تاریخ: ۱۷:۱۵ :: ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
۸۷۲ خانوار مازندرانی زمین جوانی جمعیت دریافت کردند

مدیر کل راه و شهرسازی مازندران گفت: ۵.۲ هکتار زمین در قالب طرح ویژه جوانی جمعیت به ۸۷۲ خانوار مازندرانی در شهرهای مختلف این استان واگذار شد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،به نقل از ایرنا  علی دیو سالار روز چهارشنبه در مراسم اهدای زمین طرح جوانی جمعیت در ساری افزود: از سال گذشته که قانون طرح جوانی جمعیت اجرا شد شهروندان از این طرح استقبال کردند.

وی اظهار داشت: واگذاری زمین به خانواده های که مشمول این قانون شدند در سه مرحله در این استان انجام شد که استقبال مردم سیر افزایشی داشت.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران بابیان این که ارزش اقتصادی زمین در مازندران بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: ارزش زمین در شهرهای مازندران از ۳۰۰ میلیون ریال تا ۵۰۰ میلیون ریال برای هر متر مربع است که این قیمت زمین در غرب مازندران بیشتر است.

دیو سالار با ذکر این مطلب که با همکاری دستگاه های مرتبط دولت مصمم به اجرای قانون طرح جوانی جمعیت است، ادامه داد: خانواده های که دارای سه فرزند هستند هر چه زودتر برای دریافت زمین ثبت نام کنند تا بررسی ها انجام شود.

۸۷۲ خانوار مازندرانی زمین جوانی جمعیت دریافت کردند

وی ادامه داد: از سال آیند واگذاری زمین در قالب طرح جوانی جمعیت از سه فرزند به چهار فرزند افزایش خواهد یافت و خانواده های مشمول این طرح که سه فرزند دارند زودتر در سال جاری ثبت نام کنند.

این مقام مسوول تصریح کرد: در حال حاضر نرخ رشد موالید در ایران ۱.۲ درصد است که این آمار باید به میزان دهه ۷۰ و ۸۰ هجری شمسی برسد.

به گزارش ایرنا، قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مشتمل بر ۷۳ ماده و ۸۱ تبصره در جلسه مورخ بیست و چهارم مهر ماه یکهزارو چهارصد کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی طبق اصل هشتاد و پنجم (۸۵) قانون اساسی تصویب شدد و پس از موافقت مجلس با اجرای آزمایشی آن به مدت هفت سال در تاریخ ۱۴۰۰/۸/۱۰ به تأیید شورای نگهبان رسید و دراین قانون وظایف دستگاه های مرتبط اعلام و همچنین به مشوق های جمعیتی نیز پرداخته شده است.

اهمیت فرزندآوری و نگرانی‌ها از گسترش جمعیت سالمندی موجب شد تا رئیس جمهور در نخستین نشست ستاد ملی‌ جمعیت تاکید کند که همه رسانه‌ها باید همت کنند تا قانون جمعیت به خوبی در جامعه انعکاس پیدا کند و مشوق‌ها برای افزایش و جوان‌سازی جمعیت به روشنی برای مردم تبیین شود.

با توجه به پیامدهای منفی کاهش جمعیت در زندگی خانواده‌ها و اثرات منفی سالمندی و پیری جمعیت طی سال‌های آینده باید اقدامات لازم برای فرهنگ‌سازی و اصلاح نگرش مردم نسبت فرزندآوری صورت گیرد.

خوشبختانه با توجه به حساسیت این موضوع، مجلس شورای اسلامی پای کار آمد و قانون جوانی جمعیت را با ارائه مشوق‌های مالی و معنوی به زوج ها مصوب کرد.

با وجود تصویب و اجرایی شدن قانون جوانی جمعیت، رشد ازدواج و افزایش فرزندآوری نیازمند جهاد تبیین و گشودن گره‌های ذهنی شهروندان است که باید به همت دستگاه‌های متولی و رسانه‌های جمعی در این خصوص صورت گیرد.

print

پاسخی بگذارید