سرپرست معاونت اقتصادی استانداری مازندران خبر داد
تاریخ: ۱۵:۵۸ :: ۱۴۰۴/۰۵/۱۲

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران از راه‌اندازی پارک فاوا به‌عنوان پارک تخصصی علم و فناوری حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در هفته دولت امسال خبر داد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،به نقل از ایرنا،محمد ابراهیم تولایی روز جمعه در نشست با معاون پارک علم و فناوری کشور با بیان اینکه در پی سفر وزیر ارتباطات به استان، راه‌اندازی پارک itc مورد تصویب قرار گرفت، اظهار داشت: از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات برای حضور در این پارک به صورت فراخوان دعوت می‌شود.

وی با اشاره به رشد فزاینده فناوری اطلاعات در مازندران، افزود: معافیت‌های مالیاتی و مشوق های لازم به شرکت‌های فعال در این پارک ارائه می‌شود تا بتوانند نقش خود را در توسعه فناوری اطلاعات استان بخوبی ایفا کنند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران تصریح کرد: توسعه اکوسیستم نوآوری در استان مورد تأکید استاندار مازندران است و بر همین اساس، پارک‌های علم و فناوری بصورت تخصصی در برخی شهرستان‌های مازندران راه‌اندازی شده است.

وی گفت: ضریب نفوذ فناوری اطلاعات در ارکان زنجیره‌های ارزش افزایش یابد و فعالان حوزه‌های کشاورزی و گردشگری با فعالان فناوری اطلاعات همگرایی داشته باشند.

تولایی تصریح کرد: استانداری مازندران و مدیریت ارشد این خطه از هر فعالیتی که گامی برای توسعه پایدار استان بردارد حمایت و استقبال خواهد کرد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران در پایان از ارائه اینترنت آزاد در پارک فاوا به شرکت‌های فعال در این پارک خبر داد و گفت: با این اقدام، فعالیت شرکت‌ها در شرایط بحرانی و محدودیت اینترنت دچار خسارت نخواهد شد.

print

پاسخی بگذارید