تاریخ : چهارشنبه, ۶ آبان , ۱۴۰۵ Wednesday, 28 October , 2026

اخبار ویژه

کمر خم صنایع دستی مقایسه خلاصه وضعیت قیمت بازارها در ۲ ماهه نخست ۹۸ و ۹۹ زندگی خصوصی مهدی بازرگان مرغ غرب‌زده‌ها یک پا دارد آغاز بازار متشکل ارزی با ۱۰۰ صراف/ سقف معاملات و نوسانات مشخص شد کریسمس در تهران رئیس سازمان بورس: نوسان بازار سهام طبیعی است مطالبات اهالی نشر مازندران ؛ از توزیع عادلانه کاغذ تا تسریع در صدور مجوز ۵۰۰ میلیون مسدودی خودرو‌های وارداتی آزاد شد قسم بخوریم یا نه؟ قیمت سکه در بیستمین روز شهریور ۲۲۰۰ طرح عمرانی و زیرساختی مازندران افتتاح شد ارائه خدمات بانکی با کارت ملی هوشمند امروز کلید می خورد دستورالعمل جدید مالیاتی خریداران سکه از بانک مرکزی دستور برای تخصیص ۱۰۰۰ میلیارد تومان کذب محض است منابع ریسک‌ شرعی سرمایه‌گذاری افزایش ۳۸ درصدی جوجه‌ریزی در آذر ماه نوسان شدید قیمت جهانی طلا/ بازار سکه ثبات ندارد حراج سکه بی توفیق در کنترل قیمت مصرف برق در گیلان ۱۱ درصد افزایش یافت من آدم خاصی هستم لزوم گسترش سواد مالی در سیستم آموزشی کشور اینفوگرافیک/سقف وام ساخت، خرید، جعاله و ودیعه مسکن افزایش یافت

کد شما در این بخش
♥1

کره، حبوبات، چای و کاغذ رسماً از لیست ارز دولتی خارج شد + سند

  • کد خبر : 24479
  • 23 خرداد 1398 - 21:38
کره، حبوبات، چای و کاغذ رسماً از لیست ارز دولتی خارج شد + سند

مدیرکل دفتر برنامه ریزی، تامین و توزیع تنظیم بازار وزارت صمت، تاریخ اخذ مابه‌التفاوت ریالی واردات «کره، حبوبات، چای و کاغذ» را از گروه یک به گروه ۲ اعلام کرد و ترخیص این کالاها پس از ماه رمضان با پرداخت مابه‌التفاوت ریالی امکانپذیر است.

به دنبال نامه محمدرضا کلامی مدیرکل دفتر برنامه ریزی، تامین و توزیع تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت به مدیرکل سیاست‌گذاری‌های ارزی بانک مرکزی، تاریخ اخذ مابه‌التفاوت ریالی از کالاهای اساسی و ضروری که گروه ارزی آنها به گروه ۲ انتقال یافته اعلام شد.

در این نامه آمده است: با عنایت به طرح تصمیمات کمیته بند ۳-۴ مصوبه کارگروه تنظیم بازار با حضور نمایندگان بانک مرکزی در جلسه ۱۳ خرداد کارگروه ملی تنظیم بازار، مقرر شد دریافت مابه‌التفاوت ارزی به ازای هر دلار ۴۸۰۰ تومان از محموله‌های تامین ارز شده کره، حبوبات، چای و کاغذ که از تاریخ ۱۸ خرداد (بعد از پایان ماه مبارک رمضان) از گمرکات کشور ترخیص می‌شوند، اجرایی گردد و محموله‌های ترخیص شده تا قبل از تاریخ فوق الذکر با ارز ۴۲۰۰ مشمول رصد، پایش و عرضه با نرخ مصوب سازمان حمایت بر مبنای ارز ۴۲۰۰ تومانی می‌باشد.

به گزارش تسنیم، اجرایی شدن اخذ مابه‌التفاوت ریالی برای ترخیص این کالاها در گمرک در شرایطی اجرایی شده که اوایل اردیبهشت امسال بر اساس مصوبه هیئت دولت، ارز دولتی با نرخ ۴۲۰۰ تومانی برای واردات گوشت قرمز، کره، حبوبات و چای حذف و مقرر شد از این پس واردات این کالاها با ارز نیمایی انجام شود.

در این میان البته حذف کاغذ از لیست کالاهای مشمول اخذ ارز دولتی طی یکی دو ماه گذشته بحث‌های بسیاری را به دنبال داشت ولی در نهایت ۲۳ اردیبهشت ماه حسین انتظامی، رئیس کارگروه ساماندهی کاغذ گفت: در جلسه ای که امروز به همت معاون اول رئیس جمهور و با حضور مسولان همه دستگاه‌های مرتبط با کاغذ از جمله وزیر فرهنگ و رئیس بانک مرکزی و نمایندگان حوزه‌های نشر و مطبوعات تشکیل شد، پیشنهاد مشترک وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و صنعت، معدن، تجارت بررسی شد و با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حل مساله کاغذ حوزه فرهنگ مقرر شد ارز تخصیصی برای مصرف کاغذ نشر و مطبوعات، همچنان ۴۲۰۰ تومانی باقی بماند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=24479
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.