تاریخ : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 21 October , 2026

اخبار ویژه

حمل بیش ۱۶ میلیون تن کالا از مازندران فراخوان پویش «صدای بیداری» و «کاغذ سرخ » در مازندران منتشر شد حدود ۱۹۰ هزار اظهارنامه مالیاتی در مازندران تحویل شد خبرگزاری دولت خداحافظی سیف از بانک مرکزی را تکذیب کرد/ سیف نمی‌رود؛ نهاوندیان نمی‌آید افزایش ۱۰۸ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بنادر مازندران بازدید از قطعه دو آزاد راه تهران-شمال تزریق ۵۷.۲ هزار میلیارد ریال نقدینگی به بانک‌ها پادکست خبری اول تیر ۷۰۰ مگاوات نیروگاه جدید در مازندران احداث می‌شود صدور کارت هدیه برای چه کسانی ممنوع است؟ دست بر ماشه‌ای بازدارنده از موافقت دولت با اصلاحات مصوبه ترخیص خودرو تا درد بی مسکنی تعطیلی ۲۰ واحد صنفی مازندران با حکم تعزیرات آشوب مجازی قتل عام خانوادگی نامه وزیر نفت به رئیس دوره‌ای اوپک تسهیلات بانکی ۲۹.۵ درصد افزایش یافت چه کسانی گاز رایگان می گیرند؟ فرودگاه کلاله به مکان آموزش خلبانی و پروازهای تفریحی تبدیل می‌شود جاماندگان سهام عدالت چه کنند؟ بحران آبی در سد‌های مازندران دوستم را به آتش کشیدم ۷۰ هزار سرپرست خانوار این ماه به جمع یارانه بگیران اضافه می‌شوند

کد شما در این بخش
♥1

افراد انقلابی برای مقابله با مصادیق بدحجابی وارد میدان شوند

  • کد خبر : 25028
  • 31 خرداد 1398 - 14:52

امام جمعه آستارا گفت: وضعیت حجاب در این شهرستان و شهرهای مختلف نامناسب است و نیروهای آتش به اختیار و افراد انقلابی برای مقابله با مصادیق بدحجابی، وارد میدان شوند.

سرویس مذهبی اقتصادشمال ،حجت الاسلام کاظم حافظ نیا در خطبه های نماز جمعه در مصلای آستارا افزود: در کنار برخی مسئولان متعهد و دلسوز، تعدادی از مسئولان نیز متاسفانه در برابر پدیده بدحجابی منفعل هستند و به وظیفه خود عمل نمی کنند و باید جوانان انقلابی برای رفع این معضل، وارد عمل شوند.

وی ادامه داد: نیازهای دینی در اولویت زندگانی بشر است و تامین آنها و تبلیغات لازم، دغدغه مهم دولت است و دستگاه های دینی نظیر اداره تبلیغات اسلامی ضمن حفظ همکاری و تعامل با سایر نهادها و اداره ها، از دخالت در امور و حوزه کاری یکدیگر اجتناب کنند.

امام جمعه آستارا مقاومت ملت را برای طی گام دوم انقلاب و پیروزی در برابر استکبار جهانی لازم دانست و پاسخ مقام معظم رهبری به نخست وزیر ژاپن مبنی بر منع مذاکره با آمریکا را نشانه عزت و عظمت ایران اسلامی و جایگاه رفیع رهبری نظام عنوان کرد.

وی با اشاره به قطعی مکرر آب در شهر آستارا و روستاهای تابعه، تامین آب برای این شهرستان گردشگرپذیر را ضروری دانست و مردم را به صرفه جویی و مدیرت مصرف توصیه کرد.

حافظ نیا گفت: زمانبندی عملیات اجرایی سد لاستیکی آستارا سپری شده و برای تامین آب مورد نیاز این شهرستان، به چند سد دیگر نیز نیاز است و از مسئولان انتظار می رود با تکمیل سریع سد لاستیکی، بخشی از مشکلات کم آبی و بی آبی را برطرف کنند.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.

ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=25028
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.