مهراوه اکبری و امیرحسین جانفزا بهعنوان ۲ دانشآموز مازندرانی، برگزیده پنجاه و هشتمین سال جایزه موقوفه بنیاد البرز انتخاب و از سوی بنیاد فرهنگی البرز در اوقاف و امور خیریه مازندران از آنها تجلیل بهعمل آمد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران، همایش ملی دانشآموزی پنجاه و هشتمین سال اهدای جایزه موقوفه بنیاد البرز با حضور حجتالاسلام سید مهدی خاموشی نماینده ولیفقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و حجتالاسلام محمدجواد حاج علیاکبری نماینده ولیفقیه در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان بهصورت ویدئوکنفرانس و ارتباط تصویری همزمان در تهران و ۲۰ مرکز استان ازجمله استان مازندران برگزار شد.
در این همایش ملی از مهراوه اکبری متوسطه اول و امیرحسین جانفزا متوسط دوم رشته ریاضی فیزیک بهعنوان ۲ دانشآموز برتر مازندرانی برگزیده پنجاه و هشتمین سال جایزه موقوفه بنیاد البرز تجلیل به عمل آمد.
حجتالاسلام ابراهیم حیدریجناسمی مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در این مراسم با بیان اینکه رویکر جدید سازمان اوقاف و امور خیریه حمایت از علوم جدید و طرحهای دانشبنیان است، اظهار کرد: موقوفات با نیتهای مرتبط آموزشی در اختیار علم قرار میگیرند و توصیه میشود در وقفهای جدید واقفان خیراندیش به مسئله علم و نوآوری توجه داشته باشند.
*توزیع ۹۰۰ بسته مهر تحصیلی در مازندران
وی یکی از راههای تولید علم را حمایت از جوانان، دانشجویان و دانشآموزان نخبه دانست و افزود: آینده از آن دانشآموزان و جوانان است و در این مسیر باید از آیندهسازان جامعه حمایت شود اوقاف نیز با توجه به موقوفات آموزشی که در اختیار دارد در حد توان نسبت به حمایت از علم و نخبگان اقدام خواهد کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه حدود ۵۰۰ موقوفه در استان با کاربری آموزشی و مدرسه در حال فعالیت و پرورش آیندگان جامعه است، ادامه داد: تجلیل و حمایت از دانشآموزان نخبه نشان دهنده نگاه بلند واقفان خیراندیش است که این امر پسندیده میتواند بیشتر ترویج شود.
حیدری از توزیع حدود ۹۰۰ بسته مهر تحصیلی و تبلت بین دانشآموزان کمبرخوردار مازندران خبر داد و گفت: این بستهها از محل موقوفات تهیه و به دانشآموزان تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) اهدا شده است.
بنیاد فرهنگی البرز در سال ۱۳۴۲ با سرمایه و همت مردی خیراندیش مرحوم حسینعلی البرز تأسیس و با نیت صرفاً کمک به اشاعه فرهنگ کشور است از طریق اعطاء جوائز به دانشمندان و پژوهندگان برگزیده ایرانی در داخل یا خارج از کشور که در رشتههای مختلف به کشف یا اختراعی دست یافته یا موجب تسکین آلام بشری و رفاه زندگی انسانی و بالارفتن حیثیت ایرانی درجامعه جهانی گردند، اعطاء جوائز سالانه به سپاهیان ممتاز (دانش، بهداشت و ترویج آبادانی) و سپاهیان ممتاز دین در سطح کشور با انتخاب و معرفی مقامات مسئول، اعطاء جوائز حسن تحصیل به دانش آموختگان از بین رتبههای اول دوره (راهنمایی ، دبیرستان ، هنرستان ، انستیتوتکنولوژی ، دانشجویان ) درسراسر کشور معرفی شده از طرف مراجع ذیصلاح و اعطاء جوائز به نوجوانان و نوباوگانی که از ابتکار ، ایده و استعداد خاصی برخوردار باشند با تشخیص مراجع ذیصلاح وقف شده است.