فعالیت جمعه بازار جویبار به عنوان بزرگترین بازار سنتی مازندران که تیر ماه امسال با ۲ بار بازگشایی مجددا در پیک پنجم کرونا تعطیل شده بود، بار دیگر از روز جمعه ۳۰ مهر ماه با رعایت پروتکلهای بهداشتی از سر گرفته میشود.
به گزارش ایرنا، فعالیت جمعه بازار جویبار که با آغاز شیوع کرونا تعطیل شده بود، در تیرماه امسال بار دیگر و در ۲ هفته پیاپی با رعایت پروتکل های بهداشتی آغاز شده بود اما مجددا به دلیل موج پنجم کرونا و افزایش آمار بستری ها بسته شد.
فرماندار شهرستان جویبار روز چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص بازگشائی جمعه بازار جویبار، گفت: در جلسه ای که با حضور شورای شهر و شهرداری جویبار برگزار شد، تاکید داشته ایم تا جمعه بازار جویبار که نقش مهمی در معیشت مردم دارد، برای بار دیگر بازگشایی شود.
سید علی اسد با بیان اینکه جمعه ۳۰ مهر ماه مردم شاهد بازگشایی جمعه بازار خواهند بود، افزود: فعالیت کاسبان جمعه بازار با رعایت پروتکل های بهداشتی مجاز است و البته قصابی ها و کبابی ها در حال حاضر حق فعالیت ندارند.
وی با اعلام اینکه تا زمانی که شرایط کرونایی در این شهرستان عادی باشد، این جمعه بازار فعالیتش را ادامه می دهد، ادامه داد : با قرمز شدن شرایط بار دیگر این جمعه بازار بسته خواهد شد بنابراین از مردم این شهرستان می خواهیم تا برای کنترل بیماری کرونا در این شهرستان، همچنان پروتکل های بهداشتی را رعایت کرده و از دورهمی ها بپرهیزند.
فرماندار جویبار مهم ترین راه جلوگیری از افزایشی شدن شیوع کرونا در شهرستان و ایجاد ثبات در وضعیت را واکسیناسیون فراگیر جمعیت دانست و گفت : اوایل طرح ملی واکسیناسیون، استقبال مردم این شهرستان از دریافت واکسن کرونا کم بود ولی در حال حاضر به میزان سهیمه روزانه در این شهرستان تزریق صورت می گیرد ، اگر چه ما معتقدیم که باید سرعت پیدا کند و برای این کار هم از رسانه ها می خواهیم تا همچنان مردم این شهرستان را به زدن واکسن کرونا ترغیب کنند.
اسد بیان کرد: از ابتدای طرح ملی واکسیناسیون تاکنون بیش از ۸۵ درصد از مردم نوبت اول و بیش از ۴۵ درصد هم نوبت دوم واکسن خود را دریافت کرده اند و همچنین میزان تزریق واکسن کرونا به دانش آموزان به بیش از ۷۰ درصد رسیده است.
وی گفت : از مردم می خواهیم تا از عادی انگاری ها بپرهیزند چون هم اکنون در بیمارستان جویبار بین ۲ تا چهار بیمار جدید کرونایی پذیرش می شود بنابراین همه باید نگران این موضوع باشیم و برای جلوگیری از پیک بعدی کرونا، پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم.
جمعه بازار جویبار با قدمتی بیش از یک قرن تا پیش از شیوع کرونا هر هفته پذیرای خریداران بی شماری از نقاط مخلف شهرستان های مازندران و سایر استان ها بود. در این بازار میوه ، سبزی ، ماهی ، صنایع دستی ، ابزار و ادوات کشاورزی ، پوشاک و دیگر کالاهای مورد نیاز عرضه می شود.
مازندران دارای بازارهای روز و هفتگی زیادی است ولی جمعه بازار جویبار از شهرت کشوری برخوردار است. جمعه بازار نشتارود ، جمعه بازار امامزاده شاه رضا در روستای پهناب جویبار، پنجشنبه بازار جاده قدیم آمل ، پنجشنبه بازار بابل ، پنجشنبه بازار بهمنیر ، پنجشنبه بازار امامزاده ابراهیم بابلسر، چهارشنبه بازار قائمشهر، سه شنبه بازار میر بازار بابلسر، سه شنبه بازار مشترک روستاهای قلعه گردن و خرم آباد تنکابن و یکشنبه بازار دوازده چشمه آمل از بازماندگان بازارهای فعال سنتی در مازندران هستند.