تاریخ : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 21 October , 2026

اخبار ویژه

مرکبات ایران برای اولین بار به چین صادر می شود مرگ ۲۰۹ نفر در حوادث رانندگی مازندران نرخ سود بین بانکی در کانال ۱۸ درصد باقی ماند مازندران مهد ماهیان خاویاری کشور جبران کمبود فضای سبز قائمشهر با اجرای طرح نهضت ملی مسکن گیلان از پیشگامان تهیه نقشه باستان شناسی است افزایش پرداخت تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان معامله بیش از ۹۰ میلیون سهم در هفته جاری تولید صنعتی مازندران ۲.۵ درصد رشد کرد اعتبار 15میلیارد تومانی برای تعریض جاده چالوس تلقیح مصنوعی ۵۸ هزار رأس دام در مازندران جهش شاخص‌های عملکردی بانک ملی ایران نامزدهای دولت هم مناظره را باختند هم اخلاق را فال آخرین روز آبان رایزنی مناطق آزاد با کشورهای عضو اکو/ افزایش تبادلات در دستور کار شبکه تأمین آرد استان پایدار و در آماده‌باش کامل است عده ای بدنبال فاصله انداختن بین مردم و مسئولین هستند مدیرعامل بانک شهر استعفا کرد مجمد جواد ظریف تحریم شد ثبت ۲.۳ میلیارد تراکنش در پایان تابستان آخرین خبرها از سهمیه‌بندی بنزین کنترل دامپزشکی بر ۸۲۰ بیماری مشترک انسان و دام مجموع تسهیلات پرداختی بافت فرسوده چند است؟

کد شما در این بخش
♥3

هزینه‌های جشنواره فیلم فجر ۹۷اعلام شد

  • کد خبر : 17407
  • 24 بهمن 1397 - 23:41
هزینه‌های جشنواره فیلم فجر ۹۷اعلام شد

دبیر سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر از برپایی اختتامیه مراسم تجلی اراده ملی این رویداد هنری در اوایل اسفندماه خبر داد و گفت: امسال هم مانند دوره قبل تا 20 اسفند ماه گزارش عملکرد مالی جشنواره سی و هفتم منتشر خواهد شد.

سرویس فرهنگی اقتصاد شمال،دبیر سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر از برپایی اختتامیه مراسم تجلی اراده ملی این رویداد هنری در اوایل اسفندماه خبر داد و گفت: امسال هم مانند دوره قبل تا 20 اسفند ماه گزارش عملکرد مالی جشنواره سی و هفتم منتشر خواهد شد.

ابراهیم داروغه‌زاده دبیر این دروه از جشنواره اظهار داشت: در ادامه شفاف سازی های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین در ادامه سیاست های این وزارتخانه در راستای انتشار جداول مالی به مانند دوره گذشته که بعد از اتمام جشنواره رقم هزینه‌ها اعلام شد امسال هم تا 20 اسفند ماه گزارش عملکرد مالی جشنواره سی و هفتم منتشر خواهد شد.

وی با قدردانی از حضور پرشور سینماگران و اهالی رسانه در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر افزود: این حضور، مشارکت گسترده مردم را در این رویداد فرهنگی در پی داشت و موجب ایجاد شور و نشاط اجتماعی در ایام‌الله دهه مبارک فجر شد.

داروغه‌زاده از برپایی مراسم تجلی اراده ملی در اوایل اسفندماه خبر داد و گفت: با برگزاری این مراسم و معرفی برگزیدگان سازمان ها و نهادها، سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر رسما به پایان خواهد رسید.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=17407
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.