تاریخ : سه‌شنبه, ۱۷ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 8 September , 2026

اخبار ویژه

حمله دادکان به پروین و عادل و خصوصی‌سازی! مدیرعامل «نودِ اقتصادی» و «نسیم آنلاین» درگذشت طلای سیاه و نحسی شاه سکوت پرهزینه دولت در بازار بررسی علل ریزش بورس تولید یک میلیارد کیلو وات ساعت انرژی در نیروگاه‌ ‌نکا ۶۵ درصد اراضی شالیزاری گیلان شرایط شخم زمستانه را دارند وام صد میلیونی بد یا خوب؟ صفر تا صد خرید سهام‌های دولتی سیل تاثیری در کاهش تولید گندم کشور ندارد کاهش نرخ مکالمات بین الملل تمدید مهلت پرداخت مالیات مقطوع دریافت‌کنندگان سکه در سال ۱۳۹۹ خرید تضمینی گندم به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن رسید درآمد سه ماهه گمرکات مازندران از مرز ۴۴۲ میلیارد ریال گذشت نظرمحمدی برکنار شد/ یک برزیلی سرمربی جدید سپیدرود سرگردانی ۵ ماهه بازنشستگان ۷۵ هکتار از اراضی غرب مازندران زیر کشت یونجه می‌رود کشف تجهیزات تولید ارز دیجیتال در کلاردشت رونق کلزاکاری در مازندران گروه‌های مرگ برای پرسپولیس و استقلال در آسیا مرکز صنایع تبدیلی کشاورزی در آستارا به بهره برداری رسید تولید ۱۹۰ هزار تن کیوی در گیلان معرفی ۱۹ مرغدار به تعزیرات

کد شما در این بخش
0

بیش از ۳ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای نیت موقوفات پرداخت شد

  • کد خبر : 9362
  • 18 آبان 1397 - 14:41

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت : بیش از ۳۷ میلیارد ریال در راستای اجرای نیت واقف در ماه محرم به هیأت‌های مذهبی استان داده شده که به اجرای برنامه‌های مذهبی و عزاداری پرداختند.

به گزارش اقتصاد شمال به نقل از  روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران، حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه شهرستان ساری، اظهار کرد: وقف از مصادیق و جلوه‌های زیبای باقیات و صالحات است که در قرآن کریم به نیکی از آن اشاره شده است.
وی با اشاره به اینکه انسان با وقف کردن اموالش برای ابد ماندگار می‌شود، تصریح کرد: انسان با وقف کردن اموال خود می‌تواند نام نیکی از خود در دنیا برجای بگذارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران افزود: وقف می‌تواند بسیاری از مشکلات جامعه را برطرف کند که اثرات خیر و برکات آن به خود واقف نیز برمی‎‌گردد.
این مسوؤل از وجود بیش از۸ هزار اماکن مذهبی و هزار و ۳۶۱ بقعه متبرکه و امامزاده در استان خبر داد و بیان کرد: بیش از ۱۹۱ هزار رقبه موقوفات و ۱۴ هزار موقوفه در استان وجود دارد.
حیدری ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون ۵۳ وقف جدید در مازندران ثبت شد که ۱۱ موقوفه آن با نیت امورات قرآنی بوده است.
وی گفت: سمت و سوی موقوفات در مازندران برای نیازهای روز جامعه است که در ادارات اوقاف و امور خیریه شهرهای استان مشاوره وقف به خیران داده می‌شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران تصریح کرد: یکی از فعالیت‌های مهم اوقاف در حوزه فرهنگی است که در طول سال در مناسبت‌های مختلف اقدام به اجرای طرح‌ها و برنامه‌های فرهنگی می‌کند که نمونه آن اجرای طرح آرامش بهاری، نشاط معنوی، سوگواره بصیرت عاشورایی و برپایی خیمه‌های معرفت با حضور مبلغان اعزامی از قم و بومی است.
این مسؤول خاطرنشان کرد: بیش از ۳۷ میلیارد ریال در راستای اجرای نیت واقف در ماه محرم به هیأت‌های مذهبی استان داده شده که به اجرای برنامه‌های مذهبی و عزاداری پرداختند.
حیدری افزود: حدود ۲ هزار بسته فرهنگی و تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند در شهرستان بهشهر از محل موقوفه میرزا مهدی‌خان اشرفی تحویل داده شده است.
وی اظهار کرد: ۳ هزار سبد کالا بین نیازمندان مازندرانی در طول سال در ماه محرم و رمضان توزیع می‌شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در پایان گفت: ۱۲۷ پروژه بزرگ عمرانی آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران از شرق تا غرب استان در حال اجراست که توسط اوقاف و خیران اجرا می‌شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=9362
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.