تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

هزینه بانک‌ها به ازای جذب هر ۱۰هزار تومان تراکنش خرید چقدر است؟ ماجرای جسد اشتباهی دستگیری عامل آتش سوزی عمدی خودرو در گلوگاه تالاب انزلی حمایت می‌خواهد رمزگشایی از سقوط آزاد بورس/ استیضاح وزیر اقتصاد کلید خورد افزایش جوجه ریزی در مازندران حدود ۲۹ هزار جعبه تخم نوغان در کشور توزیع شد کاهش محسوس مصرف گاز در مازندران رشد خرید آپارتمان با تسهیلات بانک مسکن اعلام سهمیه نفت سفید فصل پاییز قطار رشت-قزوین دو ساله شد دورنمای اقتصاد ایران در ۱۴۰۳ شالیزاری که در آن برنج‌های سیاه می‌روید عاقبت بورس حبابی تب داغ خرید و فروش رمزارزها/ خانه‌های خالی منشا گرانی در بازار مسکن ظرفیت مطلوب لایروبی در بنادر شمالی بهره‌برداری از سد لاستیکی سرخرود تا ۴ ماه آینده بازخوانی وضعیت نفتی خزر جوان 25 ساله جسد عشقش را خورد کاهش ۵۰ درصدی هزینه‌های ترانزیتی با راه اندازی کریدور ترانزیتی ایران – پاکستان – ترکیه جغد های شب زنده دار حمایت از صادرکنندگان خوش‌سابقه/ سکته در بازار ارز و سکه خودرو منطقه آزاد خوب یا بد؟

کد شما در این بخش
♥0

پرداخت 233 میلیارد تومان اعتبار به 3000طرح در گلستان

  • کد خبر : 14242
  • 10 دی 1397 - 21:16
پرداخت 233 میلیارد تومان اعتبار به 3000طرح در گلستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: امسال 2330 میلیارد ریال اعتبار به بیش از 3000 طرح در راستای ایجاد اشتغال در این استان اعطا شده است.

به گزارش اقتصاد شمال ،سعید مازندرانی در جلسه شورای اداری شهرستان آزادشهر اظهار داشت: دشمن برای به زانو در آوردن انقلاب اسلامی، اقتصاد را هدف قرار داده و بر همین اساس تحریم های اخیر را برای ایجاد نارضایتی در بین مردم وضع کرده است.
وی افزود: در این برهه زمانی اتحاد و همدلی در هر موقعیت و ایجاد اشتغال پایدار از راه های مهم مقابله با توطئه های دشمن است و برخی واحدهای اقتصادی و اشتغالزا نیز با توجه به داخلی بودن مواد اولیه از پایداری بیشتری بهره خواهند برد.
وی گفت: با توجه به ظرفیت های کم نظیر استان گلستان گام های موثری برای ایجاد اشتغال برداشته شده که می توان به اعطای 2330 میلیارد ریال به بیش از 3000 طرح اشتغالزا با ایجاد فضای کسب و کار برای 18هزار 600 نفر در سال جاری اشاره کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان ابراز امید واری کرد که با تخصیص اعتبارات بیشتر تا پایان سال 4000 میلیارد ریال تسهیلات در اختیار واحد های استغالزا قرار داده شود.
مازندرانی بیان کرد: چنانچه بانک ها انعطاف پذیری بیشتری داشته باشند شاهد جهش چشمگیر در بحث اشتغال خواهیم بود و برنامه استانداری گلستان نیز ایجاد اشتغال برای 30 هزار نفر تا پایان سال می باشد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه احتماعی خاطرنشان کرد: اختلافات سیاسی نباید وارد عرصه اقتصادی شود و از همین رو همه باید تلاش نماییم با همدلی در این مسیر کمک کنیم تا شرایطی فراهم شود که ضمن کسب رضایتمندی مردم، انقلاب نیز شکوفاتر از قبل گردد.
فرماندار شهرستان آزادشهر نیز در این جلسه با اشاره به ضعیف عمل کردن شهرک صنعتی آزادشهر گفت: سرمایه گذاری در این منطقه به کندی پیش می رود و دلیل عمده آن کمبود زیرساخت ها استا.
سیدرسول حسینی افزود: استغالزایی در شهرستان آزادشهر در 9 ماه اول سال 2100 نفر بوده است که پیش بینی می شود تا پایان سال این عدد به 2500 برسد.
وی با انتقاد از برخی ادارات گفت: در بحث اشتغال دو اداره شیلات و کمیته امداد بسیار ناتوان ظاهر شدند و در مقابل آنها صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی و گردشگری به خوبی توانایی خود را نشان داده و اشتغال قابل توجهی را ایجاد نمودند.
فرماندار شهرستان آزادشهر در انتقادی دیگر بیان کرد: امکانات شهرستان در بخش امدادی بسیار ابتدایی و ناچیز بوده وتوزیع امکانات در استان برابر نیست که این موضوع در حادثه صبح جمعه واژگونی تانکر 32 هزارلیتری بنزین در محور خوش ییلاق کاملا مشهود بود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=14242
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.