تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

ماجراهای هاشم بیک زاده و اجنه چک‌های موجود طبق روال سابق کارسازی می‌شوند محدودیت سفر با حمل و نقل عمومی اعلام شد ۱۲۷ پروژه شرکت توزیع برق گلستان افتتاح شد اعلام شکایت ایران از آمریکا به لاهه توزیع ۵۰ هزار تن نهاده دامی یارانه ای بین مرغداران گیلان افزون بر ۱۲ هزار تن گوشت مرغ در گیلان به بازار عرضه شد ۴ درصد مردم گلستان خواندن و نوشتن بلد نیستند مالیات بر عایدی سرمایه و چالش های پیش رو خادملو شهردار گلوگاه شد احتمال از سرگیری سفرهای زمینی با حمل و نقل عمومی به سوریه و ترکیه الزامات راه اندازی بورس مستقل املاک واحدهای خسارت دیده تعمیر می‌شوند ساماندهی نیروهای مازاد دغدغه همیشگی شهرداری ساری این بار با طرح سوال از شهردار گام مجلس برای ساماندهی بازارکار/ اشتغال بازنشسته‌ها متوقف می شود؟ قیمت خودرو در بازار آزاد ۲۲ آذر ۱۴۰۰ ارزش کل پرتفوی سهام عدالت ۱۴ برابر شد سهام عدالت مازندرانی ها کی واریز می شود؟ صادرات کیوی و گل از بندر نوشهر محور کندوان یکشنبه تا سه شنبه هفته جاری در ساعاتی از روز بسته است خرید تضمینی گندم به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن رسید تراژدی گازی رئیس سازمان مالیاتی: مخالفم!

کد شما در این بخش
1

رئیس سازمان بورس انتخاب شد

  • کد خبر : 44815
  • 07 بهمن 1399 - 23:56

پس از استعفای حسن قالیباف اصل، سکانداری سازمان بورس و اوراق بهادار، به محمدعلی دهقان دهنوی، معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی رسید.

به گزارش ایسنا، درحالی که حدود یک هفته از استعفای قالیباف اصل از ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار می‌گذرد، محمدعلی دهقان دهنوی در جلسه امروز شورای عالی بورس، جایگزین وی شد.

دهقان دهنوی که دکترای علوم اقتصادی از دانشگاه تربیت مدرس دارد، پیش از این عضو هیات‌مدیره بانک مسکن بود و هم اکنون به عنوان معاون وزیر اقتصاد در وزارت امور اقتصادی و دارایی مشغول به فعالیت است.

وی همچنین عضویت در هیات علمی گروه مالی و بانکداری دانشگاه علامه طباطبایی و معاونت آموزشی موسسه عالی آموزش بانکداری ایران را در سوابق کاری خود دارد.

حسن قالیباف اصل که در موقعیت دشوار آزادسازی سهام عدالت و فروش صندوق های سهام دولتی (ETF)، ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار را پذیرفته بود، یک هفته پیش  استعفای خود را به دلیل محقق نشدن شرایط اعلامی به وزیر امور اقتصادی و دارایی ارایه کرده بود.

بر اساس این گزارش، در جلسه امروز شورای عالی بورس، محمدعلی دهقان دهنوی، به عضویت شورای عالی بورس درآمد و در جلسه آتی هیات مدیره سازمان بورس، به طور رسمی، ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار را بر عهده خواهد گرفت.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=44815
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.