
شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف توسط نانوایی ها، گزارشهای خود را از طریق سامانه ۱۲۴ اطلاع دهند تا در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.
به گزارش اقتصاد گستر شمال،سید سجاد حسنی بالاجاده – سیدحسین اسلامی سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه در جریان بازرسی از نانواییهای شهرستان محمودآباد، تعدادی از واحدهای صنفی به دلیل عدم رعایت مقررات، تذکر دریافت کردند، گفت: این بازدیدها با هدف ارتقای کیفیت نان، رعایت اصول بهداشتی و نظارت دقیق بر قیمتهای مصوب در سطح شهرستان انجام شده است.
او افزود: در این بازرسیها مواردی از قبیل کمبود وزن چانه، استفاده از مواد اولیه نامرغوب و عدم رعایت بهداشت فردی و محیطی در برخی نانواییها مشاهده شد که منجر به صدور تذکر شفاهی به متصدیان واحدهای متخلف گردیده که در صورت تکرار تخلف، برخورد قانونی جدیتری اعمال خواهد شد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با تأکید بر استمرار این نظارتها، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، گزارشهای خود را از طریق سامانه ۱۲۴ اطلاع دهند تا در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.
او گفت: هدف از این بازرسیها، حفظ حقوق مصرفکنندگان و بهبود کیفیت نان عرضهشده در شهرستان است.