
سه شناور شامل شناور کلاس حیدر و دو تندرو کلاس خلیج فارس در سومین روز از هفته نیروی انتظامی به ناوگان شناوری گیلان افزوده شد.
به گزارش ایرنا، فرمانده مرزبانی ناجا روز سه شنبه در آیین الحاق این شناورها اظهار داشت : شناور ۶۰ فوتی کلاس حیدر و دو شناور تندرو کلاس خلیج فارس با سرعت ۵۳ گره دریایی به دست توانای جوانان این مرزو بوم در وزارت دفاع طراحی و به همت سازمان دریایی این وزارت خانه به ناوگان شناوری استان گیلان ملحق شده اند.
سردار سرتیپ احمد علی گودرزی، برخورداری از سامانه رانش واترجت را از ویژگیهای بارز شناور کلاس حیدر اعلام و خاطرنشان کرد: در حال حاضر چند کشور به این تکنولوژی دسترسی دارند که خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران نیز توانسته به این مهم دست یابد.
وی افزود : این شناورها در عمق خلیج فارس و خزر ورود کرده و به حراست از مرزهای سرزمینی پرداخته و مسئولیت تامین امنیت آبهای سرزمینی را بر عهده دارند.
فرمانده مرزبانی ناجا تاکید کرد: هم اکنون درصدد هستیم به شناورهای متفرق در حال تردد در دریای خزر انضباط ببخشیم.
وی یادآور شد : مرزبانی و دریابانی منطقه نظارت و کنترل شناورهای متفرقه در دریای خزر و خلیج فارس، شناورهای صیادی و تفریحی را برعهده گرفته و امنیت منطقه را برقرار می کند.
سردار گودرزی اظهار داشت : با الحاق این شناورها برای نخستین بار توانستیم از سامانه های طراحی شده توسط خارجی ها بهره برداری کرده و در کوتاهترین زمان ممکن این سامانه هوشمند را در اختیار مرز دارانمان در دو هزار و ۷۰۰ کیلومتر مرزهای دریایی قرار دهیم تا نظارت و کنترل بیشتری بر این مناطق اعمال شود.
وی مرزبانی را چشمان بیدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواند و افزود : امروز می توانیم به مردم خوب کشورمان نوید امنیت پایدار دهیم و این امنیت به مدد تلاش های ارزنده مرزبانان در مرزهای کشورمان بدست آمده است.
وی تاکید کرد : به پشتوانه مرزنشینان که مرز یاران افتخاری ما هستند و سایر نیروهای امنیتی و نظامی امنیت پایدار منطقه را فراهم کردیم.
سردار گودرزی افزود : مرزبانی به وظیفه خود به نحو شایسته عمل کرده و این امید را به مردم می دهد که اجازه عرض اندام به معاندین اسلام و گروهکهای ضد انقلاب را نخواهد داد.
فرمانده مرزبانی ناجا خاطر نشان کرد: با هوشمند سازی مرز به تجهیزات الکترونیکی اپتیکی و پهبادی و اقدامات نوین الکترونیکی که در اختیار مرزبانی ها قرار گرفته امنیت پایدار منطقه رو به افزایش است.
امام جمعه بندر انزلی نیز در این مراسم گفت : هرکجا نامی از اسلام و مسلمانان به میان می آید ما وظیفه دفاع از آنجا را برعهده داریم.
حجت الاسلام سید عبدالجواد شمس الدین اظهار داشت : ما به زندگی در سرزمینی که یکی از ویژگی های آن حب وطن و سرزمین های اسلامی است ، مفتخریم .
وی وظیفه خطیر پاسداری از نظام اسلامی و سرزمینهای اسلامی را یکسان عنوان و خاطرنشان کرد : وطن اسلامی برای ما منحصر به مرزهای یک کشور نیست .
وی با بیان این که مرزبانان ارزش خود را در دفاع از مرزهای کشور اسلامی می گیرند افزود: از منظر معارف دینی ما ، مرزبانی در کشور غیر اسلامی ارزشی ندارد و آنچه عمل انسان را با ارزش می کند ارتباط و اتصال با دین، معارف دینی و وطن اسلامی است .
حجت الاسلام شمس الدین زندگی تحت لوای ولی امر مسلمین را از دیگر ویژگی های زندگی در وطن اسلامی عنوان و خاطرنشان کرد : مقام معظم رهبری برجسته ترین انسان در کشور ما و سایر بلاد اسلامی است ، چرا که خداوند متعال پرچم هدایتگری را به دست کسانی می دهد که شایستگی این مسوولیت را داشته باشند.
امام جمعه انزلی خاطر نشان کرد:با هدایت داهیانه مقام معظم رهبری و تلاشها و مجاهدتهای نیروهای نظامی ، انتظامی و امنیتی در درون مرزهای کشور توانستیم در بین نا امن ترین مناطق دنیا ، در امنیت و آرامش باشیم.
در این آئین سردار سرتیپ احمد علی گودرزی فرمانده مرزبانی ناجا، سردار سهراب سجادی فرمانده مرزبانی گیلان، فرماندهی منطقه چهارم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سرهنگ اسماعیل خودخروج فرمانده مرزبانی شهرستان بندرانزلی حضور داشتند.
شهرستان انزلی در کرانه جنوبی دریای خزر در استان گیلان واقع است.