تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

۶ بازیکن باشگاه‌های مطرح به تیم فوتبال شهرداری آستارا پیوستند دستگیری فروشنده حرفه‌ای مواد مخدر «بام» نمایش جزئیات تراکنش ها را «به روز» کرد ایران نهمین مصرف‌کننده انرژی در دنیاست اختصاص کود یارانه‌ای تنها به ۴ محصول کشاورزی جوابیه اداره منابع طبیعی شهرستان آمل به خبر قطع درختان جنگلی رئیس دانشگاه مازندران منصوب شد علت افزایش قیمت اوراق تسهیلات مسکن سرنوشت سلاح های کشف شده از شکارچیان چیست؟ مشق محمد مظهری در نگارخانه الهی فنآوری نوین برای رفع مشکل پسماند شرق گیلان حداقل درآمد مشمول مالیات بنگاه‌های کوچک افزایش یافت قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۸ دی ۱۴۰۰ افزایش ۳۶ هزار تومانی قیمت سکه در بازار ماجرای جنازه رها شده در خیابان میدان میوه و تره‌بار مرکز مازندران پس از۱۵ سال در ایستگاه پایانی خبر جدید روحانی/ وعده کمک جدید مالی دولت به ۱۸ میلیون خانوار ایرانی از ماه آینده آرزوی بازیگر زن + عکس جسد زن در سطل زباله پیدا شد نقش اشرف پهلوی در کودتای ۲۵ مرداد هشت روز تا انتشار لایحه بودجه جابجایی ۱۵ میلیون تن کالا از مازندران شکایت ۱۰۰ دانشجو از “علی مطهری” به هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان

کد شما در این بخش
0

افزایش سقف تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان به ۵ میلیون تومان

  • کد خبر : 38115
  • 14 تیر 1399 - 19:30
افزایش سقف تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان به ۵ میلیون تومان

وزیر تعاون، کار و رفاه با بیان اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان یازده برابر شد، گفت: سقف تسهیلات قرض‌الحسنه برای هر بازنشسته از دو به ۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

 از پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمد شریعتمداری اظهار داشت: تسهیلاتی که به بازنشستگان از سوی این وزارتخانه، سازمان تامین اجتماعی و بانک رفاه ارائه شده، افزایش قابل توجهی داشته و یازده برابر شده است.

این مقام مسئول اعلام کرد: اعتبار قرض الحسنه بانک رفاه کارگران از ۲۰۰ میلیارد تومان به ۲هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان با نرخ ۴ درصد یعنی حدود یازده برابر و معادل اعتبار ۱۵ سال گذشته بانک رسیده است.

وی افزود: بازنشستگان اگر نتوانند عزتمندانه زندگی کنند، شاغلان نیز در نهایت نسبت به آینده خود ناامید خواهند شد. تلاش ما در وزارتخانه همواره بر این بوده که مسیر بهبود شرایط زندگی را برای این عزیزان هموار کنیم.

وزیر کار با بیان اینکه سقف تسهیلات قرض‌الحسنه هر بازنشسته از دو میلیون به ۵ میلیون تومان افزایش یافته، تصریح کرد: تلاش شده تا با تسهیل شرایط دریافت وام، بروکراسی اداری برای بازنشستگان عزیز به حداقل برسد. شریعتمداری خاطرنشان کرد: حذف ضامن از پرداخت تسهیلات بازنشستگان، برای رفاه حال این عزیزان نیز اقدام مهم دیگری بود که انجام شد.

وزیر کار ادامه داد: راه اندازی باشگاه مشتریان سازمان تامین اجتماعی و بانک رفاه با امکان خرید کالا با سود صفر درصد، راه اندازی طرح رفاه کالا با قابلیت خرید ۵۰ میلیون تومان خرید کالا به مدت ۳۶ ماه با نرخ ۱۵ درصد، صدور انواع بیمه نامه شخص ثالث، بیمه بدنه، بیمه منزل و … به صورت اقساطی با نرخ ۴ درصد در سال، از دیگر اقداماتی است که برای اولین بار در حوزه بازنشستگان انجام شده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=38115
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.