تاریخ : سه‌شنبه, ۱۷ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 8 September , 2026

اخبار ویژه

فال روزانه سه شنبه 4 دی ماه 97 نصب فیبرنوری بر روی شش خط انتقال توزیع برق گیلان ماجرای جایزه همسر رییس جمهور آمریکا به خواننده مازندرانی چه بود؟ صادرات ۵ برابری نارنگی مازندران به اوراسیا توزیع ۳ میلیون اصله نهال از هفته آینده در مازندران سرمایه گذاری ۵ هزار میلیارد تومانی برای کاهش تلفات شبکه برق کشف ۴۰ تن چوب آلات جنگلی قاچاق در تعطیلات نوروزی بازدیدمدیرعامل بانک ملت از منطقه معدنی و‌ صنعتی گل گهر آغاز کشت دانه روغنی کلزا در ساری ۱۲۰ فرصت سرمایه گذاری در حوزه اوقاف گلستان شناسایی شد با حذف یارانه‌های پنهان، زندگی که هیچ، مردگی هم نمی‌توان کرد قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ حدود هفت میلیون عدد ماسک ماهانه در گیلان تولید می شود کمبود آب و اعتبار سد راه بهره‌وری کامل نیروگاه زباله‌سوز نوشهر زنده شدن مرده در زواراه دربی رشت بدون تماشاگر برگزار می شود فرمانده هنگ مرزی اترک گنبد در گلستان معارفه و مشغول به کار شد تبدیل پسماند به سوخت واحدهای صنعتی در استان‌های شمالی دنبال شود توت فرنگی‌های بهاری جویبار به بازار آمد ۲۰ تن کالای اساسی احتکاری در بابل کشف شد پاسخ وزیر اقتصاد به رئیس مجلس: مردم امید می خواهند نگاهی به کاهش فقر در جامعه تحول در پرداخت‌های بانکی/ ضریب امنیت افزایش می‌یابد

کد شما در این بخش
2

پایان پرداخت سود سهام عدالت سال ۹۶ در هفته اول اردیبهشت

  • کد خبر : 22423
  • 05 اردیبهشت 1398 - 23:56

پرداخت سود سهام عدالت گروه‌های مختلف مشمولان طی هفته جاری خاتمه می‌یابد.

به گزارش اقتصاد شمال ،پرداخت سود سهام عدالت عملکرد سال ۹۶ مشمولان سهام عدالت مربوط به گروه های تحت عنوان سایرمشمولان شامل وراث جدید تعیین تکلیف شده، مددجویان تغییر وضعیت یافته، ایثارگران و خانواده های آنان، دست‌اندرکاران امر واگذاری سهام عدالت، خبرنگاران، طلاب، بیماران خاص، کارکنان ستادهای نماز جمعه، خدام مساجد و اماکن متبرکه، امامزاده ها و حسینه ها، زندانیان آزاد شده، تاکسیرانان، قالیبافان، کارکنان موسسات خیریه و فعالان قرآنی طی روزهای جاری خاتمه می یابد.

در این مرحله حدود دو میلیون نفر از آخرین سری از مشمولان سهام عدالت سایر گروه ها سود سهام عدالت خود را در مجموع به ارزش بالغ بر ۱۶۵ میلیارد تومان دریافت خواهند کرد و بدین ترتیب واریز سود سهام عدالت مشمولان سایر اقشار خاتمه می یابد.

گفتنی است، با احتساب سودهای پرداخت شده به این گروه باقیمانده از مشمولان، تا کنون سود سهام عدالت مربوط به مشمولان نهادهای حمایتی شامل کمیته امداد و سازمان بهزیستی، روستائیان و عشایر و کارگران فصلی و ساختمانی و مشمولان سایر گروه های ذکر شده که در مجموع تعداد آنان بالغ بر سی و یک میلیون نفر می باشد به طور کامل پرداخت شده است و تنها گروه باقی مانده از مشمولان شامل کارکنان و کارمندان دستگاه های اجرایی و بازنشستگان صندوق های بازنشستگی کشوری، تامین اجتماعی و نیروهای مسلح که بالغ برده میلیون نفر هستند، سود عملکرد سال ۱۳۹۶ خود را دریافت نکرده اند که این اقشار نیز پس از دریافت سود سهام عدالت توسط سازمان خصوصی سازی از شرکت های سرمایه پذیر و در طی دو ماه آینده به مرور سود دریافت می کنند و مبالغ سود به حساب اعلام شده توسط این افراد که در سامانه سهام عدالت ثبت و تایید شده، واریز خواهد شد.

این گزارش می افزاید صرفا سود گروه های مختلف مشمولان با عنوان سایر اقشار که بانک عامل معرفی شده آنان بانک ملی ایران بوده تاکنون سود خود را دریافت نکرده بودند که با واریز وجوه لازم به حساب بانک ملی طی روز دوشنبه هفته جاری و پرداخت توسط این بانک، سود تمامی اقشار به استثنای کارکنان و بازنشستگان در کلیه بانک های عامل بابت عملکرد سال ۱۳۹۶ واریز شده تلقی می شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=22423
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.