تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

با خرافات در عرصه مهدویت مقابله جدی شود رشد ۴۳۸۴۰ واحدی شاخص بورس در ۳۰ دقیقه نهضت ملی مسکن درگیر چهار پاشنه آشیل تولید ۶۰ تنی عسل در گلوگاه رشد قیمت ۹ گروه مواد خوراکی+سند کاهش 32درصدی آمار چک برگشتی وقف ۳ هزار مترمربع زمین به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در گلوگاه مراسم خاکسپاری پیکر محمدرضا شجریان عملکرد پلاژداران رامسر زیرِ ذره‌بین فرماندار حساب مشتریان فاقد کد شهاب در بانک ها مسدود می‌شود تکالیف نظام بانکی در پیش‌نویس لایحه بودجه بلند مرتبه سازی بلای جان مازندران توسعه پایدار اقتصاد روستایی؛ رویا یا واقعیت بانک آینده آخرین فرصت بخشودگی جرائم مشتریان خود را اعلام کرد قربانیان نادیده گرفتن قوانین دریا دوراهی انتخاباتی تحقق آرزوی ۲۸ ساله اهالی روستای اروست اعمال محدودیت‌های ترافیکی از فردا در جاده‌های مازندران اعلام مراکز خرید تضمینی کلزا در مازندران صدور حکم تعزیراتی برای تعمیرکار متقلب بیش از ۹۰ درصد نیت واقفین درخصوص عزاداری سیدالشهدا است/ سیاه پوش شدن اماکن مذهبی و امامزاده‌ها وام ازدواج در سال آینده چقدر است؟ پلمب لابراتور ماساژ درمانی غیر مجاز در گلوگاه

کد شما در این بخش
1

انعقاد توافقنامه تکمیلی گروه کاری توسعه و مدیریت کریدور شمال_جنوب

  • کد خبر : 33622
  • 08 دی 1398 - 11:47

در جریان سفر رسمی محمد ولی روزبهان، رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان و هیأت همراه به جمهوری آستراخان روسیه و دیدار با مقامهای این جمهوری روسیه که نقش محوری در مبادلات دو کشور ایفا می کند، توافقنامه تکمیلی ایجاد گروه کاری مدیریت و توسعه کریدور حمل و نقل بین المللی شمال-جنوب منعقد شد.

مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی این توافقنامه تکمیلی در راستای اجرایی نمودن تفاهم نامه و توافق نامه پیشین دو منطقه، به امضای رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لوتوس آستراخان رسید.

براساس این توافقنامه تکمیلی، گروه کاری مدیریت و توسعه کریدور حمل و نقل بین المللی شمال-جنوب، مابین دستگاه ها و موسسات کشورهای مسیر از هامبورگ تا هند منعقد شده و  دو منطقه آزاد انزلی و ویژه اقتصادی لوتوس با ایجاد این گروه کاری ، نقش محوری در مبادله کالا در کریدور مزبور ایفا می کنند، مدیرانی از دو طرف به عنوان مسئول توسعه حمل و نقل بار در این مسیر انتخاب می شوند و تعرفه های ویژه در مسیر ترانزیتی بمبی، چابهار، بندر کاسپین، به آستراخان و سپس سن پترزبورگ اعمال می شود.

روزبهان در این مراسم با اشاره به عزم روسای جمهور دو کشور برای توسعه مناسبات دو کشور، تأکید کرد که ما شریک یکدیگر در منافع ناشی از تجارت و ترانزیت در دریای خزر هستیم، و افزود: باید با همکاری یکدیگر و در راستای عملیاتی سازی کریدور شمال جنوب، زمان و هزینه ترانزیت کالا را کاهش دهیم و در این مسیر تشکیل تیم کاری مشترک برای تحقق این برنامه راهکار خوبی برای توسعه همکاری های اقتصادی به ویژه با تکیه بر توانمندی های بخش خصوصی است.

وی با بیان اینکه کریدور شمال جنوب به عنوان یک سرمایه گذاری بلند مدت، نقش مهمی در توسعه مبادلات تجاری دو کشور خواهد داشت اظهار کرد: این راه آینده درخشانی خواهد داشت.

سرگئی میلوشکین رییس منطقه ویژه اقتصادی آستراخان روسیه نیز با قدردانی از تلاش های سازمان منطقه آزاد انزلی در جهت فعال سازی کریدور شمال جنوب و افزایش تعاملات دو کشور، از در دستور کار داشتن ساخت کشتی کانتینر بر و احداث بندر جدید از سوی این منطقه خبر داد و گفت: تعیین تعرفه های حداقلی برای مبادلات کالایی و رفع برخی مشکلات بیمه ای نقش بسزایی در افزایش تمایل بخش خصوصی از استفاده از این مسیر تجاری نقش موثری ایفا خواهد نمود.

بنا بر این گزارش همزمان با انعقاد این تفاهمنامه اولین کانتینر آزمایشی از مسیر دریایی کریدور از منطقه ازاد انزلی وارد بندر آستراخان شد.

در این مراسم اعضای هیأت مدیره و معاونان امور بندری و حوزه خزر و عمرانی سازمان، عضو هیات رییسه اتاق مشترک ایران و روسیه بهمراه مدیران منطقه ویژه اقتصادی لوتوس و مسئولین استان آستراخان حضور داشتند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=33622
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.