تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

محدودیت‌های جدید برای دارندگان چک‌های برگشتی درخشش صندوق‌های طلای بورسی جزئیات پرداخت یارانه جدید/ تضاد مدیریتی در حوزه حمل و نقل ۶۴ جایگاه سوخت در مازندران به مدار خدمات رسانی بازگشت جزئیات تازه از دستگیری سلطان کاغذ صادرات غیرنفتی در سراشیبی نوبت سوم وام ضروری بازنشستگان کشوری امشب پرداخت می شود تسهیلات ودیعه مسکن به نیمی از متقاضیان گیلانی پرداخت شد فریب بلیت‌های ارزان کانال‌‌های تلگرامی را نخورید ثبات قیمت سکه و دلار در بازار حذف ۳۰ هزار مکاتبه زاید برای ترخیص کالا هزینه ثبت‌نام اربعین اعلام شد ماجرای این زن هفت خط سهام دولت در بیمه‌های آسیا، البرز و دانا واگذار می‌شود رهبر انقلاب در دیدار جمعی از زوج‌های جوان:شکرگذار نعمت ازدواج باشید/افزایش فرزند باید به صورت یک فرهنگ درآید ممنوعیت ثبت نام وام ریاست جمهوری در دفاتر پیشخوان و کافی نت‌ها معلوم و مجهول اقتصاد ایران ارزآوری ۲۰ میلیون دلاری، خروجی احیای تعاونی‌ها در مازندران چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری در مازندران آماده می‌شوند متوسط قیمت محصولات و هزینه خدمات کشاورزی در فصل بهار فال روزانه شنبه 17آذر ماه 97 باران پاییزی در بهشهر/زباله در کیاکلای بابل برقراری مجدد پرواز رامسر – مشهد در مازندران

کد شما در این بخش
7

برگزاری نشست مدیرکل بندر امیرآباد با نمایندگان شرکت‌های کشتیرانی

  • کد خبر : 95000
  • 09 تیر 1405 - 11:44
برگزاری نشست مدیرکل بندر امیرآباد با نمایندگان شرکت‌های کشتیرانی

در راستای گفتگوی مساله محور با جامعه مدنی و با شعار با هم برای ایران نشست مشترک مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد با نمایندگان شرکت های کشتیرانی به منظور بررسی مسال و مشکلات و رفع چالش ها برگزار شد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،از روابط عمومی اداره‌کل بنادر و دریانوردی امیرآباد ، محمدعلی موسی‌پور گرجی ، مدیرکل بندر امیرآباد در این نشست با اشاره به ارائه خدمات مطلوب به شرکت‌های کشتیرانی اظهار داشت : جلسات و نشست های مشترک جوامع هدف در بندر امیرآباد بصورت مستمر برگزار می شود و انتظار می رود با تعامل و همدلی شرکت های کشتیرانی و نمایندگان صاحب کالا و خدمات ، موانع و چالش های پیش رو به حداقل کاهش یابد.
مدیر کل بندر امیرآباد ضمن قدردانی از حضور و مشارکت مستمر شرکت‌های کشتیرانی در جلسات تخصصی ، بر اهمیت تداوم این نشست‌ها در شناسایی و پیگیری مسائل و دغدغه‌های فعالان حوزه دریایی تأکید کرد و گفت : برگزاری منظم این جلسات ، زمینه شنیده شدن مسائل تخصصی، عمومی و برون‌سازمانی شرکت‌های کشتیرانی را فراهم کرده و اداره‌کل بنادر و دریانوردی امیرآباد با جدیت پیگیر رفع مشکلات و تسهیل فعالیت نمایندگان کشتیرانی خواهد بود.
در این نشست مهم‌ترین مسایل و چالش ها از جمله تأمین سوخت ، محدودیت تردد از طریق کانال ولگا و فرآیندهای بروکراسی اداری توسط نمایندگان شرکت های کشتیرانی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان کشتیرانی اظهار داشتند که با رفع موانع موجود ، معطلی کشتی ها در لنگرگاه ها کاهش خواهد یافت و ترافیک دریایی و نوبت دهی جهت تخلیه و بارگیری در اسکله ها و همچنین بروکراسی اداری مرتبط با درخواست های ورک شاپ و ارائه خدمات فنی و تعمیراتی نیز تسهیل خواهد شد.

 

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=95000
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.