مدیر گاز رسانی شرکت ملی گاز ایران
تاریخ: ۸:۴۳ :: ۱۴۰۱/۱۰/۲۶
گاز ویلا نشینان بدمصرف قطع شد

مدیر گاز رسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: مازندران از جمله این استان‌های است که با یک میلیون و ۴۷۷ هزار مشترک خانگی همواره از آغاز فصل سرما در صدر لیست پرمصرف‌های گاز بوده است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،مسلم رحمانی مدیر گاز رسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: بالغ بر ۱۴ هزار مورد از مشترکین ویلانشین پرمصرف، اما خالی از سکنه و همچنین بد مصرف بودند که با توجه به اُفت فشار شبکه گاز،گازشان قطع شد.

او گفت: همچنین با توجه به اخطار‌های شرکت گاز مبنی مصرف بالا به خصوص سیستم‌های گرمایشی این استخر‌ها نیز قطع شد، استان مازندران از جمله این استان‌ها است که با یک میلیون و ۴۷۷ هزار مشترک خانگی همواره از آغاز فصل سرما در صدر لیست پرمصرف‌های گاز بوده است.

رحمانی افزود: توجه به سرمای شدید هوا در سرتاسر کشور، نیازمند همکاری همه هموطنان در مدیریت مصرف انرژی هستیم تا بتوانیم به دورترین نقاط خط انتقال، گاز پایدار را برسانیم و خانه‌ها را گرم کنیم.

print

پاسخی بگذارید