تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

مدیرعامل موسسه اعتباری ملل عزادار شد سهم ۲ درصدی ایران از بازار اقتصادی کشورهای همسایه‌ نهج‌البلاغه انسان را به کمال می‌رساند کاغذبازی اداری فرصت ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری را از مازندران گرفته است مرکز اسناد جنبش جنگل تاسیس شد آخرین قیمت‌ها از بازار آخرین اخبار سهیمه بندی بنزین برداشت برنج در بیش از ۸۸ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران پول بیشتر خدمات کمتر اولین بار چه کسی گفت: مرگ بر شاه؟ +تصاویر ۴۲ درصد اعتبارات تملک دارایی امسال گلستان تخصیص یافت معطلی یک سال و نیمه آیین نامه قرارداد موقت/ امنیت شغلی کارگران در گرو تصویب آیین نامه تفاهم همکاری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها با شرکت بازآفرینی شهری ایران افزایش قیمت سکه و دلار در بازار آمادگی ستاد اربعین گیلان برای استقبال از زائران خارجی در مرز آستارا بازار مسکن بدون مشتری ماند/ کالبدشکافی فرمول جدید قیمت خودرو ۲۰ هزار کارگر مازندرانی مشمول بیمه بیکاری کرونایی شدند قراردادهای اجاره پارسال تا تیرماه معتبر است تقاطع استراتژیک استعفای وزیر کار ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات ازدواج در گیلان پرداخت شد سیف: بازداشت نیستم / امروز هم نمازجمعه بودم چه هست و چه نیست

کد شما در این بخش
♥3

فصل جدید گسترش تجارت مازندران با ولگاراد روسیه آغاز شد

  • کد خبر : 76651
  • 27 تیر 1402 - 16:23
فصل جدید گسترش تجارت مازندران با ولگاراد روسیه آغاز شد

استاندار مازندران گفت: فصل جدید گسترش تجارت و توسعه اقتصادی بین مازندران و استان ولگاراد کشور روسیه با دیپلماسی دولت جمهوری اسلامی ایران رقم خورده است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ، سیدمحمود حسینی پور روز سه‌شنبه در جلسه کاری هیات تجاری مازندران و ولگاراد روسیه، افزود: در زمان حاضر با توجه به رویکردهای دولت سیزدهم، روابط جمهوری اسلامی ایران با دولت روسیه در یک مسیر جدیدی قرار گرفته است و در این دوره جدید، ۲ استان ولگاگراد و مازندران می توانند نقش بسزایی در برقراری تعاملات تجاری، فرهنگی، گردشگری و اقتصادی داشته باشند.

وی با اشاره به مزیت های ۲ استان ولگاراد و مازندران، اظهار داشت: بزرگترین مزیت ما مسیر دریایی و مرزی خزر است که با یکدیگر مرتبط هستیم اما تاکنون از این مزیت مشترک نتوانستیم تاکنون استفاده مناسب کنیم.

حسینی پور تصریح کرد: در حال حاضر بسیاری از مراودات تجاری و ترانزیتی ما از طریق مرز آذربایجان در حال انجام است و در صورت فعال شدن مسیر دریایی که با ولگاراد داریم، ‌ این کریدور هم از نظر اقتصادی و هم از نظر موقعیت در منطقه اثرات موثری را در روابط مازندران و استان ولگاگراد ایجاد خواهد کرد.

استاندار مازندران افزود: مصمم هستیم بر اینکه این ارتباط خط دریایی با وسعت بالا برقرار شود، بتوانیم ۲ استان مازندران و استان ولگاراد به‌عنوان هاب تجاری و ترانزیتی منطقه تبدیل کنیم که به طور قطع هم به نفع مردم مازندران و هم به نفع مردم ولگاراد خواهد بود.

مقام عالی دولت در مازندران گفت: در حال حاضر این خط ارتباطی شمال جنوب بواسطه چند استان در روسیه پیشنهاداتی با استان مازندران داده شد بویژه در سفر اخیر استاندار آستراخان به مازندران مباحث مهمی بین ما و ایشان مطرح شد ولی آن چه که دوستان ما مدنظر آنان است تعامل و ارتباط با ولگا گراد از نظر فنی و زیرساختی است.

فصل جدید گسترش تجارت مازندران با ولگاگراد روسیه آغاز شد

وی بیان کرد: همان طور که شما استحضار دارید تفاهمنامه هایی در گذشته توسط همکاران سابق بنده منعقد شد ولی هیج سیاست اجرایی برای اجرای آن تفاهمنامه ها در نظر گرفته نشد و اگر قرار باشد در مسیر جدید و روابط جدید بین ۲ کشور بخواهیم وارد مرحله اجرایی کار بشویم، باید نسبت به آن چه که در تفاهنامه های قبلی نوشته ایم، وارد کار اجرایی شویم.

این مقام مسوول گفت: ما به طور مشخص آمادگی داریم در چند موضوع با شما وارد تعامل تجاری شویم از جمله آمادگی داریم واردات نهاده های دامی را از شما در هر سطحی که باشد تهیه کنیم هم برای بهره مندی استان و هم کشورمان و در مقابل‌ آن آمادگی داریم مرکبات و کیوی را به این استان و یا دیگر استان ها منتقل کنیم.

استاندار مازندران ادامه داد: زمینه های مختلف دیگری داریم اما فکر می کنم برای شروع کارمان اگر همین موضوع را امروز با همدیگر در جلسه امروز نهایی کنیم مطلوب خواهد بود و در این رابط آمادگی داریم هم در بخش دولتی با شما روابط تجاری داشته باشیم و هم بخش بازرگانی ما که با تیم قدری وارد استان ولگاگراد شده است توانایی انجام این کار را دارند.

حسینی پور گفت: این جلسه امیدوارم منتج به خروجی قابل اجرا برای ۲ استان باشد و مردم ما در اخباری که از تعاملات ما و شما می شنوند امیدوار شوند و این جلسات را تشریفاتی تلقی نکنند.

وی با اشاره به سفر روسای جمهور ۲ کشور ایران و روسیه، ابراز امیدواری کرد بتوانیم درجهت اهداف عالیه ۲ کشور، برنامه های استانی خودمان را تنظیم کنیم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=76651
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.