تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

بهره برداری از 766پروژه در مازندران سکه به کانال ۱۲ میلیون تومانی برگشت طرح ضیافت همدلی در گلوگاه برگزار شد اولویت‌های اقتصادی برای دولت سیزدهم یارانه دی ماه امروز واریز می شود کاهش هزینه مبادلات اقتصادی با تعطیلی جمعه وشنبه اجرای شیوه جدید استرداد مالیات بر ارزش افزوده صادرات راز یک جسد کم لباس وسط تهران ! / همه شوکه شدند ! کلاله مقام اول تولید کلزا در کشور را کسب کرد منطقه آزاد مازندران راهی به توسعه پایدار چرا نام برخی از مشمولان دریافت سهام عدالت در سامانه نیست؟ حوادث کار جان ۱۱۴ مازندرانی را گرفت فربهی فساد دهن کجی به شفافیت روزانه ۸۷ میلیون لیتر بنزین در ایران دود می‌شود روز پُرترافیک توقف و بازگشایی نمادهای فرابورسی شوک‌های احتمالی اقتصاد در سال ۱۴۰۰ دستگیری ۲۵ صیاد غیرمجاز در آب‌های ساحلی مازندران صفرها دوباره بر می گردند نقاشی خط با خاستگاهی بومی تقویت بورس با اهرم تحلیلگری رئیس جدید اینستکس کیست؟ بازار سرمایه و نوسانات احتمال افزایش مسافرت ها به شمال پیش از نوروز

کد شما در این بخش
1

۱۳۲ میلیارد ریال وام اشتغال در کلاله پرداخت شد

  • کد خبر : 45776
  • 06 اسفند 1399 - 22:19
۱۳۲ میلیارد ریال وام اشتغال در کلاله پرداخت شد

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت کلاله گفت که از سال ۹۲ تاکنون ۱۳۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی درسه بخش مشاغل خانگی، روستایی و عشایر و رونق تولید در این شهرستان پرداخت شده است.

حسین حسن‌زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از تسهیلات پرداخت شده ۱۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال در بخش مشاغل خانگی، ۴۴ میلیارد ریال برای اشتغال روستایی و ۷۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال نیز در بخش رونق تولید بوده است.

وی، تعداد اشتغال ایجاد شده از محل تسهیلات پرداخت شده را حدود ۳۰۰ نفر اعلام کرد و افزود: شهرستان کلاله علاوه بر ۷۲۶ واحد تولیدی، ۲۸ واحد صنعتی و پنج واحد معدنی فعال دارد که عمده فعالیت آنها در زمینه تولید شن، ماسه و آجر است.

حسن زاده بابیان اینکه اقدامات لازم برای بازگشت سه واحد صنعتی کلاله به چرخه تولید درحال انجام است، اضافه کرد: با توجه به ظرفیت بالای تولید محصولات مختلف کشاورزی از جمله کلزا، ایجاد صنایع تبدیلی از مهمترین نیازهای این شهرستان محسوب می‌شود.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت کلاله گفت: ظرفیت ۱۲ هکتاری ناحیه صنعتی این شهرستان با استقرار حدود ۵۰ واحد صنعتی تکمیل شده و مراحل اداری اضافه شدن ۲۰ هکتار زمین دیگر به این ناحیه در حال انجام است.

محمد ابراهیمی تودرواری فرماندار کلاله نیز چندی قبل گفته بود: باتوجه به اینکه شهرک صنعتی شهرستان سال ۹۴ به گالیکش واگذار شد و ظرفیت ناحیه صنعتی دهنه نیز تکمیل شده، نیاز است برای حضور سرمایه گذاران و کارآفرینان محدوده این ناحیه صنعتی گسترش یابد.

شهرستان کلاله با بیش از ۱۳۰ هزار نفر جمعیت و هزار و ۷۵۲ کیلومتر مربع وسعت با وجود تمام اقدامات انجام شده از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون از جمله سه هزار و ۱۰۰ پروژه عمرانی، تولیدی و اقتصادی با اعتبار هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در دولت تدبیر و امید همچنان در برخی بخش‌ها از جمله راه‌های ارتباطی، صنایع تبدیلی بخش کشاورزی، آبرسانی و گردشگری نیاز به توجه ویژه دارد.

استقرار صنایع تبدیلی بخش کشاورزی، ساخت جاده (لاین) دوم پل میلاد، حمایت مالی برای گسترش ناحیه صنعتی، تکمیل و تجهیز مجتمع آبرسانی روستایی زاو و ایجاد جاده بین مزارع از مهمترین نیازهای کلاله محسوب می‌شود که توسعه این بخش‌ها نیازمند تخصیص اعتبار از محل منابع ملی و استانی است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=45776
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.