تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

رونمایی از سامانه سرمایه‌گذاری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی قیمت خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۳ بهمن ماه رفع تصرف ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی در عبدالمناف آمل زمان واریز یارانه معیشتی بهمن ماه اعلام شد تقویت بیش از ۴۷۰۰ واحدی شاخص کل بورس کیف پر از طلا در سیل هر مهندس یک صادر کننده! جامه سرخ بر تن بازارها بدهی بانک‌ها ۱۳۲۰.۳ هزار میلیاردریال شد/ کدام بانک‌ها بدهکارترند؟ فرماندار فومن: مهم ترین ویژگی طنز گل آقا، نقد منصفانه بود جاعل اسناد بانکی درمازندران دستگیر شد تفرقه در احمدی‌نژادی‌ها شکرِ نعمت جمهوری اسلامی خدمت خالصانه کارگزاران نظام است کم آبی مهاجران را به گیلان کشاند شرایط دریافت وام ازدواج تسهیل شد افتتاح نخستین مدرسه طبیعت تالاب کشور در بندرانزلی‎ سکه ۱۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد تحقق ۹۶ درصد تعهد اشتغال در مازندران افزایش توان تسهیلات‌دهی بانک‌ها با فروش امول مازاد سگ به دریای هفتگانه مشوی! تورم به نقطه جوش رسید نرخ سود بین بانکی به ۲۱.۰۹ درصد رسید ذخیره سدهای مازندران با برف و باران اسفند ۱۰ میلیون مترمکعب بیشتر شد

کد شما در این بخش
♥1

ممنوعیت پشت‌نویسی چک از ابتدای سال ۱۴۰۰ الزامی خواهد بود

  • کد خبر : 44427
  • 29 دی 1399 - 11:20
ممنوعیت پشت‌نویسی چک از ابتدای سال ۱۴۰۰ الزامی خواهد بود

الزام به ثبت چک در سامانه صیاد و ممنوعیت پشت نویسی چک‌های صیادی که پیش از این بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا موقتاً به تأخیر افتاده بود، از ابتدای سال آینده اجرا خواهد شد.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران که پیش‌از این اعمال محدودیت پشت‌نویسی چک در زمان انتقال و الزام به ثبت، تأیید و انتقال چک از طریق سامانه صیاد را بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا تا پایان سال جاری به تعویق انداخته بود، در ابلاغیه جدیدی به شبکه بانکی کشور اعلام کرده که این تعلیق موقت به‌هیچ‌وجه تمدید نمی‌شود و الزامات صدور و انتقال چک از طریق سامانه صیاد از ابتدای سال ۱۴۰۰ لازم‌الاجرا خواهد بود.

بر اساس این ابلاغیه و طی جدول زمان‌بندی تعیین‌شده از سوی بانک مرکزی، آماده سازی صدور و توزیع چک‌های جدید موسوم به صیاد۲ از دهم اسفندماه سال جاری در شبکه بانکی آغاز خواهد شد و تا دهم فروردین سال ۱۴۰۰ نیز ادامه خواهد داشت. لازم به ذکر است فرایند پشت‌نویسی چک‌های صیادی قدیمی طبق روال گذشته انجام خواهد شد تا در زمان مقتضی جمع‌آوری شود.

گفتنی است امکان ثبت چک در سامانه صیاد به‌صورت اختیاری از بیست و پنجم ماه جاری به تدریج از سوی بانک‌ها برای مشتریان فراهم می‌شود.

همچنین شبکه بانکی نهایتاً تا پایان اردیبهشت‌ماه سال آینده سایر سرویس‌های صیاد مانند درخواست صدور چک، پیگیری، لغو و ابطال چک را هم پیاده‌سازی کرده و در اختیار مشتریان قرار خواهد داد.

اطلاع از این نکته نیز ضروری است که بر طبق قانون جدید، مدت اعتبار یک چک صادره، بیش از ۳ سال نخواهد بود و ظرف این مدت چک باید به بانک برگردد، در غیر اینصورت از اعتبار ساقط است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=44427
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.