برداشت برنج از ۷۵ درصد شالیزارهای آمل انجام شد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی آمل از برداشت ۷۵ درصدی محصول برنج ارقام طارم از شالیزارهای این شهرستان خبر داد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،محمد هادی زاده روز سه شنبه در نشست شورای کشاورزی مازندران در ساری اظهار کرد: با تلاش شبانه‌روزی کشاورزان و کارشناسان جهاد کشاورزی، تاکنون ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شهرستان آمل به میزان ۳۲ هزار و ۲۵۰ هکتار برداشت شده است.

وی با اشاره به سطح زیر کشت ۴۳ هزار هکتاری شالیزارهای آمل، تصریح کرد: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی و استفاده از ارقام مرغوب برنج، انتظار می‌رود امسال شاهد افزایش کمی و کیفی محصول برنج در این شهرستان باشیم.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی آمل، ضمن قدردانی از کشاورزان منطقه، خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی شهرستان، تمام تلاش خود را برای حمایت از کشاورزان و رفع مشکلات آنان به کار خواهد بست و از هیچ تلاشی در این زمینه دریغ نخواهد کرد.

هادی‌زاده از کشاورزان خواست تا ضمن رعایت نکات فنی و بهداشتی، در برداشت محصول سرعت ببخشند و از آتش زدن کاه و کلش پس از برداشت محصول خودداری کنند.

برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین می‌شود. استان مازندران تولید کننده ۷۲ نوع محصول زراعی و باغی است که در تولید ۱۵ محصول رتبه اول تا سوم را دارد.

این استان با برخورداری از تنها ۲ و نیم درصد زمین کشاورزی کشور، سالانه هفت درصد از تولیدات کشاورزی و ۱۱ درصد از ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را در اختیار دارد.

print

پاسخی بگذارید