تاریخ : سه‌شنبه, ۷ مهر , ۱۴۰۵ Tuesday, 29 September , 2026

اخبار ویژه

تردید نکنید، تنگه هرمز را ببندید رشد اقتصادی بالای همسایگان شمالی تبعات اجتماعی افزایش قیمت بنزین آزاد توزیع ۲۰ تن مرغ منجمد در آستارا آغاز شد راه‌اندازی اولین بندر خصوصی ایران در دریای خزر؛ رویا یا واقعیت؟ شورای نگهبان اقدام آمریکا علیه سپاه را محکوم کرد ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار تومانی ها مالیات نمی دهند سرنوشت نامعلوم کالابرگ الکترونیکی فرماندار آستارا بر تکمیل طرح های نیمه تمام تاکید کرد حجم قاچاق کالا به ۱۱.۵ میلیارد دلار رسید ۴ تاثیر فصل پاییز بر بدن انسان تخصیص هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال اعتبار خسارت سیل به شهرداری‌های گلستان دانش آموز ساروی رتبه ششم ریاضی کنکور را کسب کرد بهره برداری از ۱۱۳ طرح برقرسانی هفته دولت در مازندران قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۱ شهریور ۱۴۰۱ تغییرات قیمت اقلام خوراکی مناطق شهری در تیر ماه ۹۹ ۸۰۰ میلیارد تومان ارزش طرح های هفته دولت در مازندران بخشش پای چوبه دار مرکبات بهشهر راهی اوراسیا و حاشیه خلیج فارس برقراری خط پروازی جدید در فرودگاه ساری رئیس جمهور بیش از چهار هزار واحد مسکونی مازندران را افتتاح کرد کرونای انگلیسی وارد مازندران شد صنعت گردشگری، اولویت سرمایه‌گذاری در مازندران

کد شما در این بخش
♥1

موادی از لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور تصویب شد

  • کد خبر : 32602
  • 10 آذر 1398 - 22:26

تعدادی از مواد لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور در جلسه امروز هیات دولت که در دو نوبت صبح و عصر به ریاست حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری برگزار شد، مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیات دولت، در این جلسات، هیات وزیران موادی از لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور را بررسی و به تصویب رساندند و ادامه رسیدگی به این لایحه را به جلسات آتی موکول کردند.

** تصویب آیین‌نامه تشکیل ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور برای معلولان

اعضای دولت همچنین، در راستای تکلیف مندرج در قانون حمایت از معلولان، آیین‌نامه اجرایی تشکیل ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور برای افراد دارای معلولیت را به تصویب رساندند.

هدف از تشکیل ستاد مذکور، نظارت و هماهنگی به منظور مناسب‌سازی و دسترس‌پذیری کشور برای معلولان است و کلیه دستگاه های مشمول موظفند از زمان تصویب و ابلاغ این آیین‌نامه، ضمن نظارت بر امر مناسب‌سازی ساختمان‌ ها و اماکن عمومی، به گونه‌ای عمل نمایند که مناسب‌سازی ساختمان‌های مربوط، حداکثر ظرف سه سال پس از ابلاغ این آیین‌نامه بطور کامل پایان پذیرد.

دولت همچنین، سازمان ملی استاندارد ایران را موظف به تدوین استانداردهای طراحی درگاه ها و وبگاه های الکترونیکی (سامانه های ارائه خدمات الکترونیکی) کلیه دستگاه های مشمول جهت مناسب‌سازی و دسترس‌پذیری افراد دارای معلولیت، ظرف سه ماه پس از ابلاغ این آیین‌نامه، کرد.

وزارت صمت نیز مکلف شد تمهیدات لازم را برای تأمین خودروهای موردنیاز معلولان وخدمات پس از فروش آن از طریق شرکت های خودروساز داخلی یا شرکت های کاربری ساز (مناسب سازی خودرو) و یا واردات، به عمل آورد.

تولید برنامه های آموزشی و آگاه سازی مرتبط با مناسب سازی و پخش رایگان حداقل یکساعت در هفته، از دیگر اقداماتی است که سازمان صدا و سیما با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان بهزیستی کشور موظف به انجام آن هستند.

شهرداری‌ها و دهیاری های سراسرکشور نیز موظند در جهت مناسب سازی و دسترس پذیری محیط، معابر، اماکن و وسایل حمل و نقل عمومی و مبلمان  شهری، اقدامات لازم را به عمل آورند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=32602
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.