تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

کشت برنج در بیش از ۱۶ هزار هکتار از شالیزار‌های بابلسر کیوی شمال در سبد غذایی خارجی ها جنجال تازه فراستی دیوارهای سربی و زندگی خاکستری در « دباغ چال» تحریم‌ها مانع بهره گیری از ظرفیت اوراسیا شد افزایش ۴۲ درصدی اعتبار حمایت از اقشار آسیب‌پذیر/دولت و مجلس علیه ارز ۴۲۰۰ تومانی افزایش نرخ تورم کالاهای وارداتی در زمستان ۹۸ استاندار مازندران: به دنبال احداث کمپ‌های بزرگ ورزشی و گردشگری حرفه‌ای در استان هستیم پرداخت غرامت انگلیس به بانک ملت از طریق کشور ثالث سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیارد تومانی برای توسعه فرودگاه نوشهر تمدید مهلت ثبت نام چهل و دومین دوره مسابقات قرآن کریم باید و نباید های سیاست پولی استاندار گیلان:نباید در استان وقفه ای برای صادرات ایجاد شود ثروتمندترین زنان جهان جهاد کشاورزی بابل: ۲ هزار و ۷۳۶ تن گوشت سفید در بابل تولید شد همسر نتانیاهو رسوایی به راه انداخت قیمت ارز حج ۹۸ اعلام شد نیم‌نگاهی به نقش‌آفرینی تعاونی‌های مازندران در اقتصاد ملی حمله خرس به روستای ورزنه بندپی بابل بازی با اعداد برای کاهش تورم؟ استخدام ۱۲۰۴ معلم مازندرانی در سال تحصیلی جدید گیلان نیازمند پایان دهی به مدیران سفارشی سرانه مصرف آب در مازندران از میانگین ایران و جهان بیشتر است

کد شما در این بخش
♥1

توزیع ۴۰۰ تن مرغ منجمد در مازندران آغاز شد

  • کد خبر : 42592
  • 04 آذر 1399 - 21:38
توزیع ۴۰۰ تن مرغ منجمد در مازندران آغاز شد

سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام مازندران از آغاز توزیع ۴۰۰ تن مرغ منجمد به قیمت هرکیلوگرم ۱۵ هزار تومان با هدف تنظیم بازار در استان از امروز سه‌شنبه خبر داد.

رضا غلامی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : سهمیه هر شهرستان را سازمان صنعت، معدن و تجارت مشخص کرده است و از فردا پنجم آذر ماه مرغ منجمد به تمامی مناطق استان می رسد و تا به اندازه کافی بیژه از طریق فروشگاه های زنجیره ای در اختیار مصرف کنندگان قرار بگیرد.

وی گفت : مرغ منجمد به اندازه کافی در انبارهای استان وجود دارد و در صورت نیاز و کشش بازار می توانیم سهمیه را افزایش بدهیم.

ستاد تنظیم بازار استان مازندران در پی افزایش ۲۰ درصدی مجدد قیمت مرغ اقدام به سهمیه و توزیع مرغ منجمد در استان کرده است. طبق بررسی میدانی خبرنگار ایرنا قیمت مرغ در مازندران طی دو روز گذشته به کیلویی ۳۵ هزار تومان افزایش یافت. بعضی از برندهای مرغ هم تا کیلویی ۴۰ هزار تومان به مصرف کنندگان فروخته می شود.

اگرچه طبق اظهارات مسئولان کشاورزی مازندران مرغ به اندازه کافی در استان تولید و عرضه می شود ، اما علت اصلی وضعیت موجود امتناع برخی از مرغداری ها در استان های دیگر برای جوجه ریزی است.

افزایش روزانه قیمت گوشت مرغ در مازندران در حالی است که این استان از مهم ترین قطب های تولید و تامین گوشت مرغ کشور است و هزینه حمل و نقل اندکی هم برای توزیع آن متوجه کشتارگاه ها و شرکت های توزیع است و به همین دلیل هم برای بسیاری از مردم افزایش ناگهانی ۲۰ درصدی قیمت مرغ غیرقابل باور جلوه کرده است.

بر اساس گزارش های رسمی ، مازندران با تولید سالانه حدود ۲۲۰ هزار تن گوشت مرغ ، ۱۱ درصد از تولید کشور را در اختیار دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=42592
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.