تاریخ : یکشنبه, ۵ مهر , ۱۴۰۵ Sunday, 27 September , 2026

اخبار ویژه

قیمت خودرو در بازار آزاد ۲۷ شهریور۱۴۰۱ جاده هراز امروز باز می‌شود چانه‌زنی ایران برای صلح در قره‌باغ توسعه روستاهای استان با تخصیص ۳.۶ همت اعتبار شتاب می‌گیرد بانک مرکزی تاکید کرد؛الزام بانک‌ها به رعایت نرخ سود سپرده ۱۰ تا ۱۸ درصدی صندوق‌خوار فرهنگیان مقابل قاضی هیات تجاری روسیه به مازندران می آید افزایش پلکانی تعرفه گاز برای مشترکان پرمصرف راه حل‌های مرجعیت رسانه‌ای مازندران کمترین نرخ بیکاری و گیلان بیشترین/کاهش نرخ بیکاری در استان های شمالی ایجاد شهرک گلخانه‌ای در شهرستان گلوگاه بانک‌ها مشمول مجازات‌های انتظامی پیامدهای افزایش یارانه نقدی آخرین قیمت‌ها از بازار سکه طلا و ارز توسعه مناسبات پولی، بانکی و سرمایه‌گذاری ایران و روسیه وزیر ارشاد: معاون مطبوعاتی قبل از پایان سال انتخاب می‌شود بخشنامه جدید بیمه مرکزی در خصوص افزایش ارزش وسیله نقلیه ستاد کرونا بدون روتوش افزایش ۹۳ درصدی صادرات کالا از آستارا سهم جمعیت بالای ۳۱ سال افزایش یافت/ بی‌سوادی ۱۰.۹ درصد ایرانیان+جدول توزیع روغن خوراکی در فروشگاه‌های کوچک مازندران آغاز شد افزایش حقوق‌ها پلکانی نشد/ ۶۰ لیتر بنزین نوروزی در صورت تصویب شناسایی اضافه تناژ در جاده‌های مازندران

کد شما در این بخش
♥2

برنامه تلویزیونی «حس مشترک» میزبان واقفان کشور می‌شود

  • کد خبر : 39927
  • 13 شهریور 1399 - 17:27
برنامه تلویزیونی «حس مشترک» میزبان واقفان کشور می‌شود

ویژه‌برنامه «حس مشترک» که با مشارکت و همکاری گروه معارف شبکه دو سیما و سازمان اوقاف و امورخیریه در حال تهیه و تولید است، به زودی از شبکه دو سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی اوقاف و امور خیریه مازندران : تهیه‌کننده ویژه‌برنامه «حس مشترک» با بیان اینکه در این برنامه مسائلی همچون سبک زندگی،‌ ساده‌زیستی، کمک به همنوع، زیارت و تاثیرپذیری از اندیشه عاشورا مطرح خواهد شد، گفت: چهره‌های شاخصی همچون بازیگران و ورزشکاران، کادر درمانی و واقفین خیراندیش از سراسر کشور از میهمانان این ویژه‌برنامه خواهند بود.

پویان هدایتی؛ تهیه‌کننده ویژه‌برنامه «حس مشترک» با اشاره به اینکه این ویژه‌برنامه به‌زودی در ایام محرم و صفر روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود،  اظهار کرد: در این برنامه که در ۳۰ قسمت تولید می‌شود، مسائلی همچون سبک زندگی،‌ ساده‌زیستی، کمک به همنوع، زیارت، تاثیرپذیری از اندیشه عاشورا و … در گفت‌و‌گو با چهره‌های شاخصی همچون بازیگران و ورزشکاران مطرح خواهد شد.

وی با بیان اینکه مهمانان ویژه‌برنامه «حس مشترک» در این برنامه از تجربه‌های معنوی و ارادتشان به اهل‌بیت (علیهم‌السلام) و امام حسین (ع) نیز سخن می‌گویند، افزود: در کنار چهره‌های شاخص که مهمان برنامه هستند، کادر درمانی و افرادی که به نوعی زندگی‌شان به محرم گره خورده و برای رضای خدا و خدمت به خلق تلاش‌ کرده‌اند، مقابل دوربین این برنامه قرار خواهند گرفت.

 برنامه تلویزیونی «حس مشترک» میزبان واقفان کشور می‌شود

تهیه‌کننده برنامه «حس مشترک» با اشاره به اینکه حس مشترک از پنجشنبه ۱۳ شهریور یا شنبه ۱۵ شهریور از شبکه دو سیما پخش خواهد شد، گفت: تاکنون ۱۵ قسمت از این برنامه تولید شده و قسمت‌های دیگر در دست تولید است.

هدایتی با تاکید بر اینکه اهتمام تیم تولید «حس مشترک» این است که برنامه‌ای نوآورانه روی آنتن بفرستد، تصریح کرد: در این برنامه سعی کرده‌ایم، هم بر دانش مخاطب افزوده شود و هم اینکه حرف‌های تازه‌ای را به مخاطبانمان منتقل کنیم.

وی با بیان اینکه در «حس مشترک» میزبان واقفینی از سراسر کشور خواهیم بود تا در خصوص فرهنگ ارزشمند وقف با آن‌ها گفت‌وگو کنیم، یادآور شد: موضوع وقف در طول تاریخ مورد توجه مردم و دولت‌ها بوده؛ این موضوع گزینه مناسبی است تا در این برهه از زمان با توجه به شرایط اقتصادی روز جامعه با اتحاد و همدلی، مشکلات را پشت سر گذاشته و با تشویق اغنیا به انفاق و وقف به اقشار نیازمند جامعه کمک شود.

گفتنی است، ویژه‌برنامه «حس مشترک» کاری از گروه معارف شبکه دو با مشارکت سازمان اوقاف و امورخیریه است که به‌زودی در ایام محرم و صفر از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.

برنامه تلویزیونی «حس مشترک» میزبان واقفان کشور می‌شود

 

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=39927
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.