پدر عصبانی که از نافرمانیهای دخترش به خشم رسیده بود او را به قتل رساند.
مرد خشمگین دختر شیشه ای اش را در شرق تهران با بالش به قتل رساند.
قتل دختر جوان روی تخت خواب
ظهر دوشنبه ۴ شهریور امسال خانوادهای در تماس با اورژانس برای نجات جان دختر جوان شان درخواست کمک کردند و خیلی زود تیمی از امدادگران به خیابان نبرد در شرق تهران رفتند و با حضور در خانه با دختر جوانی که روی تخت خوابیده بود روبه رو شدند.
بررسی ها پزشکان نشان از مرگ دختر جوان داشت و با توجه به مرموز بودن صحنه مرگ دختر ۲۱ ساله، ماموران کلانتری ۱۲۱ سلیمانیه سرنوشت مرموز دختر جوان را به بازپرس ویژه قتل مخابره کردند.
در این مرحله تیمی از ماموران اداره ۱۰ پلیس آگاهی تهران،همراه بازپرس ویژه قتل و تیم تشخیص هویت برای تحقیقات ویژه پا به خانه دختر جوان گذاشتند.
کبودی رازگشا در گردن دختر جوان
در بررسی های ابتدایی احتمال می رفت که دختر جوان خودکشی کرده باشد اما با توجه به کبودی صورت فرضیه قتل پررنگ شد و تیم جناییدر گام نخست تحقیق از خانواده دختر جوان را در دستور کار خود قرار دادند.
سفر به شمال با نامزد
پدر خانواده به ماموران گفت: دختر ۲۱ سالهام لیسانس IT داشت و چند روز قبل همراه نامزدش به شهرهای شمالی رفت و شب گذشته ازسفر تفریحی به خانه بازگشتند و نامزدش به خانه خودشان رفت و صبح وقتی به اتاقش رفتم دیدم خوابیده است و چون از سفر بازگشته بود فکر می کردم هنوز خواب است.
وی افزود: ظهر بود که دیدم دخترم هنوز بیدار نشده است ، نگرانش شدم و به اتاقش رفتم هر چه صدایش زدم جوابی نشنیدم و حتی بالای سرش رفتم و او را تکان دادم اما هیچ حرکتی نداشت به همین دلیل با اورژانس تماس گرفتم و وقتی امدادگران به خانه آمدند مرگ دخترم را اعلام کردند.
بازداشت پدر
کارآگاهان در این مرحله شروع به تحقیقات میدانی کردند و مشخص شد دختر جوان و پدرش با هم اختلاف داشتند و بارها همسایه ها متوجه صدای درگیری این پدر و دختر جوان شدند.
بازپرس ویژه قتل با توجه به مشکوک بودن به اعترافات پدر جوان دستور بازداشت او را صادر کرد و پدر جوان وقتی برای تحقیقات بار دیگر پیش روی ماموران قرار گرفت دست به افشاگری زد.
اعتراف پدر
مرد جوان به ماموران گفت: دخترم مدتی بود که شیشه میکشید و هیچ وقت حرفم را گوش نمی کرد و بارها با هم درگیر بودیم تا اینکه متوجه شدم با توجه به مخالفت من برای رفتن به سفر همراه نامزدش به شهرهای شمالی رفته است.
وی افزود: شب گذشته وقتی به خانه بازگشت با هم درگیر شدیم و هرچه با او صحبت کردم بی فایده بود و او یک دختر سرکش شده بود.
پدر عصبانی ادامه داد: صبح ساعت ۸ صبح وقتی به سراغ دخترم رفتم و از او خواستم تا مواد را ترک کند، با هم درگیر شدیم و در یک لحظه که عصبانی شده بودم بالش را روی صورتش فشار دادم و وقتی به خودم آمدم متوجه شدم دخترم دیگر نفس نمیکشد.
بنا بر این گزارش، بازپرس ویژه قتل دستور داد تا پدر دخترکش برای تحقیقات بیشتر در اختیار ماموران اداره ۱۰ پلیس آگاهی تهران قرار گیرد.
تحلیل کارشناس / قتل خانوادگی
دکتر رضا احمدی روان شناس و استاد دانشگاه
این حد از خشونت و سنگدلی که باعث می شود پدر دست به قتل فرزند خود بزند رفتارهای جنونآمیزی است که به علل مختلفی بستگی دارد.
اینگونه اقدامات جنونآمیز معمولا در افرادی دیده میشود که از مشکلات روحی و روانی رنج میبرند.
جنایت به عنوان بالاترین سطح خشونت به یک باره رخ نمیدهد. به عبارت دیگر، عامل اصلی این حوادث افرادی هستند که سالها با مشکلات و بیماریهای روانی زندگی کردهاند.
به طور معمول در بررسی گذشته متهمان انواع و سطوح مختلفی از خشونت دیده میشود. یعنی یک پدر یکشبه قاتل فرزندش نمیشود، مردی که سالها با همسرش زندگی کرده است، در مدت کوتاهی کمر به قتل او نمیبندد. بیشتر این افراد قبل از اقدام به این عمل، بارها به اشکال مختلف خشونت داشتهاند.
خشونت در کلام، رفتارهای خشونت آمیز دیگر که در بستر خانوادهها شکل گرفته است از علل اصلی به شمار می رود، اما مشکل اصلی اینجاست که وقتی این مشکلات نمایان میشود، کار از کار گذشته و حادثه جبرانناپذیری رخ داده است.
بهبود و کاهش عوارض بیماریهای روانی امکانپذیر است. تغییر و اصلاح رفتار و گفتار خشونتآمیز با مراجعه به مراکز مشاوره و روان پزشکان قابل درمان است اما واقعیت این است که درصد بسیار ناچیزی از مردم به خصوص مردان حاضر به پذیرش این مشکلات هستند.
در واقع آنها بیماری خود را قبول نمیکنند و خشونت خود را به عوامل بیرونی مرتبط میدهند. به همین دلیل به نظر میرسد باید به دنبال یک راهکار واسطی بود.
در بسیاری از موارد همسر و فرزندان به دلیل روابط احساسی علاقهمند به ادامه زندگی با این افراد هستند اما به شرط درمان و برطرف شدن مشکلات روانی که متاسفانه این مردان حاضر به درمان نیستند.
البته مشکلات اقتصادی دلیل اصلی این خشونت افسارگسیخته می تواند باشد که امروزه در بخشهای مختلف جامعه خود را به اشکال مختلف نشان میدهد. کمبودها و فشارهای اقتصادی، بیکاری، فقر و تبعیض باعث شده که خانوادهها به بدترین و دلخراشترین شکل ممکن به خشونت گرفتار شوند.
رکنا