تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

در نکوهش یک رفتار اطلاعیه وزارت اقتصاد درباره واریز مبلغ حاصل از فروش سهام عدالت سرقت مسلحانه از دومین بانک بزرگ آمریکا اتصال آزادراه تهران-شمال به مازندران تا پایان امسال تمامی معاملات مربوط به املاک دارای سند باید از سامانه کاتب انجام شود ارزش اقتصادی صید ماهی از دریای خزر ۲۴ درصد افزایش یافت خنجر به قلب پرسپولیس؛ برانکو اهلیِ عربستان شد رشد ۵۰ درصدی صادرات بنادر شمالی کشور در ۳ ماهه نخست سال مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید کشور: از صنایع خلاق حمایت می کنیم آشتی کنان جنجالی ها در هواپیما افزایش ۶۸.۸ درصدی مانده کل تسهیلات قرض الحسنه بانک‌ها جریمه برای دریافت کنندگان مالیات از کالاهای معاف آغاز رسمی معاملات سهام عدالت در بورس ضربان حمل و نقل ریلی در گیلان/ توسعه روابط اقتصادی فراملی انتصاب مدیر امور پشتیبانی و مهندسی بانک ایران زمین آغاز واریز وام کرونا به کسب و کارها از دهه سوم خرداد شوک تورمی به اقتصاد ایران تشریح اهداف و جزئیات طرح مدیریت هوشمند یارانه آرد و نان دیواندری: باید ارز رمز ملی را جدی بگیریم ابی خواننده به بابلسر آمد/اما مجوز نداشت بورس، مکانیسم ماشه و چالش ناترازی چرا استادکاران فرش ایرانی راهی کشورهای همسایه می‌شوند؟ افزایش قیمت‌ها برای مردم قابل تحمل نیست/ آغاز پرداخت وام اجاره در مردادماه

کد شما در این بخش
3

تامین ذخایر کالا‌های اساسی تا سه ماه آینده در مازندران

  • کد خبر : 93831
  • 29 بهمن 1404 - 11:59
تامین ذخایر کالا‌های اساسی تا سه ماه آینده در مازندران

رییس جهاد کشاورزی مازندران گفت: ذخایر کالا‌های اساسی تا سه ماه آینده در استان تامین است.

حمید نادریان مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از صادرات بیش از ۹۵ هزار تن کیوی و مرکبات از ابتدای فصل برداشت تاکنون خبر داد و گفت: این میزان صادرات در قالب هزاران محموله به کشور‌های مختلف جهان انجام شده است.

او افزود: از ابتدای فصل برداشت تاکنون یک‌هزار و ۷۰۲ محموله کیوی به وزن ۳۷ هزار و ۲۵۶ تن به کشور‌های خارجی صادر شده است.

نادریان با اشاره به مقاصد اصلی صادرات کیوی، گفت: از این میزان، ۶۵۸ محموله به وزن ۱۴ هزار و ۷۴۲ تن به کشور هند صادر شده و یک‌هزار و ۴۴ محموله دیگر به وزن ۲۲ هزار و ۵۱۴ تن به سایر کشور‌های هدف ارسال شده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران همچنین از صادرات قابل توجه مرکبات استان خبر داد و افزود: در این مدت ۵۴۸ محموله نارنگی به وزن ۱۱ هزار و چهار تن و یک‌هزار و ۳۲۱ محموله پرتقال به وزن ۲۶ هزار و ۳۲۸ تن به بازار‌های جهانی صادر شده است.

نادریان مجموع صادرات مرکبات استان را ۲ هزار و ۸۱۵ محموله به وزن ۵۸ هزار و ۱۳ تن اعلام کرد و گفت: کشور‌های عضو اتحادیه اوراسیا از جمله ارمنستان، بلاروس، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، ازبکستان، تاجیکستان و ترکمنستان و همچنین کشور‌های حاشیه خلیج فارس از مهم‌ترین مقاصد صادرات محصولات باغی مازندران هستند.

او با اشاره به تداوم روند صادرات تا پایان خردادماه افزود: در صورت ادامه این روند، پیش‌بینی می‌شود صادرات کیوی و مرکبات مازندران با رشد بیشتری همراه شود و سهم استان در بازار‌های جهانی افزایش یابد.

تیموری رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با اجرای طرح ضیافت، کالا‌های اساسی در ماه رمضان و عید نوروز در مازندران تامین است.

او افزود: ذخایر کالا‌های اساسی تا سه ماه آینده در مازندران تامین است.

تیموری با اشاره به اینکه ۵۵۰ هزار تن برنج در مازندران ذخیره سازی شده است، گفت: یک هزار تن برنج دولتی با قیمت مصوب در حال توزیع در استان است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: حدود سه هزار تن روغن خوراکی در استان ذخیره سازی داریم که در ۱۵ روز گذشته ۳۷۵۰ تن در استان توزیع شده است.

تیموری گفت: حدود یک هزار تن مرغ آماده پخت و منجمد از اول ماه رمضان در استان مازندران توزیع می‌شود.

او افزود: با هماهنگی انجمن لبنی؛ شیر و لبنیات مورد نیاز در ماه رمضان با قیمت کمتر به مصرف کننده عرضه خواهد شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=93831
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.