تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

خبرنگار ژاپنی در تمرین تیم ایران چه می کرد؟ همتی: 80 درصد ظرفیت بکر بیمه بدنه داریم پرونده مالیاتی ۵۰ درصد ابزارهای پرداخت تشکیل شد خرید برگ سبز چای به ۸۱ هزار تن رسید ۷۸۰ کیلومتر از جاده‌های مازندران خط کشی شد مراتب ثبت ۱۲ اثر میراث فرهنگی ناملموس گیلان ابلاغ شد اولین تصویر تروریست چابهار منتشر شد ۱۴۶ هزار متر مربع پروانه ساختمانی در محدوده بافت‌ فرسوده ساری صادر شد خط قرمز استقراض آغاز پرداخت تسهیلات به مشاغل آسیب دیده از کرونا کمبود آب و اعتبار سد راه بهره‌وری کامل نیروگاه زباله‌سوز نوشهر سود سهام عدالت افزایش می‌یابد/ واریز مرحله جدید سود از امروز فتیش چیست؟ کسب دلالان پرسود و کمر بهره برداران خمود ارز ۴۲۰۰ تومانی برای لوازم‌التحریر محفوظ است «دولت فراگیر» از شعار تا عمل قیمت خودرو در بازار آزاد تعطیلی یک واحد صنفی گرانفروش تجمیع کارت‌های بانکی به کجا رسید؟ صندوق ضمانت صادرات جایگزین ال‌سی شد احتمال دخالت ویروس‌های ناشناخته در مرگ‌ومیر پرندگان مهاجر شاملو شاعر ملحد، ضدفرهنگ، هتاک و معاند با دین است یوسف نوری: برای افزایش سرعت توسعه مازندران برنامه دارم

کد شما در این بخش
3

توزیع ۷۵ تن کود استاندارد رایگان بین کشاورزان گیلان آغاز شد

  • کد خبر : 48235
  • 03 خرداد 1400 - 13:10
توزیع ۷۵ تن کود استاندارد رایگان بین کشاورزان گیلان آغاز شد

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان گفت: کار توزیع ۷۵ تن کود استاندارد از امروز به طور رایگان بین کشاورزان استان آغاز شد.

سیدعلی موسوی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اجرای این طرح در راستای افزایش درآمد خانوارها و به منظور کاهش واردات برنج صورت گرفته است .

وی افزود: با توجه به اینکه گیلان ۳۰ درصد برنج کشور را تولید می کند و حدود ۳۰۰ هزار بهره بردار در این استان در بخش تولید برنج فعالیت دارند، به طور حتم افزایش این محصول مهم می تواند در افزایش درآمد این قشر از جامعه تاثیر مثبتی داشته باشد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: با این وجود و با توجه به ظرفیت های  بسیج  به خصوص ظرفیت موجود در روستاها، این تفاهم‌نامه منعقد و طرح را از اوایل سال ۹۷ با بکارگیری ۳۰۰ مربی در ۳۰۰ هکتار از شالیزارهای گیلان آغاز کردیم.

موسوی همچنین گفت:  سال ۹۸ نیز این طرح با  استفاده از بذر و کودهای استاندارد  ، در ۶ هزار هکتار انجام شد و ۵۰ تن کود نیز  تهیه و توزیع شد اما امسال پیش بینی ما تحت پوشش قرار گرفتن ۱۰ هزار هکتار شالیزار است که توزیع ۷۵ تن کود را آغاز کردیم.

وی اظهار داشت: افزایش محصول برنج ، افزایش درآمد کشاورزان، کاهش ضایعات برنج ، مبارزه با آفات و بیماری ها از مهمترین عوامل اجرای این طرح می باشد که خوشبختانه تاکنون این طرح مورد استقبال کشاورزان نیز قرار گرفته است.

رئیس سازمان بسیج کشاورزی سپاه قدس گیلان همچنین نیز با اشاره به طرح بسیج همگام با کشاورز و آغاز توزیع رایگان ۷۵ تن کود استاندارد بیان کرد: توزیع این مقدار کود در راستای طرح بسیج همگام با کشاورز در استان گیلان آغاز شده که این میزان کود استاندارد  با همکاری سپاه و جهاد کشاورزی گیلان و برای افزایش تولید برنج در اختیار کشاورزان قرار می گیرد.

مرتضی مرادی افزود: طرح بسیج همگام با کشاورز از سال ۹۷ با همکاری موسسه تحقیقات برنج ، سازمان جهاد کشاورزی و سپاه قدس گیلان با هدف حمایت از محصول راهبردی برنج و با حمایت استانداری آغاز بکار کرد.

وی با اشاره به این که در این مدت نیز، یکهزار و ۸۴۶ مربی در خصوص ارقام مختلف برنج و ۸۷۰۰ کشاورز به طور مستقیم آموزش دیدند و در کلاس های ویژه این طرح حضور یافتند، خاطرنشان کرد: طی سه سال  اجرای این طرح خوشبختانه شاهد افزایش بین هشت الی ۲۲ درصدی محصول برنج در شالیزارهای تحت پوشش این طرح در گیلان هستیم .

مرادی ادامه داد: همچنین در این مدت شاهد افزایش تولید چهار هزار و ۸۱۰ تن شلتوک در مزارع تحت پوشش  طرح بسیج همگام با کشاورز  با ۴۴۰ میلیارد ریال سود بودیم .

استان گیلان با داشتن حدود ۲۳۸ هزار هکتار مزارع برنج، ۳۵ درصد از اراضی این محصول راهبردی و تولید ۳۰ درصد از برنج کشور را به خود  اختصاص داده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=48235
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.