تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

قطع گاز در برخی مناطق شهرستان نکا پسر خشایار الوند پرداخت ۴۴ هزار میلیارد تومان وام ازدواج از ابتدای امسال تاکنون کاهش قیمت سکه و دلار در اولین روز هفته حکم اعدام «روح‌الله زم» در دیوان عالی تأیید شد تقاطع استراتژیک پارسال ۲۱۷ میلیون دلار کالای غیرنفتی از گمرکات مازندران صادر شد احمدی نژاد درخواست کمک نقدی دارد! فستیوال « تاوریدا-آرت» کریمه به روایت تصویر وصول ۶۸۳ هزار فقره چک رمزدار در خرداد ماه پرداخت بیش از 9 میلیارد تومان تسهیلات به چایکاران گیلان و مازندران رهبران بدنام جهان در لیست چهره های تاثیرگذار سال ۲۰۱۷ برگزاری دوره آموزش چوب‌شناسی در مازندران کنترل بازار امری حیاتی در مسیر توسعه اقتصادی کشور است کمبود زمین صنعتی مانع سرمایه گذاری در مازندران قیمت خودرو در بازار آزاد در ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ چگونه در تابستان از داغ شدن گوشی جلوگیری کنیم؟ + ۱۳ راه آسان پادزهر گرانفروشی فرمول جدید گرانی خودرو/ اعلام اصلاحات جدید در بودجه ۱۴۰۰ توزیع بیش از ٢ هزار تن بذر اصلاح شده برنح در گیلان آغاز شد ساخت ۱۲ هزار و چهار صد قطعه نیروگاهی در داخل کشور از شکستن شاخ غول های جهانی تا نکوهش روزه خواری در ملاء عام بهره برداری از سه طرح عمرانی و تولیدی در آستارا

کد شما در این بخش
1

روی خوش زندگی به کشاورزان مازندران در آستانه برداشت گندم

  • کد خبر : 89808
  • 03 اردیبهشت 1404 - 23:37
روی خوش زندگی به کشاورزان مازندران در آستانه برداشت گندم

افزایش نرخ خرید تضمینی گندم و کلزا، ‌بارندگی‌های به موقع و شرایط مناسب آب و هوایی، مقابله به موقع با آفات و بیماری ها سبب شد تا معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران وضعیت تولید و درآمدی کشاورزان استان را در آستانه فصل برداشت این ۲ محصول راهبردی خوب و مطلوب توصیف کند.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،به نقل ار  ایرنا،هادی باقری با بیان این که نرخ خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جاری از ۱۷۵ هزار ریال سال گذشته به ۲۰۵ هزار ریال رسیده است، گفت: در سال زراعی جاری ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان زیر کشت گندم رفت و پیش بینی می شود ۱۷۰ هزار تن گندم تولید و خرید تضمینی انجام شود.

وی با بیان این نکته که بارندگی های به موقع پاییزی سال گذشته و شرایط مناسب آب و هوایی در طول دوره سبب رشد کیفی گندم و کلزا شده است، توضیح داد: با توچه به علمی شدن فرایند کشت و کار کشاورزی در مازندران، مقابله با آفات و بیماری ها به موقع انجام شد و وضعیت فعلی زراعت گندم و کلزا مناسب و مطلوب است.

معاون بهبود گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: با توجه دولت چهاردم نسبت به تسوبه حساب به موقع با گندمکاران و کلزاکاران، شاهد افزایش سطح کشت این ۲ محصول در زراعت سال جاری استان هستیم، ادامه داد: خرید تضمینی گندم یکی از مهم‌ترین حمایت‌های دولت از کشاورزان است این اقدام علاوه بر تضمین فروش محصول کشاورزان، به افزایش تولید و بهبود امنیت غذایی کشور کمک می‌کند.

وی خرید تضمینی را حمایت مستقیم از کشاورزان توصیف کرد و ادامه داد:‌ به همین دلیل کشاورزان با اطمینان خاطر محصول خود را به دولت می‌فروشند.

طبق آمار رسمی از شرکت غله مازندران سال گذشته افزایش ۴۲درصدی خرید تضمینی گندم در استان به ثبت رسید یعنی ۱۱۸ هزار تن گندم از ۱۵هزار و ۳۹۶ کشاورز استان مازندران تحویل دولت شده است. زمان برداشت گندم در مازندران معمولا اوایل خرداد ماه است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=89808
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.