با پیشنهاد سندیکای کارخانجات چای کشور، افزایش مبلغ سه هزار و ۵۰۰ ریالی بهای برگ سبز چای بر اساس توافق چایکاران و کارخانجات به تصویب رسید.
همچنین شیوه نامه ساماندهی و لایروبی حوزه آب حوضچهها و کانالهای کشتیرانی در حوزه وظایف اداره کل بنادر و دریانوردی و اداره کل شیلات مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.
استاندار گیلان در این جلسه با اشاره به نشست بین وزارت نیرو و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری که بر پایه پیشنهادات و ابتکارات استان گیلان صورت گرفته بود، خاطرنشان کرد: برخی از راهکارهای گیلان که در زمینه استفاده چند منظوره از منابع آبی طراحی و ارائه شده بود، در سطح ملی مورد استقبال دستگاههای ذیربط قرار گرفت و در آستانه ابلاغ در سطح ملی است.
مصطفی سالاری با اشاره به اهمیت برخی شیوهنامهها در راستای حل مشکلات این استان گفت: مواردی مانند چگونگی بهرهگیری از منابع آبی، استفاده از رودخانهها و سدهای بزرگ جهت تولید اشتغال و رونق اقتصادی همواره دارای اهمیت زیادی بود که در جلسه مذکور مورد بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به بهرهگیری از اماکن تاریخی استان جهت درآمدزایی و تولید اشتغال تصریح کرد: در این راستا بسیاری از برنامهها و طرحها استفاده از اماکن تاریخی استان برای مرمت، درآمدزایی و تولید اشتغال دارای اهمیت است.
گیلان و مازندران ۲۵ تا ۲۸ هزار هکتار باغ چای دارند که ۹۰ درصد این باغ ها در گیلان است؛ ۱۵۸ کارخانه چایسازی در استان های یادشده با انعقاد قرارداد با سازمان چای در حال خرید برگ سبز چای به صورت تضمینی از چایکاران هستند.
در فصل زراعی جاری، قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک ۳۲ هزار و ۷۵۰ ریال و برگ سبز درجه دو، ۱۸ هزار و ۴۹۲ ریال تعیین شده که نسبت به سال قبل، به ترتیب ۲۰ و ۲۱ درصد افزایش داشته اند.
برداشت برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور و مهرماه انجام می شود.