مدیر جهاد کشاورزی بابل
کشاورزان بابلی هشت هزار تن کود شیمیایی دریافت کردند

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: افزون بر هشت هزار تن انواع کود شیمیایی از طریق مراکز جهاد کشاورزی در بخش های مختلف شهرستان بابل با استفاده از حواله الکترونیکی بین کشاورزان توزیع شد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،از روابط عمومی جهاد کشاورزی بابل رحیم شهیدی پور روز سه شنبه اظهار کرد: کودهای توزیع شده برای مصارف مختلف از جمله کشت محصولات پاییزه و بهاره، باغات، مزارع برنج و پرورش ماهی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

وی گفت: در راستای حمایت از تولید از ابتدای سال جاری تا کنون هشت هزار و ۷۲۷ تن انواع کود شیمیایی با حواله الکترونیکی در مراکز جهاد کشاورزی این شهرستان واقع در بخش های مختلف توزیع شد.

شهیدی پور با بیان این که از این میزان، ۶۲ تن مربوط به کشت محصولات پاییزه و بهاره، یک هزار و ۷۹ تن به محصولات باغی، ۷ هزار و ۵۲۱ تن به مزارع برنج و ۶۵ تن به پرورش ماهی در آب‌بندان‌ها اختصاص یافته است، اظهار کرد: از کل کود توزیع‌شده، ۵ هزار و ۹۶۵تن کود ازته، یک هزار و ۳۳ تن کود فسفاته و یک هزار و ۷۲۹ تن کود پتاسه بوده است.

شهیدی‌پور با اشاره به فعالیت ۴۰ کارگزاری فعال در ۹ مرکز جهاد کشاورزی شهرستان بابل در زمینه خرید و توزیع کودهای شیمیایی، افزود: در ۳ ماهه اول سال جاری، ۱۲۵ مورد بازدید از این کارگزاری‌ها توسط کارشناسان مدیریت و مراکز جهادکشاورزی شهرستان انجام شد.

وی گفت: در این بازدیدها، نحوه توزیع کود، موجودی انبارها و تطابق آن با سامانه پایش کودی، بارنامه‌ها، ابطال کودی‌ها و همچنین نمونه‌گیری از کودهای شرکت‌هایی که پس از آنالیز توسط موسسه تحقیقات خاک و آب اخطار دریافت کرده بودند، مورد بررسی و پایش قرار گرفت.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل با تاکید بر اجرای برنامه ابلاغی اصلاح الگوی کشت در روند تامین و توزیع کود مورد نیاز بخش کشاورزی، اظهار کرد: سامانه پایش کودی به سامانه جامع پهنه‌بندی متصل است و کشاورزان می‌توانند با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی یا از طریق سامانه دولت من، درخواست خود را ثبت کرده و پس از صدور حواله در سامانه پایش کودی، کود تخصیص‌یافته به محصول مورد نظر خود را از کارگزاری تعیین‌شده دریافت کنند.

این مقام مسوول تصریح کرد: توزیع کودهای شیمیایی در شهرستان بابل با هدف تامین نیازهای غذایی گیاهان و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی انجام شده است و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل با نظارت مستمر بر روند توزیع و کیفیت کودها، تلاش می‌کند تا از دسترسی کشاورزان به کودهای مرغوب و مورد نیاز اطمینان حاصل کند.

print

پاسخی بگذارید