تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

تلفات ماهی های تالاب عینک رشت در دست پیگیری است شناسایی فرصت های اقتصادی در اولویت باشد جویندگان گنج در سوادکوه چه کردند؟ دستگیری ۶ نفر از اراذل و اوباش متواری در نوشهر پنجره نقل و انتقالات سپیدرود باز شد اعلام زمان برگزاری مجمع ۵ بانک بورسی پس پول هست! از رونق تولید تا رعایت اخلاق چرا دریای شمال اقتصادی نمی‌شود؟ دلیل شیرین‌تر شدن مرکبات شمال چهارمین واحد گازی نیروگاه نکا در بهار ۱۴۰۵ به مدار تولید برق می‌رود از دلالان مسکن مالیات بگیریم، به تولیدکنندگان بدهیم دلار بهانه است، هیچ نظارتی بر قیمت‌ها نیست بدهی ۳۰۰ هزار میلیاردی دولت به نظام بانکی دتاکس واتر چیست؟ ۲۳۶ تن عسل طبیعی در سیاهکل تولید شد سکه ۱۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان شد میزگرد” حمایت از قیر ایرانی” برگزار شد خط انتقال آب آقچای به آستارا در هفته دولت افتتاح می شود گلستان شاگرد دوم شد کارگردان معروف در گذشت ثبت نام ۲ داوطلب انتخابات مجلس خبرگان در مازندران ۴ میلیون تن کالای اساسی در بنادر ایران

کد شما در این بخش
0

بررسی لایحه برگشتی تشکیل مناطق آزاد جدید در مجلس

  • کد خبر : 8384
  • 25 مهر 1397 - 15:20
بررسی لایحه برگشتی تشکیل مناطق آزاد جدید در مجلس

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرد: لایحه برگشتی ایجاد مناطق آزاد جدید که توسط شورای نگهبان برگشت خورده در جلسه ای که کمیسیون هفته آینده برگزار می کند بررسی خواهد شد.

عین الله شریف پور بیان داشت: لایحه ایجاد هفت منطقه آزاد تجاری که یک منطقه آزاد دیگر هم بعدا به آن اضافه شد، به علاوه ۱۲ منطقه ویژه اقتصادی در قالب یک لایحه به مجلس ارایه شد. هیات رییسه نیز موضوع را به کمیسیون اقتصادی و کمیسیون های فرعی ارجاع داد.

عضو هیات رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس، تصریح کرد: کمیسیون اقتصادی بعد از برگزاری ساعت ها نشست تخصصی با حضور مرکز پژوهش ها و سایر دستگاه های اجرایی ذیربط لایحه را مورد بررسی قرار دادند و در نهایت با توجه به استعدادها و ظرفیت هایی که در نقاط مختلف کشور وجود داشت، لایحه ۸ منطقه آزاد و تجاری تصویب شد.

نماینده مردم ماکو، چالدارن، پلدشت و شوط در مجلس با بیان اینکه بررسی لایحه به صورت میدانی انجام شد، خاطرنشان کرد: سعی شد در بررسی لایحه آسیب هایی که قبلا به فعالیت و عملکرد مناطق آزاد و تجاری وارد بود، بررسی شده و سپس نسبت به تایید ۸ منطقه آزاد و اصلاح سه منطقه آزاد قبلی از نظر فیزیکی اقدام شود. ضمن اینکه مناطق ویژه اقتصادی که قبلا ۱۲ عدد در لایحه دولت بود، به بیش از ۸۰ منطقه افزایش یافت.

شریف پور با بیان این مطلب به خبرگزاری خانه ملت، این افزایش را ناشی از ظرفیت ها، پتانسیل ها و استعدادهایی دانست که در حوزه های مختلف وجود دارند و سپس تصریح کرد: در خصوص مناطق ویژه اقتصادی در جلساتی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که مناطق ویژه اقتصادی به شرطی قابلیت شروع و افتتاح را دارند که زیرساخت های ایجاد آنها در ظرف زمانی تعیین شده از سوی کمیسیون اقتصادی و از طریق بخش خصوصی آماده شود. در واقع افزایش مناطق ویژه از ۱۲ به ۸۰ منوط به این است که مطابق اصل ۷۵ قانون اساسی، هیچگونه بار مالی برای دولت ایجاد نشود.

وی تشریح کرد: در صورت آماده کردن زیرساخت ها توسط بخش خصوصی، مناطق ویژه اقتصادی طبق مجوزی که مجلس به دولت داده، می توانند فعال شوند. این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: با حضور جناب آقای مصباحی مقدم و جناب آقای دانش جعفری در کمیسیون اقتصادی و ارایه نقطه نظرات به نمایندگان مجلس در این خصوص و شنیدن توضیحات نمایندگان، موضوع برای این دوستان در مجمع تشخیص مصلحت نظام روشن شد. بنابراین مقرر شد دیدگاه های آنان در لایحه برگشتی شورای نگهبان در جلسه ای که کمیسیون اقتصادی هفته آینده برگزار خواهد کرد، مطرح شود.

نماینده مردم ماکو، چالدارن، پلدشت و شوط در مجلس تاکید کرد: قطعا در این مسئله خیری وجود داشته، اما باید توجه کنیم که در شرایط فعلی که کشور در تحریم های ظالمانه آمریکا قرار گرفته، مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی که بیشتر هم در مناطق مرزی و محروم هستند، بتوانند هرچه بیشتر فعال شوند تا بتوانیم از ظرفیت این مناطق در جهت عبور از تحریم ها و موانع گام برداریم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=8384
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.