تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

یک واحد تولید پروفیل ساختمانی در عباس آباد به بهره‌برداری رسید مالیات بر عایدی مسکن/ سپر دفاعی علیه سوداگری سرایدار مدرسه حلق آویز شد دستورالعمل پرداخت مالیات ارزش افزوده پیمانکاران دولت ابلاغ شد شمع وجود زن را نمی توان خاموش کرد تکلیف سهام عدالت متوفیان چه می‌شود؟ صادرات کیوی و گل از بندر نوشهر سکه ۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان شد جابجایی بیش از ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا از مازندران پرورش ماهی قزل آلا در قفس در استخر‌های خاکی مشخص شدن گروه داوری بازی های داماش و ملوان انزلی موج انصراف خودروهای ثبت نامی/ جزئیات افزایش حقوق کارگران و بازنشستگان بودجه در آینه کسری‌های مزمن قیمت سکه و طلا در بازار مازندران سرانجام شرکت های غیر بورسی سهام عدالت چه شد؟ کارت‌های بازرگانی مشکوک به اجاره ابطال می شوند قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۶ آذر ۱۴۰۱ برداشت گندم در نور آغاز شد خبر خوش برای بازنشستگان/افزایش میزان وام ۶ طرح عمرانی و زیربنایی در بابل افتتاح شد کلنگ زنی مدرسه شهدای بانک ملی ایران سایه سیاه دخالت‌ها بر سر شاخص بورس ویروس کرونا چیست و چگونه منتقل می‌شود؟

کد شما در این بخش
1

افزایش شاکیان پرونده معروف

  • کد خبر : 28901
  • 27 مرداد 1398 - 23:47
افزایش شاکیان پرونده معروف

رئیس کل دادگستری استان گلستان از شاکیان بالای ۳ هزار نفر پرونده پرهام آزادشهر خبر داد.

سرویس حوادث اقتصادگستر شمال،هادی هاشمیان، رئیس کل دادگستری استان گلستان از افزایش شاکیان پرونده معروف به پرهام آزادشهر خبر داد و گفت: قرار بود دادگاه علنی متهمان این پرونده به زودی برگزار شود که تلاش می‌کنیم این امر با تجمیع شکایت‌های جدید و ارسال آن به قاضیپرونده شعبه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی، زودتر محقق شود.

رئیس کل دادگستری گلستان با بیان این که این پرونده ۳۳ هزار صفحه‌ای بیش از سه هزار شاکی زیان دیده دارد که در حال رسیدگی است خاطرنشان کرد: اعتماد نابجای مردم در پرداخت پول بدون دریافت سند و رسید، از عوامل کندی در رسیدگی به پرونده است.

وی به پرونده کشف تخلف بزرگ فساد گندم در گلستان نیز اشاره و بیان کرد: در این پرونده که با تلاش شورای تامین استان به نتیجه رسید ۸۲ میلیارد ریال تخلف گندم کشف شد.

هاشمیان با بیان اینکه این پرونده هم به شعبه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی ارجاع شده است اظهار کرد: متخلفان در این پرونده به جای انبارداری، گندم‌هایی که دولت تضمینی از کشاورزان خریده بود را با محصول بی کیفیت خارجی جایگزین می‌کردند و به این روش پول‌های هنگفتی به جیب زدند.

۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری رئیس کل دادگستری گلستان از صدور کیفرخواست متهمان پرونده لیزینگ خودرو معروف به پرهام آزادشهر خبر داد و گفت: شناسایی اموال متهمان و توقیف آن در حال انجام است.

هاشمیان همچنین یکم مردادماه سال جاری نیز از ارجاع پرونده گندم‌های مفقودی به دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی خبر داد و گفت: اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در نظام تولید، عنوان اتهامی متهمان است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=28901
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.