تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

توسعه مبادلات اقتصادی ایران و آذربایجان فاصله تورمی دهک‌ها در خردادماه به ۴.۲ درصد رسید ۷۰۰ مگاوات نیروگاه جدید در مازندران احداث می‌شود نوید پایان یک عمر خاک خوردن در جاده‌های روستایی مازندران تغییر کاربری ۱۳ هکتار از اراضی امیرود نوشهر شناسایی شد حدود۲۳۲ فرصت سرمایه گذاری در سه شهرستان مرکزی مازندران شناسایی شد مهاجرت بلای جان اقتصاد روستایی/توسعه روستایی از رویا تا واقعیت اجرای ۲۲ طرح تحقیقی‌ترویجی در زمینه‌های زراعی و باغی گیلان چشمه های آب گرم رامسر فرزند نامشروع گردشگری چگونه سهام خود را بیمه کنیم؟ بلاتکلیفی قیمت بلیت هواپیما قیمت خودرو در بازار آزاد یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ گران ماندن سیب‌زمینی در میان تناقض‌گوییها کاهش کسری بودجه با اصلاح یارانه‌ها انفجار در مرکز تهران بودجه ۳ لایه می‌شود/ اصلاح نرخ خوراک پتروشیمی‌ها پیشنهاد بانک کشاورزی برای امهال مطالبات غیرجاری بهار بهسازی اشتغال‌زایی و تولید بیشتر بانک مرکزی گوش به فرمان دولت رتبه دوم مازندران در ایجاد اشتغال مردم مراقب کلاهبرداری با عنوان بنزین و سبد حمایتی دولت باشند اعلام مشوق‌های دولت برای واگذاری سهام به بخش خصوصی واقعی قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۹ تیر ماه

کد شما در این بخش
3

مانع‌تراشی برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری در مازندران معنا ندارد

  • کد خبر : 89766
  • 31 فروردین 1404 - 13:17
مانع‌تراشی برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری در مازندران معنا ندارد

استاندار مازندران کلیدی ترین مسئله استان را اقتصاد عنوان کرد و گفت: مانع‌تراشی برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری در این خطه معنا ندارد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،به نقل از ایرنا،مهدی یونسی رستمی روز یکشنبه در حاشیه نشست شورای اقتصادی مازندران در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به ظرفیت کشاورزی، گردشگری و تولیدی ایجاد صنایع پاک و سرمایه‌گذاری در مازندران در همه حوزه‌ها لازم و اجرایی است.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاری باید هدفمند و پایدار باشد، افزود: زمانی توسعه ایجاد خواهد شد که متوازن، متعادل و هم افزا باشد.

یونسی رستمی با بیان این که، سرمایه‌گذاری‌های خرد و کلان در حوزه‌های مختلف بنا به نیاز استان باید صورت گیرد، اضافه کرد: سرمایه‌گذاری با تأمین مالی امور تولیدی، بهره‌وری نیروی کار را نیز افزایش می‌دهد و موجب اشتغال و رشد اقتصادی می‌شود.

 

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: اگر شفافیت مقررات، ثبات قوانین و کاهش بروکراسی اداری، در مسیر سرمایه‌گذاری وجود داشته باشد، انگیزه سرمایه‌گذار افزایش می‌یابد.

مقام عالی دولت در مازندران، مهم‌ترین و کلیدی‌ترین مسئله استان را اقتصاد اعلام کرد و گفت: سرمایه‌گذاری در اولویت سیاست‌گذاری های این خطه قرار دارد.

مازندران با ۲۲ شهرستان، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی دارد که حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند.

از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=89766
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.