تاریخ : شنبه, ۲۱ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 12 September , 2026

اخبار ویژه

عکس هایی دیده نشده از جوانی آیت الله شاهرودی احوالپرسی رهبر انقلاب و رئیس جمهور کشف ۱۰ تن آرد احتکار شده در یک روستا بورس مازندران در هفته ای که گذشت فال روزانه پنجشنبه اول آذر دو برآورد از رشد اقتصادی/ قیمت مسکن بعد از انتخابات افزایش نمی‌یابد فضای سبز شهری گرگان ۴ هکتار بیشتر می‌شود کارت زرد صوری؟ خبرنگاران و اهل قلم افسران میدان جنگ نرم هستند مزایا و معایب اخذ مالیات از خانه ها و خودروهای لوکس ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال پروژه عمرانی مازندران افتتاح و کلنگ‌زنی شد کاشت ۴۰۰ اصله نهال صنوبر در بقاع متبرکه نکا تصمیمات اقتصادی نباید پایه پولی کشور را افزایش دهد افزایش وجه تضمین قراردادهای آتی زعفران کاهش فاصله تورمی دهک‌ها در خرداد ١۴٠٠ رشد ۷٫۷ درصدی تولید انرژی در نیروگاه شهیدسلیمی نکا برگزاری دوره آموزشی تحول دیجیتال در بانک ایران زمین سریال «ممنوعه»؛ چند داستان تکراری با فرمول سریال‌های ترکی خرید و فروش ارز در معابر جرم است شکار یک موجود عجیب +فیلم اقتصاد ایران ۱۶۰۰میلیارد دلاری می‌شود این ۳ ماده غذایی را در فصل زمستان بخورید صرفه جویی و اجتناب از اسراف

کد شما در این بخش
0

ناآشنایی بازار هدف از مشکلات صادرات است

  • کد خبر : 67112
  • 02 مهر 1401 - 16:06
ناآشنایی بازار هدف از مشکلات صادرات است

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران چالش های مالی، گمرکی و ارزی و نیز ضعف شبکه حمل‌ونقل دریایی و هوایی، کشمکش و جنگ در کشورهای آذربایجان، ارمنستان، روسیه و اکراین و نامنطبق بودن استانداردهای محصولات کشاورزی صادراتی با بازارهای هدف را از جمله مشکلات صادرات محصولات کشاورزی برشمرد.

به گزارش اقتصاد گستر به نقل از ایسنا ابراهیم قربان نژاد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عدم انطباق استاندارد بهداشتی محصولات کشاورزی صادراتی، جنگ بین کشورهای روسیه و اوکراین و همچنین جنگ کشورهای آذربایجان و ارمنستان که تردد ناوگان حمل و نقل زمینی را با مشکل مواجه کرد، ارتباطات بانکی و نقل و انتقال ارز حاصل از تجارت، انجام امور صادراتی و گمرکی توسط تاجران غیر رسمی و بعضا واسطه های غیر ایرانی، کمبود نقدینگی پایانه صادرات رسمی استان در نقش آفرینی تاثیرگذار بر صادرات، ضعف حمل و نقل دریایی استان به کشورهای حاشیه دریای کاسپین و فقدان حمل و نقل هوایی محصولات باغی از طریق فرودگاه های استان از مشکلات صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته بود.

قربان نژاد درباره فعالیت های شاخص حوزه مدیریت توسعه بازرگانی در یکساله دولت سیزدهم، اظهار کرد: در بخش صادرات محصولات کشاورزی استان طی یک سال گذشته ۴۵۴ هزار و ۷۳۵ تن کالای کشاورزی شامل فراورده های لبنی، گل و گیاه، فرآورده های گوشتی، ماهی، خوراک آماده دام، برنج، گوشت، آب میوه و پوره، چربی و روغن های حیوانی و نباتی، توتون و تنباکو، میوه های خوراکی، کیوی و مرکبات به ارزش ۳۲۸ میلیون و ۵۴۳ هزار و ۱۸۱ دلار از استان مازندران به خارج از کشور صادر شد.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه ۹۰ درصد صادرات مرکبات و کیوی از طریق مرزهای کشور به مقدار ۳۳۳ هزار و ۷۹۵ تن و به ارزش ۲۳۳ میلیون و ۳۵۲ هزار و ۳۹۲ دلار مربوط به تولید باغات مازندران است، تصریح کرد: برای ایجاد تعادل در بازار، سال گذشته ۹۳۰ تن پرتقال، ۶۰ تن کیوی و ۷۸۰ تن نارنگی به سازمان میادین میوه و تره بار تهران و سایر استان ها ارسال شد.

وی با اشاره به اینکه سهمیه تخصیصی کالاهای اساسی استان برای تنظیم بازار شب عید در سال گذشته ۱۶ هزار تن بود که ۱۴ هزار و ۷۰۰ تن از سوی سازمان تعاون روستایی خریداری  شد، افزود: برای اجرای سیاست های ابلاغی وزارت متبوع مبنی بر تامین و توزیع کالاهای اساسی برای آرامش بازار و با توجه به سهمیه های ابلاغی کالاهای اساسی و با نظارت مستمر بر قیمت ها و وضعیت بازار، ۳۰۰ تن شکر فله، ۲۲۰۰ تن شکربسته بندی خانوار، ۱۳۰۰ تن شکر صنف و ۱۵۸۰ تن شکر در بخش صنعت استان توزیع شد.

این مسئول با بیان اینکه برای تنظیم بازار و توزیع کالاهای اساسی ۱۴۴۰ تن مرغ منجمد، ۱۹۴.۵ تن تخم مرغ، ۲۸۰ تن گوشت قرمز، ۱۱۸۴ تن برنج هندی و ۴۳۱ تن برنج تایلندی بین مصرف کنندگان توزیع شد، تصریح کرد: با توجه به تعیین استان مازندران به عنوان استان معین تهران، علاوه بر توزیع و تامین مرغ استان، مجوز ارسال روزانه ۱۵۰ تن مرغ آماده طبخ و ۱۰۰ هزار قطعه مرغ زنده برای کشتار در کشتارگاه های استان تهران از سوی اداره کل دامپزشکی استان صادر شد.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در خصوص اقدامات چهار ماهه اول امسال این مدیریت اظهار کرد: ۴ ماهه امسال ۳۷ هزار و ۸۰۰ تن محصول کشاورزی به ارزش ۴۵ میلیون و ۱۰۷ هزار و ۱۲۷ دلار از استان به خارج از کشور صادر که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته،(۴۷ هزار و ۷۹ تن به ارزش ۲۹ میلیون و ۴۴ هزار و ۴۲۱ دلار) از لحاظ ارزشی ۵۵ درصد افزایش داشت.

قربان نژاد افزود: برای حمایت از مصرف کنندگان، ۴ ماهه اول امسال ۵۱۰۱ تن کالاهای اساسی شامل شکر خانوار و صنف و صنعت، ۵۰۴۰ تن برنج، ۵۱۰ تن گوشت قرمز و ۲۲۶۵ تن گوشت مرغ منجمد در استان توزیع و اقلام ماه محرم و صفر همچنان در حال توزیع است.

این مسئول با بیان اینکه پیش بینی ذخیره سازی مرکبات امسال ۶۰۰ هزار تن است، گفت: صادرات محصولات زراعی در سال قبل به مقدار ۲۵۵ تن بود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=67112
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.