مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان از صاحبان واحدهای صنعتی مستقر در ناحیه ها و شهرکهای صنعتی استان خواست به منظور تعامل نظام مند و مستمر با قوه قضائیه، در سامانه حامی (سامانه حمایت از فعالان اقتصادی) ثبت نام کنند.
به گزارش اقتصادشمال ،علی شهیدی افزود: سامانه حمایت از فعالان اقتصادی برای اطلاع از مسائل و مشکلهای حقوقی و قضائی مربوط به تولید، سرمایه گذاری، اشتغال و سایر سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: حمایتهای لازم در زمینه سرمایهگذاری، ایجاد هماهنگی و انسجام در امور مشاوره، کارشناسی و داوری مربوط به دعاوی و اختلاف پروندههای تجاری و اقتصادی از جمله اهداف راه اندازی سامانه حامی است که بر همین اساس ؛ فعالان اقتصادی و صنعتگران مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی سراسر استان میتوانند با مراجعه به سامانه حامی به نشانی / hami.adliran.ir / ثبت نام کنند.
وی خاطر نشان کرد: فعالان اقتصادی با ثبت نام در این سامانه از خدمات حمایتی ستاد پیگیری اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه بهره مند میشوند.
به گفته شهیدی دستورالعمل پیگیری اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی بیست و نهم شهریور ۱۳۹۶ به تصویب رئیس وقت قوه قضائیه رسید و پیرو ابلاغ این دستورالعمل، دبیرخانه ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه، سامانه حمایت از فعالان اقتصادی (حامی) را راه اندازی کرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان گفت: در همین راستا، سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در جهت حمایت از تولید و فراهم کردن زمینههای اشتغال و سرمایه گذاری در بخش صنعت و کسب و کارهای کوچک و متوسط سال گذشته تفاهم نامه همکاری مشترک امضا کرده بودند.
وی ارتقای امنیت اقتصادی، سرمایه گذاری و صادرات با هدف توسعه اشتغال، اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای جلوگیری از ورشکستگی واحدهای صنعتی و ایجاد زمینه تداوم فعالیت کارآفرینان از طریق هماهنگی با وزارت صنعت، معدن و تجارت و سایر دستگاهها و انتقال تجربیات در جهت پیشگیری از بیکاری و به تبع آن وقوع جرم در حوزه شهرکها و نواحی صنعتی و صنایع کوچک و متوسط کشور را از مهمترین اهداف این تفاهم نامه عنوان کرد.
۳۶ ناحیه و شهرک صنعتی مصوب در گیلان وجود دارد که در حال حاضر ۳۳ ناحیه و شهرک صنعتی در حال بهرهبرداری هستند،
ایرنا