردد در محورهای مازندران به ثبت رسید که حدود 40 میلیون تردد مربوط به محورهای اصلی هراز، کندوان و فیروزکوه بود.
همچنین آمار راهداری مازندران نشان می دهد از 17 تا 24 بهمن ماه امسال که با تعطیلات چند روزه همراه بود حدود 14 میلیون و 373 هزار تردد در محورهای این خطه شمال کشور به ثبت رسید که به معنای تردد روزانه یک میلیون و 800 هزار دستگاه خودرو سواری است.

print

پاسخی بگذارید