تاریخ: ۲۱:۱۶ :: ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
جزئیات محدودیت‌های ترافیکی پنج روزه در جاده‌های مازندران

رئیس پلیس راه مازندران از اعمال محدودیت‌های ترافیکی از روز سه شنبه ۱۳خرداد تا روز شنبه ۱۷ خرداد به مدت پنج روز در جاده‌های استان خبر داد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،به نقل ازایرنا،سرهنگ هادی عبادی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به منظور ارتقاء ایمنی و تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه، محدودیت‌های ترافیکی از روز سه شنبه ۱۳خرداد تا روز شنبه ۱۷ خرداد در محورهای مواصلاتی استان مازندران به اجرا در خواهد آمد.

وی افزود: به همین منظور تردد انواع موتورسیکلت به غیر از موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت‌های ضروری در مسیر مجاز ترافیک از ساعت ۱۲ ظهر روز سه شنبه ۱۳ خرداد تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۱۷ خرداد از محورهای کرج – چالوس، هراز، فیروزکوه، در تمامی محورهای مواصلاتی استان ممنوع است.

print

پاسخی بگذارید