
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از صادرات ۶۰ هزار تن مرکبات استان شامل پرتقال و نارنگی به خارج از کشور خبر داد.
عزیزالله شهیدی فر روز دوشنبه در جلسه هماهنگی جشنواره ملی مرکبات که قرار است در شهرستان قائمشهر برگزار شود، مقصد صادرات مرکبات استان را کشورهای حاشیه خلیج فارس ، دریای خزر ، روسیه و هندوستان معرفی کرد.
وی پیش بینی کرد که تا پایان امسال میزان صادرات مرکبات استان به خارج از کشور به ۱۲۰ هزار تن و دو برابر کنونی برسد.
شهیدی فر سلامت و مرغوبیت را دو ویژگی مهم مرکبات مازندران برشمرد و گفت که به همین دلیل هم تقاضا برای صادرات به خارج از کشور و ارسال به دیگر استان ها زیاد است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران میزان صادرات مرکبات استان در سال گذشته را ۵۸ هزار تن اعلام کرد و افزود : امسال صادرات مرکبات نسبت به سال گذشته با افزایش مواجه بوده و این امر به دلیل گام های رو به جلو صادرات در سطح این استان بوده است .
شهیدی فر مهم ترین راه های افزایش صادرات مرکبات را برداشته شدن سیستم اصلاح ، بسته بندی و سورتینگ معرفی کرد و گفت: یکی از نگرانی های باغداران مازندران حجم بالای کشت پرتقال تامسون است که بهتر است خود باغداران در کشت مرکبات تنوع ایجاد کنند تا ضربه کمتری به بخش تولید و کشاورزان وارد شود.