برای رونق اقتصادی در مازندران صورت گرفت
تاریخ: ۱۷:۰۹ :: ۱۳۹۷/۰۹/۱۳

استاندار مازندران به فاصله کوتاهی پس از انتصاب به همراه جمعی از معاونین و مدیران کل ستادی و استانی از منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد بازدید کرد.

به گزارش اقتصاد شمال به نقل از  واحد اطلاعات واخبار روابط عمومی بندر امیرآباد ؛ مدیربنادرودریانوری و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد پس از این بازدید در جلسه ای که با حضور مهندس حسین زادگان استاندار مازندران ،مهندس خیریانپور معاون امور هماهنگی اقتصادی و توسعه منابع استاندار،مدیر کل راه آهن شمال،مدیر کل پایانه های استان، رییس اتاق بازرگانی و … در محل این بندر برگزار شد ضمن تبریک انتصاب آقای حسین زادگان به سکانداری استانداری مازندران ابراز امیدواری کرد با توجه به تخصص و تجارب مدیریتی و بهره گیری از ظرفیتها، مردم استان شاهد شکوفایی بیش از پیش استان در حوزه های مختلف باشند.

مهندس سیاوش رضوانی در آغاز این جلسه به ظرفیت ها و توانمندیهای موجود منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد اشاره کرد و افزود این بندر با دارابودن ۱۰۶۰ هکتار اراضی پسکرانه ، عنوان بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر و سومین بندر بزرگ کشور را به خود اختصاص داده است.

مدیربندرامیرآباد ظرفیت کنونی تخلیه و بارگیری کالا در این بندر را ۷.۵ میلیون تن عنوان کرد و غلات ، کالاهای ساختمانی ،مواد نفتی ، چوب ، میوه ،مرکبات و چوب را بخشی از کالاهایی نام برد که در ۱۵ پست اسکله بندرامیرآباد تخلیه و بارگیری می شوند.

مهندس رضوانی در بخش دیگری از معرفی بندرامیرآباد گفت این بندر در سالهای اخیر با تلاش تمام همکاران، حائز رتبه های برتر جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی و در بخش استانی نیز موفق  به قرار گرفتن در جایگاه  برتر جشنواره شهید رجایی استان طی سالهای متمادی شده است.

این مقام مسئول به تجهیزات مدرن تخلیه و بارگیری و تجهیزات مدرن ناوگان راهبری و حمل ونقل دریایی ، وجود کارخانجات بخش خصوصی از قبیل فولاد،کاغذ،گچ وMDF  بندرامیرآباد اشاره و خاطرنشان کرد با افتتاح اسکله روروریلی، این بندر به عنوان یگانه بندر دارای این نوع اسکله در  کشور، نقش بی بدیلی را در افزایش ترانزیت کالا در منطقه ایفا خواهد کرد.

مهندس رضوانی درپایان سخنان خود با تصریح براینکه بندرامیرآباد جایگاه نخست میزان صادرات و واردات کالا در شمال کشور را داراست نگاه ویژه مسئولین بلند پایه استان را به این بندر جهت اعتلای اقتصاد استان را خواستار شد.

استاندار مازندران نیز در ادامه جلسه ضمن تقدیر و تشکر از میزبانی شایسته بندر امیرآباد، امکانات و توانمندی های این بندر را عالی ارزیابی ‌کرد و گفت در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی و نیل به اهداف مقام معظم رهبری در این خصوص، تمام مسئولین در این برهه حساس از  اقتصاد کشور باید با اتحاد،همدلی در هموار کردن موانع پیشرفت اقتصادی اهتمام ورزند.

آقای حسین زادگان رویکرد بندرامیرآباد در سالهای اخیر را امیدوار کننده دانست و بر تقویت اقتصاد استان مازندران با توسعه و گسترش بنگاه های اقتصادی کوچک در کنار بنگاه های اقتصادی بزرگ همچون بندرامیرآباد تاکید کرد.

استاندار با بیان اینکه بخشی از اقتصاد مازندران بر محور مرکبات و محصولات کشاورزی  قرار دارد وجود سورتینگ میوه و مرکبات و اسکله روروریلی در بندرامیرآباد را فرصت مغتنمی جهت ترانزیت این محصولات به کشورهای حوزه دریای خزر وCIS برشمرد و خاطر نشان کرد با استفاده از توانمندی های تجار و بازرگانان بومی در این استان بتوانیم از این فرصت به خوبی بهره برداری نماییم.

وی با تاکید بر اینکه شکوفایی اقتصادی هر جامعه در گرو توسعه صادرات است، یادآور شد همه باید کمک کنیم تا مراکز لجستیک برای تقویت بخش کشاورزی راه اندازی شود و بستر زیربنایی بندرامیرآباد نیز جهت رسیدن به این هدف مناسب است.

در پایان این جلسه استاندار مازندران و هیات همراه از محوطه عملیاتی ، اسکله ها ، برج کنترل و از اراضی منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد و همچنین کارخانجات تولیدی در منطقه ویژه بازدید کردند.

این روابط عمومی همچنین به بازدید فرماندار نکا از بندر ویژه اقتصادی امیر آباد اشاره کردو ادامه داد؛عبدالجواد توحیدی به همراه بخشداران شهرستان نکا از قابلیت ها و توانمندی های منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد بازدید کردند.

مسئولین شهرستان های شرق مازندران برای تعامل و سازندگی با بندر امیراباد به خط شدند

در این دیدار ضمن خیر مقدم به فرماندار و بخشداران شهرستان نکا، بندر امیرآباد را دریچه اقتصاد مازندران برشمرد و گفت این بندر با دارا بودن کارخانجات تولید گچ صادراتی، فولاد، کاغذ مرغوب، سورتینگ و بسته بندی و … واقع در ۱۰۶۰ هکتار اراضی پسکرانه و برخورداری از تجهیزات مدرن تخلیه و بارگیری نقش مهمی را در بخش صنعتی، کشاورزی و حمل و نقل و اقتصاد مازندران ایفا می کند.

مسئولین شهرستان های شرق مازندران برای تعامل و سازندگی با بندر امیراباد به خط شدند:

مهندس سیاوش رضوانی با اشاره به اینکه یکی از مزیت های بندر امیرآباد ارتباط مستقیم این بندر از راه های مواصلاتی به شهرستان های ساری، نکا و بهشهر می باشد افزود: در راستای مسئولیت اجتماعی بندر امیرآباد، این بندر با کمک سازمان بنادر و دریانوردی اقدام به جاده سازی و در برخی موارد ترمیم جاده های مواصلاتی نموده است. وی در ادامه در تبیین رویکرد بندر امیرآباد، این بندر را متعلق به تمام مردم مازندران دانست و نگاه استانی در تصمیم سازی و اجرای برنامه ها را از ملاک های مجموعه تحت مدیریت خود عنوان کرد.

مهندس رضوانی افق پیشرفت اقتصاد مازندران را در گرو توجه مسئولین استان به بنگاه های بزرگ اقتصادی به خصوص منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد عنوان کرد و ضمن تبریک انتصاب آقای حسین زادگان بعنوان سکاندار جدید استانداری مازندران، نگاه ویژه وی را به بزرگترین بندر حاشیه خزر خواستار شد.

در ادامه دکتر توحیدی امکانات بندر امیرآباد را کم نظیر برشمرد و همجواری بندر امیرآباد با صنایع مختلف از قبیل کشتی سازی صدرا، نفت خزر، حفاری شمال و نیروگاه شهید سلیمی را یکی از نقاط قوت این بندر دانست . در پایان فرماندار و بخشداران شهرستان نکا با حضور میدانی در منطقه عملیاتی بندر امیرآباد از ظرفیت های لجستیکی و اقتصادی این بندر بازدید کردند.

 

بازدیداستاندار6
بازدیداستاندار5
بازدیداستاندار3
بازدیداستاندار2

print

پاسخی بگذارید