تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

کاهش ۵۹ درصدی مصرف گاز در مازندران یک هزار و ۴۲۸ میلیارد ریال قرارداد در شهرداری رشت منعقد شد کدام کسب و کارها در ایام کرونا بیشتر سود کردند؟ افت قیمت برنج ایرانی درجه یک در بهمن ماه ۱۴۰۲ تکلیف وراث سهام عدالت مشخص می‌شود دعوای رانت 18 میلیارد دلاری بالا گرفت سید محمد احمدی رسما شهردار رشت شد عجیب ترین تشییع جنازه‌های تاریخ خزر نمی‌میرد واردات خودرو فعلا ممنوع است بانک‌ها چقدر ودیعه مسکن پرداختند؟ مزیت های بیمه تکافل را بدانیم غرویان: رئیسی رای می‌آورد دلار ۴۰ هزار تومان بود! لزوم ایجاد پیمان‌های پولی با همسایگان/ تامین واردات از منطقه باران در راه مازندران کانال های تلگرامی ارزی زیر ذره بین دستگیری ۱۰ نفر از اراذل و اوباش مازندران جایگزین سیف در بانک مرکزی کیست؟ این خودروها نایاب شدند اتمام طرح مطالعاتی نوسازی چهار هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی آستانه اشرفیه آخرین قیمت های خودرو در بازار مازندران وصول ۸۰۸ هزار فقره چک رمزدار در کشور چگونه با ازدواج معاف شویم؟

کد شما در این بخش
0

درخواست ۵میلیارد دلاری ایران از صندوق بین‌المللی پول برای مقابله با کرونا

  • کد خبر : 35112
  • 22 اسفند 1398 - 22:25

رئیس‌کل بانک مرکزی در یادداشتی از درخواست ۵میلیارد دلاری از صندوق بین‌المللی پول برای مقابله با ویروس کرونا در ایران خبر داد و نوشت: واکنش جامعه جهانی و صندوق بین‌المللی پول می‌تواند معیار خوبی برای ارزیابی ادعاهای آنها درکمک به کنترل این ویروس باشد.

عبدالناصر همتی در یادداشت اینستاگرامی نوشت: «رئیس صندوق بین‌المللی پول چند روز پیش در بیانیه رسمی و نیز مصاحبه‌ای که داشت، صریحاً اعلام کرد که جامعه بین‌الملل از صندوق بین‌المللی پول خواسته تا با ابزارهای مالی خود به کمک کشورهای درگیر با شیوع ویروس کرونا بشتابد و پشتیبانی‌ها را در قالب کمک‌های مالی اضطرای به‌میزان ۵۰ میلیارد دلار اعطا کند.

ایشان بیان کرد؛ “هیچ کس نبایستی به‌دلیل کمبود منابع مالی برای تجهیزات پزشکی و مانند آن جانش را از دست دهد.”، پیرو این اعلام و برای بهره‌مندی از این حق ایران، روز جمعه ۱۶اسفند ماه، نامه‌ای به خانم کریستالینا گئورگیوا رئیس صندوق بین‌المللی پول، نوشته اعلام کردم؛ “براساس اعلان رسمی شما برای پشتیبانی از اعضا، از جمله ایران، و با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در کشورمان و ضرورت تداوم پرقدرت اقدامات پیشگیری، درمان و مقابله با آثار اقتصادی آن، با توجه به میزان سهمیه جمهوری اسلامی ایران در صندوق، خواستار بهره‌مندی از«تسهیلات تأمین مالی سریع، RFI» درحدود ۵ میلیارد دلار می‌باشیم.

واکنش جامعه جهانی و صندوق بین‌المللی پول می‌تواند معیار خوبی برای ارزیابی ادعاهای آنها در کمک به کنترل این ویروس و کاهش آلام مردم آسیب‌دیده، باشد. امیدوارم صندوق بین‌المللی پول به این مسئولیت خود در حوزه وظایفش به‌سرعت عمل کند. همزمان بانک مرکزی از همه ابزارهای ممکن خود، به‌مانند قبل، برای پشتیبانی از هموطنان عزیز و غلبه بر‌ مشکلات استفاده خواهد کرد.»

بانک مرکزی , ویروس کرونا , عبدالناصر همتی | همتی , صندوق بین المللی پول ,

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=35112
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.