تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

برداشت ۵۰ تن سویا در سوادکوه شمالی تاسیس فروشگاه عرضه محصولات ایرانی در سراسر کشور پیشرفت پروژه آزادراه تهران – شمال با اعتماد به پیمانکاران داخلی تولیدات محلی در دامداری‌های سنتی صومعه‌سرا قیمت گذاری دستوری در بورس جایی ندارد ایران چقدر بدهی خارجی دارد؟ قیمت اقلام خوراکی مناطق شهری مبلغ سبد معیشت کارگران چند است؟ صندوق پس‌انداز مسکن یکم ۴۰۰ هزار نفری شد انتظار ۱۳ ساله سهامداران پتروشیمی گلستان / شرکتی که برای ساخت سوله ارز از کشور خارج کرد! قیمت طلا و سکه در بازار مازندران آزادی دریانوردان کشتی روسی توسط اوکراین خردادماه؛ موعد ارایه اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی برگزاری جشنواره محصولات کشاورزی در مازندران پرداخت ۲۰ میلیارد تومان به طرح های بوم گردی تالش پادکست خبری دوم تیرماه پادکست خبری ۳۰شهریور ماه اقتصاد گستر شمال ۲.۵ برابر بودجه عمومی کشور پرداخت می‌شود افزایش بیش از ۹ درصدی تولید انرژی خالص در نیروگاه نکا اجرای طرح های فاضلاب در مازندران سرعت گرفت قانون انتزاع با اصرار حسن روحانی لغو شد/ نمایندگان شکوائیه نوشتند مقصر بحران موسسات اعتباری شکاف نرخ تورم ۵.۲ درصد شد/ گرانترین استان‌های کشور کدامند؟

کد شما در این بخش
0

 جای خالی “بهار نارنج ” در صنعت گردشگری بابل

  • کد خبر : 62000
  • 25 اردیبهشت 1401 - 23:40
 جای خالی “بهار نارنج ” در صنعت گردشگری بابل

این بزرگ ترین شهر مازندران در برابر شهرهای همجوار ولو کوچک خود هم تاکنون نتوانسته‌ کارنامه موفقی را در این بخش ارائه دهد.

مهندس مصطفی اسدالله نیا

گردشگری در بابل به عنوان یک صنعت مهم از ظرفیت‌های بسیار بالایی برای رشد و توسعه برخوردار است.
جاذبه های تاریخی و طبیعی دو خصیصه مهم شهر بابل است و وجود رودخانه بابلرود که از وسط شهر می گذرد و کمتری شهری را می توان یافت که از این موهبت خدادادی برخوردار باشد، بر ظرفیت گردشگری این شهر افزوده است.
اما با وجود همه ی این ظرفیت ها متاسفانه، صنعت گردشگری این شهر آن گونه که انتظار می رود از توسعه ی شایسته ایی برخوردار نیست. یکی از مهمترین دلیل کم رونقی این شهر از صنعت گردشگری، می توان به عدم اقبال مدیران شهری بابل برای جذب سرمایه‌گذاران اشاره کرد.
این بزرگ ترین شهر مازندران در برابر شهرهای همجوار ولو کوچک خود هم تاکنون نتوانسته‌ کارنامه موفقی را در این بخش ارائه دهد. علاوه بر پل محمدحسن خان، کاخ دانشگاه علوم پزشکی، برج بابل، رودخانه بابلرود که اگر به خوبی دیده شوند هریک می توانند یک پشتوانه مالی مهمی برای بزرگ ترین شهر مازندران به حساب آیند، وجود شیرینی سرای بابل که روزانه پذیرای بسیاری از مردم مازندران و مسافران گذری سراسر کشوری می باشد، هم می تواند بخش بزرگی از خلاء گردشگری بابل را پر کند و هم می تواند نقش پررنگی را در شناسایی بهتر این شهر ایفاء کند.
از دیگر ظرفیت گردشگری این شهر می توان به شکوفه های بهارنارنج اشاره کرد. اگر در ده سال اخیر که جشنواره بهار نارنج برگزار می شود؛ برنامه ریزی کارشناسانه ایی بر روی این نعمت خدادادی از سوی مدیریت شهری صورت می گرفت، شهر بهار نارنج می توانست در اردیبهشت ماه و در فصل شکوفایی بهار نارنج که شهر بابل مملو از عطرآن می شود، گردشگران زیادی را از سراسر کشور به این شهر بکشاند.

رئیس نظام مهندسی کشاورزی ومنابع طبیعی شهرستان بابل وبابلسر

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=62000
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.