تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

ازدواج دو جلیقه زرد +عکس مردی که چیزی از رئیس‌جمهورهای دنیا کم ندارد + عکس طرح آبرسانی به شهر گلوگاه بابل اگر پول‌ها بیاید دولت چقدر می‌تواند خرج کند؟ طولانی شدن پروژه عمرانی علت تاخیر پرواز ساری ـ مشهد رویه دومین ارز مطرح بازار رمز ارزها عدم پرداخت تسهیلات باعث تولید خودروهای ناقص شد آماده باش مجموعه ارتباطات مازندران در پی ناپایداری جوی علی صحرائی رسما مدیرعامل بورس تهران شد استاندار مازندران فردا به کلاردشت سفر می‌کند برگزاری سی‌ و هشتمین جشنواره موسیقی فجر در مازندران گردشگری غیرمسئولانه راه اندازی سامانه پیامکی استعلام چک صیادی به مراحل نهایی رسید شرایط برخورداری مشاغل مشارکتی از تسهیلات مالیاتی اعلام شد برداشت برنج در ۱۹۸ هزار و ۷۰۲ هکتار از شالیزار‌های مازندران بازار در انتظار بیش از ۲۶ هزار تن گوشت مرغ استاندار: مازندران دروازه صادرات و تجارت کشور است رونمایی از تمبر نخستین پارک فناوری توسعه اقتصادی خراسان رضوی مسمومیت ۱۷ نفر با گاز منوکسید کربن در مازندران نرخ رسمی ۲۸ ارز افزایش یافت طرح ضیافت الهی در ۳۰ بقعه متبرکه گیلان برگزار می شود حیدری خبر داد: تسویه با سپرده گذاران موسسات غیرمجاز تا پایان بهمن اسطوره آواز تالش دولاب دیگر نمی خواند

کد شما در این بخش
0

کشاورزان بابلی ۲۱۰ هزار تن برنج سفید تولید کردند

  • کد خبر : 92895
  • 05 آذر 1404 - 10:58
کشاورزان بابلی ۲۱۰ هزار تن برنج سفید تولید کردند

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: شالیکاران این خطه از شمال در سال زراعی جاری در کشت اول و دوم به همراه تولید رتون در سطح ۸۱ هزار و ۸۹۳ هکتار از اراضی شالیزاری ۲۱۰ هزار تن برنج سفید تولید کردند.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،به گزارش ایرنا، رحیم شهیدی پور روز سه شنبه در جلسه شورای کشاورزی شهرستان اظهار کرد: امسال ۴۷ هزار و ۸۶۳ هکتار کشت اول برنج، ۲۵ هزار و ۷۰۰ هکتار به کشت مجدد و ۸ هزار و ۳۳۰ هکتار از اراضی شالیزاری به کشت رتون اختصاص داده شد.

وی گفت: با توجه به سرمایه گذاری های ارزشمند صورت گرفته در بخش مکانیزاسیون در سال جاری بیش از ۹۹.۵ درصد برداشت از سطح کل مزارع برنج، شهرستان به صورت مکانیزه انجام شد.

شهیدی پور افزود: در سال زراعی جاری و در کشت اول ۴۳ هزار و ۶۹۳ هکتار ارقام محلی و ۴ هزار و ۱۷۰ هکتار ارقام پرمحصول کشت گردید که در مجموع ۲۵۷ هزار و ۸۴۷ تن و از سطح ۳۴ هزار و ۳۰ هکتار کشت مجدد و رتون که تحت مدیریت مزرعه قرار گرفت ۱۱۵ هزار و ۱۵۳ تن شلتوک تولید شد.

مدیر جهاد کشاورزی بابل ادامه داد: در سال جاری کشاورزان برنجکار در بخش های مختلف شهرستان ۲۱۰ هزار تن برنج سفید تولید کردند که ارزش اقتصادی این محصول ۵۲۵ هزار میلیارد ریال دانست.

شهیدی پور تصریح کرد، باتوجه به میانگین مصرف سالانه، ۳۵ کیلوگرم برنج برای هر نفر، برنج ۶ میلیون ایرانی توسط شالیکاران این شهرستان تأمین شد که در بحث امنیت غذایی و رسیدن به خوداتکایی بسیار مهم است.

این مقام مسوول با اشاره به این مطلب که برنج یکی از اصلی ترین مواد غذایی در سبد خانوار ایرانی است و به طور تقریبی هیچ سفره ای در ایران نیست که برنج در آن جای نداشته باشد، اظهار کرد: جهاد کشاورزی با سرمایه‌گذاری برای تولید، پشتیبان امنیت غذایی کشور است و تلاش می‌کند تا با حمایت از کشاورزان، زمینه افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی را فراهم کند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=92895
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.