تاریخ : جمعه, ۱۰ مهر , ۱۴۰۵ Friday, 2 October , 2026

اخبار ویژه

افزایش ۴۷ درصدی بازرسی از واحد‌های اقتصادی در ساری مجوز به بانک مرکزی برای دسترسی به اطلاعات مودیان مالیاتی بند تعیین چگونگی سابقه بازنشستگی حذف شد آتش در جنگل‌های نوشهر رصد کرونایی مسافران هوایی با کد ملی و ممنوعیت‌های هوشمند دلایل حادثه کشتی نارگل چه بود؟ آغاز سرشماری سراسری زنبور عسل از امروز فرمانده برتر یگان های حفاظت بنادر کشور شد در خشش نیروگاه نکا در نمایشگاه سرآمدان فناوری و صنعت کشور کشف شش میلیارد ریال تجهیزات پزشکی قاچاق در رشت تغییر ساعات کاری ادارات مازندران یارانه نقدی شنبه واریز می شود جزییات وام ودیعه مسکن برای مستاجران نیمه دوم سال قیمت طلا در بازار مازندران به کجا رسید؟ موسسه تحقیقات برنج کشور ۲ رقم جدید این محصول را معرفی کرد قیمت خودرو در بازار آزاد در هفتم اردیبهشت ۱۴۰۱ حدود ۷۰ هزار مشترک پرمصرف برق مازندران به کنتور کنترل هوشمند متصل شدند تجربه دوباره شکست فیلم های چهلمین جشنواره فیلم فجر در دوسینما با ۵۰درصد ظرفیت برگزار می شود معیشت و عزت سرپرستان خانوار در ایران سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی باید کامل اجرایی شود هزینه‌های جشنواره فیلم فجر ۹۷اعلام شد عبدالجلال ایری منتخب مردم غرب گلستان در مجلس شد

کد شما در این بخش
♥1

وزیر راه: با آژانس‌های “شیاد” شدیداً برخورد می‌کنم

  • کد خبر : 21821
  • 01 فروردین 1398 - 23:57

یکی مجوزهای پروازی به ایرلاین‌ها بود که شرکت‌های هواپیمایی آماده‌سازی خوبی را در این زمینه انجام دادند.

به گزارش اقتصاد شمال ،محمد اسلامی بعدازظهر دیروز پس از حدود ۳ ساعت و نیم بازدید از از بخش‌های مختلف فرودگاه مهرآباد با مثبت ارزیابی کردن این بازدید اظهار کرد: امروز سه نکته مهم در رابطه با پروازهای مردم جهت ایام نوروز اجرایی شد.

وی ادامه داد: یکی مجوزهای پروازی به ایرلاین‌ها بود که شرکت‌های هواپیمایی آماده‌سازی خوبی را در این زمینه انجام دادند.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۴۰ فروند هواپیمایی ناوگان هوایی کشور در آمادگی به‌سر می‌برند و تمام تلاش بخش هوایی کشور این است که بتوانند خدمات‌رسانی خوبی به مسافران داشته باشند.

اسلامی افزود: نکته دیگر موضوع اعتراض مردم به قیمت بالای بلیط هواپیما یا لغو شدن پروازهاست؛ البته درخصوص قیمت‌ها ما کف و سقف بلیط را مشخص کرده‌ایم و هر شرکتی که بالاتر از سقف تعیین‌شده اقدام به فروش بلیط کند با آنها برخورد می‌شود، در این راستا به‌تازگی سازمان هواپیمایی کشور با دو ایرلاین گرانفروش از طریق تعزیرات برخورد کرده است.

وی مهم‌ترین دلیل لغو شدن پروازهای داخلی را شیادی برخی آژانس‌ها عنوان کرد و گفت: متأسفانه برخی آژانس‌ها با اینکه بلیطی برای عرضه ندارند اما بلیط را به مسافران می‌فروشند و قبل از پرواز به آنها اعلام می‌کنند که پرواز لغو شده است؛ این شیادی است که از طریق مراجع قضایی به‌شدت با آن برخورد خواهیم کرد.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: در بازدید امروز مردم نسبت به مشکل ایجادشده در پرواز تهران ــ اهواز هواپیمایی آتا معترض بودند که با بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد بوی دود در پرواز باعث برگشت آن به‌سمت فرودگاه شده و ۵ ساعت پرواز تأخیر داشته است. متأسفانه در این زمینه اطلاع‌رسانی درستی توسط هواپیمایی آتا انجام نشده بود.

اسلامی ادامه داد: هواپیمایی آتا به‌تازگی چک C را انجام داده بود و برای پرواز آماده بود اما این اتفاق رخ داد که ربطی به سوء مدیریت ندارد.

وی همچنین از همکاری با وزارت ارتباطات برای فروش مستقیم بلیط توسط شرکت‌های هواپیمایی خبر داد و تأکید کرد: از عرضه بلیط‌هایی که وجود خارجی ندارند (برخی آژانس‌ها) جلوگیری خواهیم کرد.

وزیر راه و شهرسازی در پایان با اشاره به تلاش برای انجام پروازهای ایمن اظهار کرد: سازمان هواشناسی برای تعطیلات نوروز بارش برف و باران را پیش‌بینی کرده است از این رو احتمال می‌رود برخی پروازها در راستای انجام ایمن با تأخیراتی مواجه شوند.

تسنیم

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=21821
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.