تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

جنجال بر سر یک مقبره سیدصولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۳ تیر ۱۴۰۱ صادرات ایران به ۱۴۲ کشور دنیا طی امسال صادرات ایران به روسیه ۴۱ درصد بیشتر شد وقف مغازه ۴ میلیارد ریالی در سوادکوه ۱۳ واحد راکد صنعتی گلستان به چرخه تولید بازگشت گاز ویلا نشینان بدمصرف قطع شد مازندران بیشترین سپرده بانکی را دارد مغایرت‌ مناطق ویژه اقتصادی برطرف می‌شود/عملکرد نامطلوب مناطق آزاد رمزگشایی از سقوط آزاد بورس/ استیضاح وزیر اقتصاد کلید خورد ماجرای کشف جسد دو مرد در ساری چه بود؟ مدرس وکیل شهید/ اهمیت خدمتگزاری مردم نرخ رشد نقدینگی برای دومین ماه متوالی کاهشی شد عکس های منتشر نشده از محمدرضا شجریان جزییات ادامه عرضه ETF دولت/تا سقف ۵ میلیون تومان خرید مجاز است رشد تجارت ایران و روسیه با تفاهم‌نامه پولی و بانکی افتتاح ساختمان اداری استانداری در غرب مازندران شیوه اعتراض به رد درخواست متقاضیان در طرح نهضت ملی مسکن اعلام شد پایان فعالیت شرکت‌های صوری در مناطق آزاد اجرای محدودیت‌های ترافیکی از امروز در جاده‌های شمال ۸۰ درصد تسهیلات بانک‌های خصوصی در دست ۲۰ ابربدهکار ۷۰ هزار میلیارد تومان اصل اوراق بدهی دولت گذشته پرداخت شد

کد شما در این بخش
♥1

افتتاح ۷۰۰ میلیارد تومان طرح عمرانی در تنکابن؛ از آبرسانی تا آسفالت راه‌های روستایی

  • کد خبر : 91906
  • 03 شهریور 1404 - 13:34
افتتاح ۷۰۰ میلیارد تومان طرح عمرانی در تنکابن؛ از آبرسانی تا آسفالت راه‌های روستایی

فرماندار تنکابن گفت: ۱۲۸ پروژه عمرانی و خدماتی از جمله آبرسانی و آسفالت راه‌های روستایی با اعتباری بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان در این شهرستان همزمان با هفته دولت آماده بهره‌برداری است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،به نقل از ایرنا، مرتضی شکوهی روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته دولت، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، افزود که این پروژه‌ها شامل طرح‌هایی متنوع مانند آسفالت راه‌های روستایی، آبرسانی، برق‌رسانی و اجرای کابل‌کشی جدید در نقاط مختلف شهرستان است.

وی با اشاره به افزایش ۶۰ درصدی بودجه عمرانی نسبت به سال گذشته گفت که افزون بر پروژه‌های آماده افتتاح، ۲۰ پروژه دیگر نیز در حال اجراست که هرچند ملی محسوب نمی‌شوند، اما با شتاب مناسبی در حال پیشرفت هستند.

فرماندار تنکابن همچنین از پیشرفت پروژه‌های ملی در شهرستان خبر داد و اعلام کرد که طرح راه‌سازی تنکابن – الموت، آبرسانی به طرح ۲ هزار، تکمیل بیمارستان امام خمینی(ره) و آغاز عملیات فاز دوم رینگ شهری با حمایت نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و از محل اعتبارات ملی، بخشی از تلاش‌های دولت در تنکابن است.

شکوهی تصریح کرد: پروژه‌هایی که در گذشته به دلایل مختلف متوقف یا کند شده بودند، اکنون با تأمین منابع مالی لازم، با سرعت قابل قبول در حال اجرا هستند.

به گفته او، پیش‌بینی می‌شود برخی از این طرح‌ها تا پایان سال جاری و مابقی در سال آینده به بهره‌برداری برسند.

وی در پایان از پیشرفت چشمگیر پروژه مدیریت پسماند پرده‌سر خبر داد و توضیح داد که با تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار، اجرای یک لندفیل مدرن، احیای لندفیل قدیمی، ساخت کارخانه تولید گرانول، نوسازی خط کمپوست و احداث دو سوله در دستور کار قرار گرفته که تا پایان سال آماده بهره‌برداری خواهد شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=91906
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.