
مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر از کشت برنج در بیش از ۱۶ هزار هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان خبر داد.
به گزارش اقتصاد گستر شمال، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛مجید غلامی بهنمیری – آقاجانی دلاور سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر از کشت برنج در بیش از ۱۶ هزار هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان خبر داد و گفت: حدود ۱۲ هزار هکتار به کشت ارقام محلی بهویژه طارم هاشمی و ۴ هزار هکتار به کشت ارقام پرمحصول از جمله شیرودی، ندا و فجر اختصاص یافته است.
او با اشاره به استقبال کشاورزان از کشت مکانیزه برنج، افزود: به دلیل کاهش هزینه کارگری و امکان وجین مکانیزه، حدود ۴۴ بانک نشاء بهطور رسمی و غیررسمی در این شهرستان فعالیت دارند که در نهایت منجر به کشت مکانیزه برنج در سطحی معادل ۹ هزار و ۶۷۰ هکتار شده است.
آقاجانی دلاور گفت: بررسیها نشان میدهد که تا کنون بیش از ۱۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری وجین اولیه شدهاند.
او با تاکید بر اهمیت رعایت اصول فنی در مرحله داشت، از کشاورزان خواست تا با استفاده به موقع از کودهای سرک و مبارزه با آفات و بیماریهای رایج، نسبت به افزایش عملکرد محصول خود اقدام کنند.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابلسر در پایان بر توجه و آموزش کشاورزان در زمینه رعایت اصول فنی تاکید کرد.