تاریخ : چهارشنبه, ۶ آبان , ۱۴۰۵ Wednesday, 28 October , 2026

اخبار ویژه

۳ میلیارد دلار ارز صادراتی پرید تامین سرمایه در گردش بازار بدون مدیر نمایی از دکل های ایسلند ضربه قیمت گذاری دستوری به تولید ثبت ۹ اثر معنوی مازندران در جمع میراث ناملموس کشور کاهش قیمت خُرده‌فروشی ۶ گروه مواد خوراکی شروط موفقیت دولت پزشکیان نرخ دلار صعودی شد در حال اجرا بودن ۱۸۳ طرح صنعتی در مازندران برباد رفته‌ها؛ از ۱۸ میلیارد دلار تا عزت پاسپورت ایرانی مهاجرت به گیلان مدیریت شود ماجرای بنر اشتباهی ۱۳ آبان افزایش ۶.۸ درصدی اجاره‌بها در تابستان ۹۹ تغییرات نرخ تورم ۵۰ ماهه کشور/ ۱۵ ماه زیر ۱۰ درصد کشف بیش از هزار تخلف اضافه تناژ در جاده‌های مازندران نرخ رسمی ۱۲ ارز کاهش یافت نرخ دلار و سکه همچنان صعودی است ۱۴۶ هزار متر مربع پروانه ساختمانی در محدوده بافت‌ فرسوده ساری صادر شد چگونه کد بورسی دریافت کنیم؟ اعمال تخفیف ۲۰ درصدی قیمت بلیت قطار به مناسبت دهه کرامت بازداشت عامل آتش سوزی عمدی ویلای مسکونی در گلوگاه ساعت کار جدید بانک‌ها از دوشنبه اول شهریور

کد شما در این بخش
♥1

تکمیل شبکه ارتباطی آزادراه تهران-شمال تا دهه فجر

  • کد خبر : 33344
  • 30 آذر 1398 - 15:21
تکمیل شبکه ارتباطی آزادراه تهران-شمال تا دهه فجر

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دستور تکمیل شبکه ارتباطی فاز نخست آزادراه تهران–شمال که در دهه فجر افتتاح می‌شود را صادر کرد.

محمدجواد آذری جهرمی، در جلسه شورای فنی با حضور معاونین و مدیران وزارت ارتباطات با اشاره به افتتاح فاز نخست آزادراه تهران–شمال بر آمادگی کامل دستگاه‌های تابعه برای تکمیل شبکه ارتباطی این منطقه تأکید کرد.

آذری جهرمی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت ارتباطات زیرساخت، مخابرات و اپراتورها را موظف کرد که برنامه‌ریزی لازم را داشته باشند تا هم‌زمان با افتتاح فاز نخست آزادراه تهران – شمال، شبکه ارتباطی این مسیر نیز برقرار شود.

وزیر ارتباطات بابیان اینکه پیش‌بینی می‌شود این آزادراه با استقبال گسترده مردم روبرو شود و به‌نوعی آزادراه تهران–شمال به یکی از مسیرهای پرتردد کشور تبدیل شود تأکید کرد که پذیرفتنی نیست، این آزادراه افتتاح شود اما شبکه ارتباطی آن برای راحتی مردم برقرار نباشد.

بر اساس اعلام مجری پروژه آزادراه تهران–شمال قطعه اول این آزادراه به طول ۳۲ کیلومتر در دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد. آزادراه تهران- شمال متشکل از چهار منطقه از دره کن در تهران شروع ‌شده و تا دو راهی چالوس- نوشهر در استان مازندران ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، به نظر می رسد پس از سال‌ها انتظار قطعه یک آزادراه تهران-شمال به روزهای افتتاح خود نزدیک می‌شود و گویا دیگر قرار نیست شاهد امروز و فردا شدن‌ در این زمینه باشیم به طوریکه عضو هیات مدیره شرکت آزادراه‌ تهران-شمال اعلام کرده که عملیات ساخت قطعه یک آزادراه تهران-شمال به اتمام رسیده و هم اکنون در حال انجام خط کشی ها، کوبیدن گاردریل ها، و نصب تابلوهای مختلف راهنمایی و رانندگی هستیم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=33344
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.